Naisen taposta epäilty mies vangittu Lohjalla

1
Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus on vanginnut tänään lohjalaisen 65-vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä 23.4.2018 tapahtuneesta 61-vuotiaan naisen taposta.

Rikoksesta epäilty ja uhri ovat olleet aviopari, heidän avioliittonsa on päättynyt eroon kuluvan vuoden aikana. Tekovälineenä rikoksessa on käytetty pienoispistoolia, johon rikoksesta epäillyllä on ollut voimassa oleva hallussapitolupa. Rikoksesta epäillyllä ei ole aiempaa rikostaustaa.

Poliisi jatkaa rikoksen esitutkintaa. Motiivista ei esitutkinnan tässä vaiheessa ole varmuutta.

Lähde: Poliisi

Katso myös:

Epäilty henkirikos Lohjalla – Uhri löytyi kerrostalon rappukäytävästä

1 KOMMENTTI

  1. Kun nämä edes joskus loppuisivat. Kunpa se lähtökynnys ei olisi niin korkea vanhemmilla pariskunnilla. Jos homma ei toimi ja jokapäiväinen elämä kuullostaa aina sirkkelöinniltä, silloin pitäisi jommankumman vain lähteä hiihtelemään, koska siitä ei seuraa mitään hyvään kuin sietokyky on piripinnassa kuin Marskin malja.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.