Niinistön muotokuva sai murskatuomion Nykysuomen lukijoilta: ”Paska muotokuva paskasta mallista.”

13
Nykysuomi kunnioitti istuvaa presidenttiä julkaisemalla uutisen presidentti Niinistön virallisesta muotokuvasta ja pyysi lukijoita kertomaan oman mielipiteensä teoksesta. Mielipiteitä tuli muutamia eikä Nykysuomen lukijat todella kohdellut silkkihansikkain itse teosta saati mallia. 

-”Paska muotokuva paskasta mallista.”

-”Vittu mitä PASKAA !”

-”Yhtä selkeä kuin mallinsa puheet ”Olen pohtinut ryhtyä aprikoimaan sellaistakin asiaa….””

-”Sale sai arvoisensa pelleteoksen.”

-”Pelle mikä pelle.”

Kuitenkin, joitakin positiivissävytteisiä tai jotakin hyvää teoksesta löytäviä mielipiteitä teos sai osakseen:

-”Oikeen sateenkaaripläjäys.”

-”Mikäli neljäs ylhäältä ja kolmas oikealta oleva mosaiikkipala esittää aasia, on se ainoa onnistunut (ja rehellinen)osa muotokuvaa.”

Artikkelimme otsikko oli ”Presidentti Niinistön muotokuva on varsin epätavallinen valtionpäämiehen potretti” ja tästä eräs kommentoija veisteli ”Varsin epätavallinen on mieskin”-kommentin, jonka voi ottaa joko hyvällä tai pahalla. Näyttäisi kuitenkin siltä, ettei pääosa Nykysuomen lukijoista syttynyt teokselle.

Presidentin muotokuva. Valtioneuvoston kanslia.

 

 

 

 

 

 

Lähde: Nykysuomi, facebook

13 KOMMENTIT

  1. Harvinaisen surkea kyhäelmä ja vielä rumakin eikä kehyksissäkään ole nyt niin kehumista.

  2. Eikös se ollutkin joki lapsenmielinen (kuten minä) joka sanoi keisarin kultaisista vaatteista: Mutta eihän hänellä ole vaatteita ensinkään! sanoin pieni lapsi. Nyt tosiaan näyttää siltä että kaikenmoista tyhjää ihastellaan vain siksi, että ei ole kanttia kertoa totuutta.

  3. Päästä sateenkaarisuvakit asialle ja tiedät saavasi PASKAA PASKAA PASKAA. Eikä mitään muuta kuin PASKAA.

  4. Mies on ilmeisen jakomielitautinen takinkääntäjä tai paremminkin tuuliviiri, joka ei edes tuulta tarvitse kääntyäkseen.

  5. Kansa on nykyään niin pöyristyttävän moukkamaista, ettei sillä ole mitään käytöstapoja. Haukutaan kunnianarvoista herra tasavallan presidenttiä. Toista se oli Kekkosen ja vielä Koivistonkin aikana; kritiikki oli sivistynyttä ja kunnioittavaa, eikä mitään anarkistista ja nihilististä saastaa niin kuin nykyään. Tämä kansa on todella rappeutunut eläimelliseksi.

    • Et näe asian todellista laitaa, moukka. Presidentit ovat rappeutuneet sellaisiksi että eivät ansaitse kansan kunnioitusta.

  6. Katsoin kännykän näytöltä, että näyttääpä kuin presidentin otsassa olisi anus.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.