Vakava auto-onnettomuus Aulangolla- Alaikäinen kuoli, yksi loukkaantui

2
Poliisi sai tiistaina 21:31 aikaan hälytyksen liikenneonnettomuuspaikalle osoitteeseen Aulangon puistometsä, jossa henkilöauto oli poliisin kertoman mukaan ajautunut päin puuta.

Auto oli suistunut tieltä ja osunut oikealla etukulmallaan suureen tammeen. Matkustajana ollut 17 vuotias nuori nainen menehtyi. Kuljettajana toimi 18 vuotias nainen, joka on toimitettu Kanta-Hämeen keskussairaalaan. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä mutta ei epäile alkoholilla tai ainakaan toistaiseksi saadun tiedon mukaan muillakaan päihteillä olevan osuutta asiaan. Poliisi ei tutkinnan tässä vaiheessa tiedota asiasta enempää.

Lähde: Poliisi

2 KOMMENTIT

  1. Nykyään nuoret naisetkin kaahaavat yhtä lujaa ja varomattomasti kuin ”ikuiset murheenkryynit” nuoret miehet.
    Jos päässä on asennevamma ei minkäänlaiset ”parannetut” ja ”pitkitetyt” autokoulut auta asiaa. Miten olisi se 8-kympin lätkä.
    Sen lopetti eduskunta vain siksi, ettei nuorelle kuskille aiheudu traumoja moisesta leimautumisesta. No, tässä sitä sitten mennään ja ruumiita ei lasketa.
    Vaakakuppiin: Elämä toiseen Häpeä. Kumman valitset?
    Siinä nimittäin ennen lähti ajokortti kävelemään kun poliisi sai haaviinsa ”ylinopeudesta” tuoreen kuskin. Itse olen ajanut tuo ”kuoleman merkki” takalasissani ja olen jotesankin erotettavissa Sipilän ja kumpp. ”arvopohjasta”.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.