Poliisi jälleen kummallisuuksien äärellä: Mies kuseksi vaippapakettien päälle Jyväskylässä

5

Torstaina puoli neljän aikaan Jyväskylässä Vapaaherrantiellä sijaitsevassa kauppaliikkeessä koettiin kummia. Noin 50-vuotias mies virtsasi ostostensa yhteydessä vaippapakettien päälle. Hävikkiin oli mennyt 36 kappaletta vaippapaketteja ja paikalle oli jouduttu tilaamaan siivousyhtiöltä eritesiivous.

Mies oli maksanut kassalla ruokatarvikkeita ja ohittaessaan hälytysportin kassan jälkeen, oli portti alkanut hälyttämään. Vartija nappasi miehen kiinni ja tämän hallusta löytyi puukko, jossa oli hälytin.

Poliisi epäilee miestä vahingonteosta ja näpistyksestä.

Lähde: Poliisi

5 KOMMENTIT

  1. Tämä puukon varastanut, ja torille suuntausaikeissa ollut terroristi, oli kauppiaalle joka tapauksessa todella hyvä asiakas, koska osti yhdellä kertaa 36 pakettia vaippoja.

  2. Noita kauppahäiriköitä on vähän joka paikassa. Tässä paikallisessa marketissa on joku joka ripottelee tuotteita eri hyllyhin. Ei siinä mitään ne voi aina palutelle oikeille paikoille mutta kun pilaantuvia kylmähyllyn elintarvikkeita on lelujen seassa muutaman päivän. Tuskin menevät roskiin vaan takaisin kylmähyllyyn koska päiväys kelpaa.

  3. Onhan tuossa oma kieroutunut logiikkansa, kusta ajattelevaisesti vaippoihin eikä lattialle tai vaikka muiden päälle…

    Luultavasti joku ”jyväjemmari”. (Ei siis maatalousihminen)

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.