Miehet tarkkailivat asiakkaita ja anastivat omaisuutta yökerhossa Helsingissä

4

Poliisin siviilipartiot olivat lauantain ja sunnuntain välisenä yönä suorittamassa valvontaa Kasarmikadulla sijaitsevassa yökerhossa, kun he havaitsivat, että kaksi miestä tarkkaili muita asiakkaita heidän asioidessaan baaritiskillä. Samat miehet seurasivat jonkin aikaa kolmea naista ja poistuivat sen jälkeen nopeasti ravintolasta.

Poliisi seurasi miehiä Esplanadin puiston läpi Mikonkadulla sijaitsevalle pankkiautomaatille. Toinen mies yritti hävittää käsistään nostotositteita. Molemmilla miehillä oli hallussaan esineitä, jotka kuuluivat yökerhossa samana yönä asioineelle naiselle.

Poliisi otti molemmat miehet kiinni ja vei heidät Pasilan poliisivankilaan maksuvälinepetoksesta ja varkaudesta epäiltyinä.

Miehet ovat saaneet aiemmin tuomioita samanlaista rikoksista.

Lähde: Poliisi

4 KOMMENTIT

  1. Kas kerrankin poliisi harjoitti oikeaa poliisityötä siellä missä heitä tarvitaan. Kunhan vielä ottaisivat huolekseen huolehtia vanhuksista, joita ”käännetään” lukuisin eri tavoin tässä nykyisessä onnelassa, jossa ei ole säröäkään kiiltokuvassa. Mitä tulee ihmisten puheisiin tai suolien toimintoihin. Sen voisi jättää sille kuuluvaan arvoonsa ja palata selvän järjen käyttöön maassa, jossa sitä on aina arvostettu kansalaisten keskuudessa sen sijaan kun kaikenlaisesta hihhuloinnista on tehty päähyve, joka vertautuu täysin lastenhuoneen mikki hiiri tapettien maailmaan.

  2. Rajat auki vaan ja kaikki elintasopakolaiset, kerjäläiset, huorat, taskuvarkaat, huumediilerit, murtokoplat ja muu paskasakki tervetuloa!
    Vittu tätä maata, tai oikeastaan sen idiootteja johtajia!

  3. Aina kun helsinki saa näistä rajan yli lampsivista rosvoista ja matuista riesaa, tunnen suurta mielihyvää.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.