Puukkoisku Pariisissa- Useita loukkaantunut

17

Pariisissa, Place de l’Opérassa on tapahtunut puukkoisku. Paikallisen poliisin mukaan useita on loukkaantunut ja hyökkääjä on tehty vaarattomaksi.

Päivitys klo 23:18: Ainakin kahdeksan henkilöä on haavoittunut ja poliisi ilmoittaa ampuneensa hyökkääjän. Uhreista yhden tiedetään kuolleen saamiinsa vammoihin ja kahden saaneen vakavia vammoja. Silminnäkijät kertovat hyökkääjän huutaneen ”Allahu Akbar” hyökätessään ihmisten kimppuun.

Päivitys klo 23:23: Ranskan sisäministeri Gerard Collomb kiittelee poliiseja nopeasta reagoinnista.

-”Tämän halveksuttavan teon uhrit ovat päällimmäisenä mielessäni.”

Päivitys klo 23:29: Uutistoimisto AFP:n tietojen mukaan kuolonuhreja olisi kaksi.

Päivitys klo 23:32: Paikallaolleiden mukaan poliisi yritti ensin pysäyttää hyökkääjän sähkölamauttimella ennen tappavan voiman käyttöä.

Poliisi ei toistaiseksi ole kertonut tapauksesta yksityiskohtia. Ranska on kohottanut hälytysvalmiuttaan viime vuosina tapahtuneiden terrori-iskujen vuoksi.

Lähde: RT, israelnationalnews, Independent, The Sun, telegraph.

17 KOMMENTIT

  • Katsos kummaa cia:n helsingin tukikohta on löytänyt nykysuomen,nyt tuota paskaista narinaa joutuu kuuntelemaan täälläkin.

  • Jouko, jouko ”älä tyrki, vaan tee joskus miehen työ”. by Juice Leskinen.
   Ja pysy pois täältä, jos ei sisältö ei ole mieleistä tai tarpeeksi ”ammattitaitoista” tai verrattavissa YLE:n, Hesarin, MTV3:n ja iltapaskojen ulostamaan ”totuuteen”, jonka nk. ”faktan tarkistajana” huseeraa stalinisti ja äärikommunisti Johanna Vehkoo peri neuvostoliittolaiseen sekä stasilaiseen ”tyyliin”.

   Jos kuvittelet ja vaadit tällasen nk. yhden hengen tuotannolla pyörivän nettimedian sisällön olevan ulkoasultaan tai kieliopillisesti täydellistä, eivät nuo kriteerit enää täyty edes valtamedian osalta, koska toimittajia valittaessa ei tärkeimpänä kriteerinä ole ammattitutkinto tai vankalla kokemuksella hankittu ammattitaito vaan ainoastaan ja yksinomaan sen määrää ”toimittelijan” suvakkius ja poliittisesti ”korrekti” puoluekanta eli kommari, SDP, vihreä tai kokoomukselainen globalisti, joka kannattaa kansanvaihtoa ja EU federalisti, mikä tahtoo sanoa kultaisen vasikan kumartajia.

   Vaikka tämä julkaisu kirjoitettaisiin siansaksaksi, on se vielä silloinkin enemmän relevanttia seurattavaa kuin Valtamedian George Soroksen lahjusrahoilla lahjotut toimittelijat, jotka vihaavat aitoa sananvapautta sekä wanha -kantaista länsimaista demokratiaa, jossa vallitsee julkaisemisen ja sanomisen vapaus ilman poliittista poliisia, joka ei toimi syyllisen tekemän rikoksen rikoslaissa vaatimalla tavalla, vaan sen mukaan kuka tai mitkä tahot ovat tekijöinä ja se määrittelee sen sanktion ja teosta demlan määrittämän rangaistuksen.

   Suvakit ja EU-Federalistit ovat mimosa -perseitä, joiden leuka väpättää herkemmin kuin kaksi vuotiaan tytön.

