Pahoinpitely Turussa: ”Mies haukkui ulkomaalaistaustaista bussipysäkillä raiskaajaksi”

7
Turun poliisin mukaan kantasuomalainen vuonna 1992 syntynyt mies haukkui Jyrkkälänkadulla sijaitsevalla bussipysäkillä ulkomaalaistaustaista, vuonna 1997 syntynyttä miestä mm. raiskaajaksi.

Tämän jälkeen solvaaja otti miehen rinnuksista kiinni ja alkoi potkia häntä. Tästä suivaantuneena ulkomaalaistaustainen mies löi solvaajaa kerran nyrkillä päähän. Solvaaja löi takaraivonsa katuun ja menetti hetkeksi tajuntansa. Molempia epäillään toistensa pahoinpitelystä.

Poliisi on tiedotteensa perusteella saanut tapahtumista melko tarkan kuvan. Tämän lisäksi paikallista poliisia työllisti mm. yli 30 rikosilmoitusta tililleen kerännyt 1986 syntynyt nainen joka oli viranomaisten kertomuksen mukaan kaupitellut varastettua polkupyörää Tampereentiellä sijaitsevan kaupan pihalla. Polkupyörän lisäksi naisen hallusta löytyi kyseisestä kaupasta sekä läheiseltä grilliltä aiemmin varastettua tavaraa.

Lähde: Poliisi

7 KOMMENTIT

 1. Voi vittu mikä tunari. Olis lyönyt yllättäen suoraan turpaan ilman suun soittoa, niin olisi kaunis tarina.

 2. Kylläpäs Turun poliisi nyt kertoo etnisyyden kovin hanakasti, kun kantasuomalainen oli oikein solvannut ulkomaalaistaustaista. Huhhuh mikä rikos.

  Ja mehän emme edes varsinaisesti tiedä oliko kyseessä edes solvaus, vaiko totuus?

  >>Poliisi on tiedotteensa perusteella saanut tapahtumista melko tarkan kuvan.<<

  Vai että poliisi muodostaa tapahtumista kuvan, ja vielä oikein tarkankin, oman tiedotteensa perusteella. Mielenkiintoinen kehäpäättelymetodi ja varmasti avuksi todellisuudentorjunnassa. 😉

 3. Turussa lienee nekruja ja hiekkanekruja valtava määrä? Taitaa olla niin että mistään ei ole mahdollista saada tietää niiden lukumäärää suhteessa ihmisiin, siis paikkakuntakohtaisesti? Toki tieton tulleiden raiskausten, tappojen, sekä löydettyjen vainajien lukumäärästä saa jonkinlaisen karkean kuvan.

  Jeppe ilmeisesti humalassa meuhkannut kun otti yhdestä iskusta lukua.

 4. Syyttäkööt ”ulkomaalainen” omaa rotuaan siitä, että maine on raiskaajanan kulkee mukana aina, vaikka asianomainen itse ei olisi tuota kannusta vielä toistaiseksi itselleen hankkinut.
  Suomalaiset saavat (ainakin miehet) kantaa mukanaan mainetta armottomina alkoholinkäyttäjinä ja siitä seuraavine nk. ”lieveilmiöineen”.
  Yhdysvalloissa wanhoina hyvinä päivinä eräänkin juottolan ulkopuolella kyltissä luki: ”Viinaa ei tarjoilla intiaaneille ja suomalaisille!”

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.