Kouvolassa varastettiin hevoskäryt- Poliisi kaipaa havaintoja

Kaakkois-Suomen poliisi kertoo viimeyönä anastetun tavaraa Kouvolalaiselta maatilalta. Vorojen mukaan ei lähtenyt aivat tavallista varkaille kelpaavaa rompetta, vaan mukaan oli tarttunut hevoskärryt sekä irtonainen savupiippu/hormi. 

Osoitteessa Voikkaan Mutalantie 100 pihapiirissä on poliisin mukaan nähty musta avolava-auto, merkiltään mahdollisesti nissan tai mitsubishi, jonka lavalla tavarat on nähty olleen. Maatila on ollut tekohetkellä tyhjillään. Poliisi kaipaa mahdollisia havaintoja ja pyytää kansalaisia ilmoittamaan tietonsa asiasta sähköpostitse osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295414400.

Luonnollisesti hevosharrastajien kannattaa olla tarkkana, mikäli esimerkiksi kummastuttavan halpoja hevoskärryjä tullaan kaupittelemaan.

Lähde: Poliisi

 

2 thoughts on “Kouvolassa varastettiin hevoskäryt- Poliisi kaipaa havaintoja

 • 13.5.2018 at 15:13
  Permalink

  Voisi etsiä Vermosta.

  Reply
 • 13.5.2018 at 19:39
  Permalink

  Mustalaiset varmaan tarvitsivat.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.