Katso video: Mikael Forssell ilmoittaa pelaajauransa lopettamisesta

Yksi Suomen kaikkien aikojen jalkapalloilijoita, Mikael Forssell, 37, on ilmoittanut päättävänsä mittavan pelaajauransa. Aikuisten seurajoukkueissa kotimaisen mittapuun suurseurasta HJK:sta maailmalle ponnistanut, alunperin Helsingin Pallopoikien junioreista lähtöisin oleva Forssell on kaksikymmenvuotisen ammattilaisuransa aikana kiertänyt jalkapallomaailmaa sen suurimpia näyttämöitä myöden.

Chelsea, Borussia Mönchengladbah, Birmingham City ja Leeds united ovat tuttuja seuroja ympäri maailman ja Forssell onkin ollut arvostettu osanen joukkuettaan, pelasi hän sitten missä tahansa. Kotimaiseen, uransa neljänteen helsinkiläisseuraan, HIFK:hon uransa päättänyt hyökkääjä tiivistää lopettamispäätöksensä ja tuntemuksensa noin minuutin mittaiseen videoon:

https://twitter.com/twitter/statuses/995358578734137344

Aikuisten sarjoihin jäi Forssellilta 101 maalin jälki. Maajoukkueessa mies pelasi 87 ottelua ja teki 29 maalia. Enemmän maaleja maajoukkueessa on tehnyt vain ”kuningas” Jari Litmanen.

Lähde: Veikkausliiga ,Twitter

3 thoughts on “Katso video: Mikael Forssell ilmoittaa pelaajauransa lopettamisesta

  • 13.5.2018 at 15:48
    Permalink

    Pelasiko Hollantilaisessa joukkueessa?

    Reply
  • 14.5.2018 at 06:25
    Permalink

    Nyt pitäisi enää tietää, kuka on Mikael Forssell. Pitäisikö tämä jätkä tuntea jostain?

    Reply
  • 24.6.2018 at 19:37
    Permalink

    Mitä yhteistä on Jesuksella, Moseksella ja Hondalla?

    Kaikki pelaavat jalkapallon MM-kisoissa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.