 1. Kesä on saapunut ja ulkomaalaiset puukkojunkkarit ovat työ touhussa jälleen kylmän talven jälkeen. Varokaahan isoja tapahtumia, puukko voi katkaista kaulavaltimon jopa kaupan kassan jonossa. Ympärillänne on pontentiaalisia kaulankatkojia yhtä suurella todenäköisyydellä kuin joutua punkin puremaksi Suomen luonnossa.

 2. Suomessakin imaamit ja muut toitottavat aina rauhanuskonnosta.
  Kyn täällä euroopassa ja kristityissä maissa on niin paha olla niin siirrettäköön kaikki myslimit euroopasta kotimaihinsa harjouttamaan rauhanuskontoaaan..siellä ei heitä kristityt kiusaa.
  Tulkitkoon siellä koraania mielensä mukaan..mitä se meille kuuluu.
  Noudattakoot sitten sharia tai mitä lakia tahansa tai tapeljoon niin että kuolevat sukupuuttoon jos niin haluavat.
  Muiden maiden joukot pois noista maista tietekin ja kaupankäynti nollaan..käykööt muslimit kauppaa keskenään jä eläköön onnellisina

 3. Ranskalainen poliisi teki oikein ampuessaan terroristin kadulle. Turussa se jätettin henkiin ja kallista oikeuttaa käydään, terroristin elättäminen nousee huikeisiin hintoihin. Ja nuori mies, vielä ehtii puukottaa uudelleenkin vapaaksi päästyään.

 4. Ranska ei kykene puolustamaan kansalaisiaan. Tai oikeammin sanottuna Ranskan federalistinen presidentti Macron ja kaltaisensa globalistiset kommaripoliitikot eivät salli poliisin ja armeijan poistaa ongelmaa maastaan. Sama koskee kaikkia muitakin Eu maita, paitsi vicegrad-ryhmän maita, joiden viisaat valtiomiehet eivät alun alkaenkaan päästäneet jihadisteja maihinsa.

  • Hirveyksien annetaan tapahtua tahallisesti. Siten saadaan kansa huutamaan itselleen poliisivaltio jota voidaan sitten käyttää Euvostoliiton vastaisen toiminnan ja mielipiteiden tukahduttamiseen julistamalla EUn. vastustaminen terrorismiksi.

   • Tahallisia hirveyksiä, kansojen ja kansallisvaltioiden tuhoamiseksi…
    Älkää menkö YLEn ansaan vaan puhukaa muslimiterroristista ja terrori-iskusta, puhe epäillystä puukottajasta ja puukkoiskusta on tietoista islamterrorin valkopesua ja sensuurin vaarallisempi nykymuoto.

 5. Kyseessä EI ole ”puukkoisku” valtamediaittain, vaan selkeä islamistinen muslimin tekemä terroristi-isku ”Allahu Akbarilla” ryyditettynä.
  Ranskalainen poliisi toimi toisin kuin Turussa Suomen poliisi, joka päätti sikäläisen kansikuvapojan (hyvin käyttäytyvä) jättää henkiin suvakkien suureksi sankariksi ja lemmen kohteeksi sekä Demlan rehabilisoimaksi ja näin täten saamaan suuret korvaukset Valtionkonttorilta kärsimästään ”ajojahdista”, joka oli täysin rasistien ja natsien masinoima valhekampanja kunnon naapurin poikaa vastaan.

  ”Ranskan sisäministeri Gerard Collomb kiittelee poliiseja nopeasta reagoinnista.”

  ”Tämän halveksuttavan teon uhrit ovat päällimmäisenä mielessäni.”

  Hieman toisenlainen kommentti tapahtuneen tiimoilta kuin esim. Pääministeri Juha Sipilältä ja presidentti Sauli Niinistöltä Turun islamistisen terrori-iskun jälkeen, joissa lähinnä pyrittiin syyllistämään suomalaiset kanta-asukkaat.

  Suomi on perseestä!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.