Kolme ihmishenkeä vaatinut liikenneonnettomuus Konnevedellä

3
Konnevedellä Suolahdentiellä tapahtui 30.4.2018 noin 13.30 aikaan vakava kolmen auton liikenneonnettomuus, jonka yhteydessä on menehtynyt kolme henkilöä.

Alustavan tiedon mukaan Konneveden suunnasta kohti Äänekoskea oli ajanut henkilöauto, jossa oli kuljettajana olleen mieshenkilön lisäksi matkustajina nainen ja kaksi lasta.

Samanaikaisesti vastakkaisesta suunnasta oli tullut mieshenkilön kuljettama henkilöauto. Toistaiseksi tuntemattomasta syystä ajoneuvot olivat törmänneet yhteen.

Ensin mainitusta henkilöautosta menehtyi mieskuljettaja ja matkustajana takapenkillä ollut nainen. Kyydissä olleet lapset on viety hoidettavaksi keskussairaalaan. Vastakkaisesta suunnasta tulleen henkilöauton kuljettaja menehtyi myös onnettomuudessa.

Äänekosken suunnasta oli lisäksi tullut naishenkilön kuljettama henkilöauto, joka oli myös törmännyt edellään ajaneeseen henkilöautoon. Naiskuljettaja on myös toimitettu hoidettavaksi keskussairaalaan.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Lähde: Poliisi

3 KOMMENTIT

  1. Surullista. Jokainen liikennekuolema on traaginen ja kammottava. Kenenkään ei pitäisi kuolla vain koska kulkee paikasta a) paikkaan b).
    Miten lienee tiestön todella surkea kunto vaikuttanut tieliikenne onnettomuuksiin?
    Sveitsiläinen käkikello Anne ”NWO” Berner (keskusta) on vastuussa tiestön huonosta kunnosta. Jopa 4. ja 3. tiet ovat paikoin aivan perunapeltoa. Puhumattakaan pienemmistä kantateistä.
    Mihin autoilijoilta kerätyt verot käytetään?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.