Katso video: Mikael Forssell ilmoittaa pelaajauransa lopettamisesta

3
Yksi Suomen kaikkien aikojen jalkapalloilijoita, Mikael Forssell, 37, on ilmoittanut päättävänsä mittavan pelaajauransa. Aikuisten seurajoukkueissa kotimaisen mittapuun suurseurasta HJK:sta maailmalle ponnistanut, alunperin Helsingin Pallopoikien junioreista lähtöisin oleva Forssell on kaksikymmenvuotisen ammattilaisuransa aikana kiertänyt jalkapallomaailmaa sen suurimpia näyttämöitä myöden.

Chelsea, Borussia Mönchengladbah, Birmingham City ja Leeds united ovat tuttuja seuroja ympäri maailman ja Forssell onkin ollut arvostettu osanen joukkuettaan, pelasi hän sitten missä tahansa. Kotimaiseen, uransa neljänteen helsinkiläisseuraan, HIFK:hon uransa päättänyt hyökkääjä tiivistää lopettamispäätöksensä ja tuntemuksensa noin minuutin mittaiseen videoon:

https://twitter.com/twitter/statuses/995358578734137344

Aikuisten sarjoihin jäi Forssellilta 101 maalin jälki. Maajoukkueessa mies pelasi 87 ottelua ja teki 29 maalia. Enemmän maaleja maajoukkueessa on tehnyt vain ”kuningas” Jari Litmanen.

Lähde: Veikkausliiga ,Twitter

3 KOMMENTIT

  1. Nyt pitäisi enää tietää, kuka on Mikael Forssell. Pitäisikö tämä jätkä tuntea jostain?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.