Mauri Peltokangas jatkaa politiikassa- ”Olen käytettävissä tulevissa maakunta ja eduskuntavaaleissa”

4
Nykysuomeenkin kolumnejaan kirjoittava perussuomalainen poliitikko Mauri Peltokangas on ilmoittanut jatkavansa politiikan parissa ja olevansa puolueensa käytettävissä tulevissa vaaleissa. 

Kaustisilla asuva kuntapoliitikko on kunnanvaltuutettu ja kaustisen kunnanvaltuuston toinen varapuheenjohtaja. Tämän lisäksi mies toimii aktiivisesti sosiaalisessa mediassa ja kertookin facebook-päivityksessään ajan olleen toisinaan kortilla:

”Minulle tärkeintä maailmassa on tyttäreni.. kaikki kolme. Olen laiminlyönyt heitä ajallisesti, kuten useat politiikassa mukana olevat joutuvat tekemään… suren sitä.. mikään ei korvaa menetettyjä hetkiä..”

Tämän lisäksi hän tuumailee päivityksessään seuraavaa:

”Koska haluan, että tyttäreni ja heidän tulevat perheensä saavat elää Suomalaisen kulttuurin kyllästämässä, kauniissa isiemme rakentamassa maassa turvallisin mielin, on minun yritettävä antaa kaikki se, minkä yksi mies voi.

Katson, että tämän ikäinen ukko voi antaa vapaa-aikaansa isänmaan eteen.. ”

Kuten sanottua, Peltokangas kertoo olevansa puolueensa käytettävissä vaaleissa, ”mikäli puolueeni alueellinen porukka ja puolue kelpuuttaa.”- kuten hän asian muotoili.

Perussuomalaisten maakuntavaali- sekä eduskuntavaaliehdokkaat päätetään piirien toimesta ja ilmoituksia puolueen ehdokkaista pitäisi ruveta tippumaan lähiviikkoina.

Pääset Mauri Peltokankaan kolumneihin täältä.

Artikkelia korjattu: Peltokangas on kunnanvaltuutettu ja valtuuston toinen varapuheenjohtaja.

Lähde: facebook.com/mauri.peltokangas

 

4 KOMMENTIT

  1. Jaa-a. Hmmmm…. Mitähän se Peltokangas on ”lakioinut”? Se on äärimmäisen mielenkiintoista nähdä. Ehkäpä lotto rivinsä sikäläisellä R:llä. Eikä siinä vieläkään kaikki! Vaklattu maahanmuuttajalta, koska moniosaajien kannattaa veikata, sillä se on sama asia kuin bumerangin heittäminen. Se palautuu heittäjänsä käteen aivan kuten Veikkaus kusettaa kanta-asukkaita ja jakaa nk. ”avustuksina” mulliturville miljardeittain erilaisia tukia perseestä vedettyihin ”projekteihin”.

  2. Varmasti hyvä mies eduskuntaan. Jotenkin tuntuu, ettei myy omaa arvopohjaansa oman hillotolpan toivossa. Sinisillä hillotolppaministereillä näin tapahtui. Arvopohja muuttui ”paremmaksi”, kun hillotolppa oli uhattuna. Kukahan se sanoikaan: Kun itsensä pettää .. mitä jää jäljelle? Kysykää Soinilta, hänellä on kokemusta tapauksesta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.