Kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen: SoTe ei valmistu, maakuntavaalit siirtyvät kevääseen 2019

Kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen kertoi twiitissään, ettei SoTe-uudistus valmistu kesäkuun loppuun asetettuun takarajaan mennessä ja että maakuntavaalit tästä syystä siirtyvät vähintäänkin keväälle 2019.

Hallituksen rivit käyvät siis ohueksi Heinosenkin ilmoittaessa pitävänsä kiinni kannastaa maakuntavaalien siirtämisestä.

Jo aiemmin on ollut havaittavissa rakoilua hallituksen riveissä, eikä maakuntauudistuksen, saati sote-uudistuksen läpimeno ole enää lainkaan varmaa. Maakuntavaalien ajankohta on mitä erinäisimmistä syistä siirtynyt jo useaan otteeseen ja aiheesta onkin muodostunut kansallinen irvailun kohde.

Lähde: Twitter

8 thoughts on “Kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen: SoTe ei valmistu, maakuntavaalit siirtyvät kevääseen 2019

  • 5.5.2018 at 17:25
    Permalink

    Ihan turhaa työtä edes suunnitella sote uudistuksia tai maakuntahallintoa, kun Sipilän kutsuvieraiden elättäminen maksaa vähintään miljardin vuodessa ja seuraava tsunami elintaso surffareita on jo lähtökuopissa Merkelin ja Macronin kutsumina. Soroksen open society jakelee jo arabian kielisiä esitteitä miten ja missä maassa saa parhaat sosiaalituet.

    Reply
    • 5.5.2018 at 19:48
      Permalink

      Näinhän se on. Tää on vasta esimakua siitä kun suomalaiset ajetaan kurjuuteen ja matuille levitetään punaista mattoa. Niiltä ei muuten tuet lopu ihan äkkii.

      Kyllä täällä on nuijaa porukkaa kun äänestävät ton paskan puolesta.

      Reply
    • 6.5.2018 at 16:51
      Permalink

      Rotschild-nuket Macron ja Merkel ja varsinainen Rotschild-agentti Soros!

      ’Failed State’-tilaa lähestyvässä Ruotsissa on osa kansasta vihdoin heräämässä siihen, että läpimädäksi korruptoitunut poliittinen johto on ohjaamassa maata tuhoon. Siitä on osoituksena eilen 5.5. Tukholmassa tapahtunut naisten johtama, ilman minkään puolueen tai muun ryhmittymän tunnuksia tapahtunut mielenosoitus, johon kadulta spontaanisti liittyi lisää osanottajia:

      ”Kvinnopower bakom spontan demonstration mot Sveriges förfall, folket har börjat protestera på gatan”,
      http://whitetv.se/sv/inget-fritt-medium-i-sverige/2095.html
      Artikkelissa on linkki videoon.

      Milloinkahan Suomessa nähtäisiin vastaavanlaisia mielenosoituksia meidän, mm. EU-diktatuurin läpimädäksi korruptoimaa politiikan & korkeamman virkamiehistön establismenttia vastaan, joka Brysseliä kumartaen mm. toteuttaa Kalergi-suunnitelmaa eli suomalaisten ja muiden eurooppalaisten vähittäistä valkoista kansanmurhaa?

      Reply
  • 5.5.2018 at 19:49
    Permalink

    Oliko joku tehnyt uutisen maakuntahimmelin luomisen takaamista uusista viroista, kuulemma luvassa tuhansia uusia virkoja entisten lisäksi, Suomi tienaa tällä?
    Poliittisia hillotolppia politiikoille jotka ovat kääntäneet takkia liian monta kertaa?

    Reply
    • 7.5.2018 at 07:20
      Permalink

      Näin ne byrokratianpurkutalkoot etenevät.

      Reply
  • 5.5.2018 at 20:28
    Permalink

    Joko Orpo on pompsahtanut esiin?

    Reply
  • 6.5.2018 at 21:52
    Permalink

    Koko Sote on yhtä fiasko alusta loppuun kuin sitä kyhännyt nukke-hallituskin. Sanoisinko, että hallitus on Haram!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.