Kouvolassa varastettiin hevoskäryt- Poliisi kaipaa havaintoja

Kaakkois-Suomen poliisi kertoo viimeyönä anastetun tavaraa Kouvolalaiselta maatilalta. Vorojen mukaan ei lähtenyt aivat tavallista varkaille kelpaavaa rompetta, vaan mukaan oli tarttunut hevoskärryt sekä irtonainen savupiippu/hormi. 

Osoitteessa Voikkaan Mutalantie 100 pihapiirissä on poliisin mukaan nähty musta avolava-auto, merkiltään mahdollisesti nissan tai mitsubishi, jonka lavalla tavarat on nähty olleen. Maatila on ollut tekohetkellä tyhjillään. Poliisi kaipaa mahdollisia havaintoja ja pyytää kansalaisia ilmoittamaan tietonsa asiasta sähköpostitse osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295414400.

Luonnollisesti hevosharrastajien kannattaa olla tarkkana, mikäli esimerkiksi kummastuttavan halpoja hevoskärryjä tullaan kaupittelemaan.

Lähde: Poliisi

 

2 thoughts on “Kouvolassa varastettiin hevoskäryt- Poliisi kaipaa havaintoja

  • 13.5.2018 at 15:13
    Permalink

    Voisi etsiä Vermosta.

    Reply
  • 13.5.2018 at 19:39
    Permalink

    Mustalaiset varmaan tarvitsivat.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.