Mauri Peltokangas: EU:n ihanuus antoi meille 90 000 direktiiviä ja kieltoa

19
Perussuomalainen some-vaikuttaja Mauri Peltokangas ruotii Facebook-sivullaan 90-luvun laman velkavankeja sekä Suomen EU-jäsenyyttä seuraavaan tapaan:

”Nostalgiaa… ja nykyaikaa..

On hyvä muistaa, että 90-luvulla sadattuhannet taloudet romahtivat ja taloudellinen superkriisi/katastrofi oli todellisuutta.

Suomalaisia killui useiden talouksien ”lähioksassa” koska eivät kestäneet poliitikkojen luomaa maallista velkahelvettiä. Monilta vietiin kaikki. Tuplana.

Kyseinen velkahelvetti oli massiivinen, suunniteltu omaisuudensiirto tavan tallaajalta ryöstäen, harvojen liikemiesten taskuihin. Tämän tietää jo jokainen.

Tämän jälkeen siirryttiin Sauli Niinistön, Paavo Lipposen ja Mauno Koiviston (kansaa vankasti kusettaneet lobbarit) johdolla ultimatum kusetukseen nimeltään Euroopan unioni.

EU:n ihanuus antoi meille 90 000 direktiiviä ja kieltoa. Tänään maksamme n. 1,5 mrd siitä, että saamme noudattaa kieltoja. Tähän nykyiseen itsestäänselvyyteen olisi mielestäni hyvä suomalaisten muodostaa terveempi kanta. Onko tämä järkevää? onko olemassa järkevämpi tapa?

Mennäänkö syvemmälle kyykkyyn, että komission on helpompi kusta meitä silmään. Vai noustaanko seisomaan oman maamme, Suomen puolesta?

Minä seison jo. Oletko mukana?”

Lähde: Facebook

19 KOMMENTIT

 1. Tuo pässinpäälauma nimeltä EU ei muuhun kykenekkään kuin suoltamaan kuin ripulipaskaa älynköyhiä direktiivejä, jotka vievät vain asioita taaksepäin kussakin jäsenmaassa. Suomenkin ilmastoon ja maantieteelliseen sijaintiin perustuvilla erityispiirteillä on pyyhitty pöytää, jotka ovat olleet voimassa vuosisadan ellei enemmän vain siksi, että Brysselin taivaan alla kevätlintujen sirkutellessa jo heti kohta vuoden vaihduttua kohennetaan omia aatamin aikuisia alkeellisia ja näin vaarallisia säännöksiä vain, josta Herra yksin tietää mikseivät nuo valopäät ole siihen itse 100-vuoteen mitenkään puuttuneet.

 2. Suomen munattomat päättäjät nuoleskelevat eliitin persettä hillotolpan toivossa.
  Ruskeakielisten mestari Katainenkin nauttii hillotolpallaan kun ensin sähläsi kotimaan asiat vituralleen.

 3. Ihmiset ovat lopen kyllästyneitä vanhoihin puolueisiin ja poliitikoihin. Haukkuvat Eu:ta ja eurovaluuttaa, mutta silti ovat niin uppiniskaisia että äänestävät eduskuntaan samat vanhat puolueet ja roistot kuten aina ennenkin.
  Valistus ei vaan mene perille. Eu kriittisten puolueiden olisi pidettävä näyttävämmin esillä Eu:n haittoja. Juurikin sinnikäs tosi asioiden esillä pitäminen lukujen valossa voisi saada jopa nukkuvat liikkeelle.
  Federalistien on vaikea puolustella Eu taivasta, kun molokin kitaan heitetyt euromäärät paljastetaan ja kerrotaan esim.montako lasten-tai reumasairaalaa niillä saisi tai kuinka monta kymmentä vuotta Suomen maanteitä pidettäisiin ajokunnossa.

  • Hyvin huomattava este totuudenkertomiselle EU-diktatuurin ostamista, valtaapitävistä maanpettureista on viherpunikki-toimittajien dominoima valtaVALEmedia, joka tukee noita suomentuhoajia: sensuroi/salaa ja vääristelee totuutta sekä suoraan valehtelee. On kysymys ”epäpyhästä allianssista” valtaVALEmedian ja korruptoituneiden suomentuho-poliitikkojen kesken; joskus historian hämärässä toimineesta vihaisesta vallan vahtikoirasta on tullut kiltti vallan sylikoira.

