Epäilty rattijuoppo sammui ratin taakse- Poliisi koki yllätyksen

Itä-Uudenmaan poliisi sai keskiviikkoiltana ilmoituksen epäillystä rattijuoposta muutama kilometri Hyrylästä pohjoiseen. Ohikulkija oli soittanut hätäkeskukseen vihreästä autosta, joka on ajautunut ajoradalta pyörätien puolelle ja pyrki pientareen kautta takaisin ajoradalle.

Poliisi tavoitti kyseisen autoilijan Hämeentiellä Tuusulassa ja koki hienoisen yllätyksen alkaessaan suorittaa rutiinitoimenpiteitään. Tavattaessa auton kuljettaja oli sammahtanut ratin taakse eikä partio yrityksistä huolimatta saanut kuskia tolkulliseen tilaan. Puhallustesti näytti nollaa, joten selityksen olisi voinut kuvitella löytyvän huumepikatestissä, vaan toisin kävi. Huumepikatestikin näytti negatiivista.

Kuljettaja toimitettiin sairaalaan jatkotutkimuksia varten eikä Nykysuomen toimitus ole saanut Itä-uudenmaan poliisilta kommenttia siitä, epäilläänkö kuljettajaa rikoksesta. Suuntaa antava seikka kuitenkin on, että poliisi on merkinnyt kyseisen tapauksen omaan tiedotukseensa ”Törkeäksi rattijuopumukseksi ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseksi”.

Lähde: Poliisi

4 thoughts on “Epäilty rattijuoppo sammui ratin taakse- Poliisi koki yllätyksen

  • 3.5.2018 at 19:38
    Permalink

    Hyvä, että syyllinen saatiin kiinni. Nyt vain pitää keksiä rikos. Onneksi poliisi on saanut koulutuksen siihen.

    — Itse arvelisin, että kyseessä on törkeä viharikos, jolla vaarannettiin useita ihmishenkiä. Jos teko olisi päässyt leviämään nettiin, olisi vaarassa ollut kymmeniä tuhansia ihmisiä, SPR:n kriisiapu olisi ylikuormittunut ja psykiatrisilta osastoilta loppuneet hamppuköydet.

    Reply
  • 4.5.2018 at 00:30
    Permalink

    Korkein oikeus ei antanut valituslupaa.

    Yhdyntä 10-vuotiaan kanssa törkeä hyväksikäyttö, mutta ei r******s!

    Kummatkin oikeusasteet hylkäsivät syytteen törkeästä raiskauksesta. Käräjäoikeuden ja hovioikeuden tuomioiden mukaan asiassa ei ollut näytetty sitä, että sukupuoliyhteys olisi tehty väkivaltaa käyttäen tai että lapsi olisi ollut pelkotilassa tai muussa avuttomassa tilassa.

    Uhri oli tekohetkellä 10-vuotias, tekijä hieman yli 20-vuotias. Hyväksikäyttö tapahtui Pirkanmaalla pienellä paikkakunnalla. Tekijä oli tullut Suomeen turvapaikanhakijana.

    https://yle.fi/uutiset/3-10188274

    korkeimman oikeuden kokoonpano:

    Presidentti

    Timo Esko

    Jäsenet

    Juha Häyhä
    Ilkka Rautio
    Soile Poutiainen
    Marjut Jokela
    Jukka Sippo
    Pekka Koponen
    Ari Kantor
    Tuula Pynnä
    Jarmo Littunen
    Mika Huovila
    Tuomo Antila
    Päivi Hirvelä
    Tatu Leppänen
    Kirsti Uusitalo
    Lena Engstrand
    Mika Ilveskero
    Juha Mäkelä
    Asko Välimaa

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.