Volkswagen teki leijuvan auton – Katso video

10
Volkswagen on kehittänyt leijuvan auton prototyypin.

Konseptimalli kehitettiin Kiinassa. Noin kolmenkymmenen sentin korkeudella leijuvaan autoon mahtuu kaksi henkilöä.

Auto voi ajaa myös itsekseen. Auto pysähtyy automaattisesti esteen havaittuaan.

Koeajolenkillä leijuva auto herätti ihmetystä. Katso auto tositoimissa alla olevalla videolla.

Lähde: Facebook

10 KOMMENTIT

  1. No joo, leikki leikkinä. Tuollaisen pystyisi kyllä rakentamaan mutta autotehtaat eivät ikinä päästäisi sitä markkinoille. 0.1V ja tuhansien amppeerien virta tarvittaisiin jotta ajoneuvo saataisiin nousemaan ilmaan maan magneettikentällä. Ja ohjaamiseen tarvittiaisiin kymmenien tuhansien volttien jännite, ja se olisi keskellä ajoneuvoa pystyssä. Enkä minä nähnyt matkustajien välissä pystytolppaa.

    • Niin, autoa ei VIELÄ ole vaan se on konseptina tietokoneella. Se kuitenkin pystytään toteuttamaan, jos katuihin asennetaan magneettiraidat joiden päällä auto leijailee. Helpompi olisi toteuttaa ilmatyynyaluksen periaatteella toimiva leijuva auto, sellaisista on jo koekappaleitakin.

  2. Missä vaiheessa Pahkasika otti nykysuomi.fi domainin? Onhan se toki hauskaa katsoa kun ihmisiä johdetaan harhaan välillä toistenkin, eikä vain tossavaisten toimesta.

  3. Tuo on UFO! Sillä en tiedä ketkä sitä lentävät. Vaarallinen kulkuneuvo, koska se aikaan hämmennystä ja liikenneonnettomuuksia tavallisilla ”kieseillä” liikkuvien epäillessä koti -alkometrin toimivuutta.
    Jännä lelu, joka lunasta paikkaansa liikenteessä, koska lentokone on jo keksitty yli 100-vuotta sitten ja miksi leijuva auto seuraa teitä, joita se ei periaatteessa tarvitse.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.