Nykysuomi etsii toiminnan jatkajaa

6
Oletko kiinnostunut kehittämään suomalaista vaihtoehtomediaa? Kannatatko aitoa sananvapautta ja puolueetonta tiedonvälitystä? Saavatko valtamedian sensuroidut, valikoidut, totuutta vääristelevät ja asenteelliset uutiset sinut näkemään punaista?

Tule tekemään oikeasti rehellistä ja totuudenmukaista journalismia Nykysuomi.com-verkkomediaan.

Nykysuomi on julkaisu, joka on asiallisella mutta kriittisellä linjallaan saavuttanut parhaimmillaan yli 111 000 lukijaa yhdessä päivässä, 330 000 lukijaa viikossa ja lähes miljoona lukijaa kuukaudessa.

Nykysuomi etsii nyt toiminnalleen jatkajaa, jolla on visioita ja näkemystä kehittää ja kasvattaa julkaisua entisestään.

Mikäli tunnet olevasi oikea tyyppi Nykysuomen peräsimeen, ota yhteyttä sähköpostiin nykysuomi@gmail.com.

Nykysuomi on tunnettu brändi, jolla on kasvupotentiaalia ja mahdollisuuksia vaikka mihin.

6 KOMMENTIT

 1. Toivottavasti jatkaja löytyy nopeasti. Tässä maassa on varmasti paljon agendamedioihin suivaantuneita kyvykkäitä ja koulutettuja miehiä ja naisia.

 2. No älkää nyt helevetti lyökö kintaita tiskiin silloin kun teitä eniten tarvitaan. Työhaastattelut, hakemukset ja muut viralliset kanavat käyttöön, jos kerran ”Hevosta mäessä vaihdetaan”.
  Tämä ei ole vitsi, eikä tämä julkaisu ole ”Pahkasika” tai ”Mad”, vaikka nykymaailma antaakin makaaberiudessaan tuohon päätelmään aihetta.
  Sama porukka jatkakoot, jos uskottavaa jatkajaa ei ole saatavilla.
  Tiedän, ettei nykypäivänä Suomessa tässä EU:n perseen nuolija -maassa ole helppoa polpon, nukke-hallituksen, valtamedian, kommunistien ja juutalaisten hallitsemassa diktatuurissa, jossa sananvapaus on samassa asemassa kuin poltettu tupakantumppi, joka nirhataan kantapäällä katuun.

 3. Suoranaisesti liittymättä avaukseen, tuli mieleen ajatus:

  Joku voisi testata työvoimatoimiston yrittäjyysehtoja hakemalla avustusta toiminnalle, jonka tarkoitus on toimittaa hallituksen vastaista journalistista nettijulkaisua.

  Tuleeko avustusta? Ainakaan hallituksen vastaisuus ei saa olla kriteerinä tällaisesta tuesta päätettäessä. Jos on, koko avustusten myöntäminen on kyseenalaisella pohjalla. Silloin voidaan kysyä, onko koko valtiollisen työvoimapalvelun tarkoituksena aina kulloisenkin hallituksen tukeminen. Ja miten sellainen laki ylipäätään olisi mennyt läpi eduskunnassa. — Tai sitten vaan hallinto ei noudata lakeja, missä sinänsä ei ole mitään epätavallista.

 4. Eihän tämä nykysuomi ole mikään muu kun muutaman wordpress-alustalla pyörivä tiedotteiden kopiointi sivu.

 5. Juha Korhonen! Sitten kun Iljan palvomiselta ja perseennuolemiselta ehdit, niin maksa velkasi vai pitääkö tulla perimään ne?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.