Etelä- Karjalassa vauhtia kuin Le Mansissa- Hurjin ylinopeus jopa 102km!

3
Kaakkois-Suomen poliisia työllisti sunnuntaina hurjastelijat, joista osa piiskasi koneensa todella ”terhakkaan” vauhtiin. Suurin poliisin mittaama ylinopeus, siis nopeusrajoituksen ylittävä vauhti, oli allistyttävät 102km tunnissa!

Lappeenrannassa valtatie kutosella nähtiin poliisin mukaan määrällisesti eniten ”vakavaa piittaamattomuutta”. Klo 15:02 Muukon kohdalla henkilöauton kuljettaja paineli 100 kilometrin rajoituksella 150km/h, kahdeksan aikaan paukkui samalla kohdalla kuski 141 kilometrin tuntinopeutta ja vielä puoli yhdeksän maissa Korkea-ahon kohdalla napsahti tutkaan 145 kilometrin ylinopeus. Kaikki edellämainitut kuskit määrättiin ajokieltoon.

Imatran moottoritiellä paukautettiin kuitenkin hurjimmat lukemat, kun henkilöauton kuljettaja kaasutteli satasen alueella tutkaan 202km/h nopeudella. Tällaisella vauhdilla vaihtui rikosnimikekkin ”vakavasta piittaamattomuudesta” hieman tutumman kuuloiseen ”törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen”.

Lähde: Poliisi

 

3 KOMMENTIT

  1. Paljoooon nuoria, juuri kortin saaneita kuolleita, yleensä aamuyön tunteina ja ”onnettomuuden” syy nukahtaminen tai viina. Tähän ei hyssyttely auta. Myös tytöt alkavat olla hyvin tilastoissa.

  2. Pikku juttu Sipilän ja Orpon rikoksiin verrattuna. Sipilä ja Orpo aiheuttivat 2015 yli 34 000 törkeää seksuaali turvallisuuden vaarantamista ja lukemattomua pahoinpitelyitä. Listalla myös Kajaanin tappo ja Turun terrori-isku.
    Lisäksi rahaa on palanut samojen kutsuvieraiden töyshoitoon noin 1,5 miljardia euroa. Tähän mennessä. Hinta kasvaa vuosien mittaan, kun perheitä yhdistellään.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.