Turussa tasoristeysonnettomuus- Useita poliisipartioita ja yksi ruumis

5

Auto ja juna ovat törmänneet Turussa maanantaina noin klo 07.30 Vaalantiellä olevassa puomitetussa tasoristeyksessä. Ajoneuvo vaurioitui poliisin tietojen mukaan pahoin ja yksi henkilö on menehtynyt. Paikalla on ollut useita poliisipartioita ja tapahtuma ei enää aiheuta liikenteellistä haittaa.

Poliisi tutkii tapahtuman syitä ja ei tiedota asiasta toistaiseksi enempää. Nykysuomi ei tavoittanut paikallista poliisia kommentoimaan asiaa.

Lähde: Poliisi

 

5 KOMMENTIT

  1. Isishän julisteli talvella kohdistavansa iskuja rautatieliikenteeseen. Ilmankos poliisia on kielletty tiedottamasta enempää.

  2. Tuskin oli sattumaa. Huono mäihä lopulta saavuttaa kiinni piittaamattoman kuskin.
    Rauha sielulleen silti.

  3. ”Turussa tasoristeysonnettomuus- Useita poliisipartioita ja yksi ruumis”

    Otsikko on hieman harhaanjohtava – äkkiä vilkaistuna voisi ehtiä ilahtumaan siitä että useita poliisipartioita olisi jäänyt junan alle.

  4. Eipä noita tasoristeyksiä saada vartioiduiksi sen enempää kuin Intiassa. On nääs parempaakin rahanreikää tässä maassa. Jos kuolisi edes muslimeita, niin asia korjattaisiin mitä pimimmiten, sillä sehän voidaan katsoa rasismiksi ja valkoiseksi ylivallaksi tappaa toiseutta kuin kärpäsiä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.