 4. Sitten vielä typerä Suomen kansa meni vielä äänestämään tuon sauli niinistönkin, jo toiselle kaudelle presidentiksi. Aika taitaa kullata muistot. Itse kirjoitin presidentinvaalien äänestyslipukkeeseen numeron 5, harmi että enemmistö ei.

  Aika varmasti ensi eduskuntavaalienkin jälkeen samat kokoomukset, sdp ja keskusta on siellä taas Suomea tärvelemässä.

 5. Tulee mieleen surkuhupaisan vaisuksi jäänyt yritys saada Suomi irti järjettömästä kellojen siirtelystä. Ei kuulemma käy, kun eteläisen Euroopan maat siitä pitävät. Tuo olikin lähes ainoa asia, johon Suomen EU-kiimainen eliitti on yrittänyt saada kansan kannalta järkevää muutosta aikaiseksi. Metsien hiilipäästölaskennassa päästiin Suomen kannalta parempaan ratkaisuun, koska kyseessä olivat täkäläisten rahapiirien mm. metsäteollisuuden intressit ja heillä oli vääntöä satsata lobbaukseen.

 6. Suomalaisilla menee vielä liian hyvin.
  Tai sitten eivät uskalla valittaa.
  Pahinta tässä on se että kaikki alle 30- vuotiaat EIVÄT tiedä muusta kuin EU-Suomesta.
  Ennen sitä asunnon kuukausivuokraan ei mennyt kuin neljäs tai viidesosa liksasta!
  Oman asunnonkin maksoi pois 10-15 vuodessa. Ei ollut sosiaalista mediaa, oltiin OIKEASTI sosiaalisia.
  Öisin uskalsi liikkua ulkona.
  Suomi päätti itse asioistaan.
  Kulutettiin vähemmän, ei oltu niin riippuvaisia tavarasta, tämän päivän 5-6kymppiset olivat silloin nuorina onnellisempia kuin tänäpäivänä.

 7. Missä on Suomen paras nettiradio?

  Se voisi olla MV-radio.

  Eikä suomalaiset viranomaiset voisi tehdä mitään. Jos yrittäisivät, tehtäisiin oikea piraattiradio joka valtaa radio taajuudet.

  Viestintävirastolle keskisormea.

 8. Ehdotus:

  Järjestetään mielenosoitus Vantaan vankilan edessä. Ilja vapaaksi!

  Marssitaan Vantaan vankilan ympäri muutama kerta ja mielenosoitus huipentuu karjumiskilpailuun.

  Häpäistään viranomaiset.

  Odinit ja Kansallinen Vastarinta turvaamaan mielenosoitusta.

 9. Kansanpetturit korottivat omia palkkojaan.

  Eduskunnan palkkiotoimikunta on päättänyt korottaa kansanedustajien palkkoja. Kaiken kaikkiaan palkkoja korotetaan kahdesti vuoden 2018 aikana! Ensimmäinen korotus astuu voimaan jo ensi viikolla ja toinen vuodenvaihteessa.

  Toimikunta motivoi päätöstään sillä, että he ovat ottaneet huomioon palkankorotusten yleisen linjan. Jää nähtäväksi, aikooko eduskunta korottaa maan köyhien ja vähäosaisten tukija myös ”palkankorotusten yleisen linjan” mukaisesti.

  https://www.vastarinta.com/kansanpetturit-korottivat-omia-palkkojaan/

 10. Just noin mitä Mauri kertoi. EU antoi mahdollisuuden rosvota kansalliset omaisuudet lobbareitten taskuihin. Maksetun meedian avulla pidetään kansa aisoissa.

 11. EU ja bryssel on jättimäinen bandiittien rosvoluola ja jäsenet nauttivat ”lakien” suojaa. Rahaa hassataan mitä hullumpiin hankkeisiin ja ainut tarkoitus että myös ”EU-perheen” kaverit ja sukulaiset pääsevät nauttimaan myös runsaista antimista.

 12. Suomen tuhoaminen on alkanut Koiviston kaudella järjestämällä syvän laman 90 luvun alussa,jotta valmistelua EU hun aloitettiin

 13. EU:n ihanuus antoi meille 90 000 direktiiviä ja kieltoa!

  Tämä on nyt liian hyvää ollakseen totta. Nyt tuntuu ihan siltä kuin olisi voittanut lotossa täysosuman.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.