Huumekuski kaahasi ja törmäili Riihimäellä

1
Sunnuntai-iltana kello 21.45 aikaan poliisi sai hätäkeskuksen kautta useita ilmoituksia henkilöautosta joka oli kaahannut kovalla nopeudella Kirjauksentiellä.

Auto oli mm. osunut ohittaessaan toiseen autoon. Poliisipartio löysi myöhemmin kyseisen auton vaurioituneena Riihimäen ABC:n pihalta. Auton kuljettaja oli ehtinyt poistua paikalta ennen poliisin tuloa.

Poliisipartio tavoitti kuitenkin kyseisen auton kuljettajan Vehmaksessa sijaitsevasta yksityisasunnosta. Asunnosta tavattu vuonna 1982 syntynyt mies myönsi partiolle olleensa liikkeellä kyseisellä autolla.

Mies puhalsi alkometriin nolla tuloksen, mutta huumausaineen pikatesteri antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Mies käytettiin verikokeessa ja kuljetettiin Hämeenlinnan poliisiasemalle asioiden selvittämiseksi.

Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde: Poliisi

1 KOMMENTTI

  1. Liikenteessä liikkuminen käy yhä vain turvattomammaksi. Huumeriippuvaisilta pitäisi edes näön vuoksi takavarikoida ajo-oikeus siihen saakka kunnes vieroitushoito on lopullisesti onnistunut ja parantuminen on tosiasia. Tiedän, ettei kortilla ajeta, eikä näin näitä huumehörhöjä liikenteestä pois saada riskikäyttäymästä, mutta olisihan se edes sinnepäin ellei sitten päätetä katkaista käsiä ja jalkoja.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.