Perämoottorivarkaita liikkeellä – Ilmoita varkaudesta heti numeroon 112

2
Itä-Uudenmaan poliisi kertoo tiedotteessaan:

Varoitimme viime viikolla perämoottorivarkaista Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella. Haluamme uudelleen muistuttaa asiasta: Jos huomaat perämoottorisi varastetun, on tärkeää, että ilmoitat siitä välittömästi hätäkeskuksen numeroon 112.

Näin poliisi pääsee aloittamaan tutkintatoimenpiteet mahdollisimman nopeasti ja käymään tapahtumapaikalla. Perämoottorivarkaudet tapahtuvat usein sarjoissa ja sama tekijä/tekijäjoukko saattaa tuolloin olla asialla.

Sen lisäksi, että havainnot varkaudesta tuoreeltaan hätänumeroon 112, voi edelleen muita aiheeseen liittyviä vinkkejä lähettää Itä-Uudenmaan poliisille sähköpostitse vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Esimerkiksi viime viikolla perämoottoreita varastettiin Nikuvikenin pienvenesatamasta ja Porvoon teollisuusalueelta. Sipoon, Porvoon ja Loviisan alueilla veneitä, perämoottoreita, niiden laitteita ja veneilyvarusteita on anastettu pihoista, autotalleista, mökkirannoilta, mökeistä ja venesatamista ja -rannoilta.

Lisäksi veneitä ja vesijettejä on anastettu trailereineen pihoista Myrskylässä ja Sipoossa. Perämoottorin huolellisesta lukituksesta kannattaa huolehtia. Veneen omistajalla on hyvä olla veneen ja perämoottorin valmistenumero, malli, merkki ja sarjanumero tallessa ja ylipäätään kaikesta arvo-omaisuudesta kannattaa aina ottaa digikuvat.

Jos joutuu varkauden kohteeksi, kaikki edellä mainitut tiedot helpottavat tarkan rikosilmoituksen tekemistä ja samalla myös poliisitutkintaa.

Lähde: Poliisi

2 KOMMENTIT

  1. Ne on jo myyty ja idässä riittää markkinoita. Tai voihan olla että joku aktiivimallilla kiusattu on ottanut kopin sipilän hallituksen kehoituksesta yritystoimintaan siirtymisestä. Vielä kun saisi starttirahaa isomman pakun ostamiseen.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.