Epäilty rattijuoppo sammui ratin taakse- Poliisi koki yllätyksen

4
Itä-Uudenmaan poliisi sai keskiviikkoiltana ilmoituksen epäillystä rattijuoposta muutama kilometri Hyrylästä pohjoiseen. Ohikulkija oli soittanut hätäkeskukseen vihreästä autosta, joka on ajautunut ajoradalta pyörätien puolelle ja pyrki pientareen kautta takaisin ajoradalle.

Poliisi tavoitti kyseisen autoilijan Hämeentiellä Tuusulassa ja koki hienoisen yllätyksen alkaessaan suorittaa rutiinitoimenpiteitään. Tavattaessa auton kuljettaja oli sammahtanut ratin taakse eikä partio yrityksistä huolimatta saanut kuskia tolkulliseen tilaan. Puhallustesti näytti nollaa, joten selityksen olisi voinut kuvitella löytyvän huumepikatestissä, vaan toisin kävi. Huumepikatestikin näytti negatiivista.

Kuljettaja toimitettiin sairaalaan jatkotutkimuksia varten eikä Nykysuomen toimitus ole saanut Itä-uudenmaan poliisilta kommenttia siitä, epäilläänkö kuljettajaa rikoksesta. Suuntaa antava seikka kuitenkin on, että poliisi on merkinnyt kyseisen tapauksen omaan tiedotukseensa ”Törkeäksi rattijuopumukseksi ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseksi”.

Lähde: Poliisi

4 KOMMENTIT

 1. Hyvä, että syyllinen saatiin kiinni. Nyt vain pitää keksiä rikos. Onneksi poliisi on saanut koulutuksen siihen.

  — Itse arvelisin, että kyseessä on törkeä viharikos, jolla vaarannettiin useita ihmishenkiä. Jos teko olisi päässyt leviämään nettiin, olisi vaarassa ollut kymmeniä tuhansia ihmisiä, SPR:n kriisiapu olisi ylikuormittunut ja psykiatrisilta osastoilta loppuneet hamppuköydet.

 2. Korkein oikeus ei antanut valituslupaa.

  Yhdyntä 10-vuotiaan kanssa törkeä hyväksikäyttö, mutta ei raiskaus!

  Kummatkin oikeusasteet hylkäsivät syytteen törkeästä raiskauksesta. Käräjäoikeuden ja hovioikeuden tuomioiden mukaan asiassa ei ollut näytetty sitä, että sukupuoliyhteys olisi tehty väkivaltaa käyttäen tai että lapsi olisi ollut pelkotilassa tai muussa avuttomassa tilassa.

  Uhri oli tekohetkellä 10-vuotias, tekijä hieman yli 20-vuotias. Hyväksikäyttö tapahtui Pirkanmaalla pienellä paikkakunnalla. Tekijä oli tullut Suomeen turvapaikanhakijana.

  https://yle.fi/uutiset/3-10188274

  korkeimman oikeuden kokoonpano:

  Presidentti

  Timo Esko

  Jäsenet

  Juha Häyhä
  Ilkka Rautio
  Soile Poutiainen
  Marjut Jokela
  Jukka Sippo
  Pekka Koponen
  Ari Kantor
  Tuula Pynnä
  Jarmo Littunen
  Mika Huovila
  Tuomo Antila
  Päivi Hirvelä
  Tatu Leppänen
  Kirsti Uusitalo
  Lena Engstrand
  Mika Ilveskero
  Juha Mäkelä
  Asko Välimaa

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.