Veitsimies hyökkäsi junassa, Saksassa- Poliisi ampui hyökkääjän paikan päällä

10
Yksi henkilö on kuollut ja kaksi loukkaantunut veitsi-iskussa pohjoisessa Saksassa. Poliisi ei kerro yksityiskohtia tapauksesta ja pidättäytyy ottamasta kantaa esimerkiksi siihen, oliko kyseessä terroristisessa tarkoituksessa tehty isku.

Lähellä Saksan ja Tanskan rajaa, Flensburgin liepeillä tapahtuneessa iskussa kaksi henkilöä sai vakavia vammoja. Toinen uhreista on tämän hetkisten tietojen mukaan 22 vuotias naispoliisi, joka kertoo ampuneensa hyökkääjän junassa.

Saksalaisen DPA-uutistoimiston mukaan hyökkääjä olisi ollut 24 vuotias eritrealainen mies, joka saapui maahan vuonna 2015 pakolaisena. Uutistoimisto kertoo, ettei vielä ole varmuutta siitä, tunsivatko uhri sekä hyökkääjä toisensa entuudestaan tai siitä, oliko kyseessä terrori-isku.

Saksan sisäministeri Horst Seehofer sanoo olevansa hyvin järkyttynyt tapauksesta ja toteaa, ettei väkivaltaa missään tapauksessa pidä suvaita.

Viimeksi eilen Nykysuomi uutisoi 50 turvapaikanhakijan käyneen kahden poliisin kimppuun Dresdenissä, Saksassa.

Lähde: DW, independent

 

10 KOMMENTIT

 1. Oikein ammuttu, mutta omien kansalaisten suojelemiseksi olisi järkevintä poistaa ongelma, eikä vain hoitaa oireita. Saksan päättäjät vihaavat omia kansalaisiaan. Samoin Suomen. Toivottavasti valuutarikollinen ekp:n perseennuolija maanpetturi ja satanisti globalistimultikulttipresidenttimme saa päiväkirurgisessa pikku operaatiossa sairaalabakteerin.

 2. Angela Merkelin kummi pojat taas asialla. Surkeaa etenkin kun jo Belgiassa tapettiin kaksi naispoliisia saman tahon toimesta. Mielestäni naispoliiseista pitäisi luopua Euroopassa, koska vääräuskoinen nainen on yleensäkin punainen vaate muslimeille ja poliisin tai armeijan virkapuku on erityisen mieluinen kohde muslimiterroristeille. Poliisin ammatissa tarvitaan raakaa miehistä voimaa – jos nyt enää miehiä Euroopassa enää onkaan, sillä hekin ovat pilattuja Ruotsalaisittain siten, että kusevatkin istualtaan – eikä viehkeyttä tai tuttavallista jutustelua tai psykologiaa, jolla vielä auttavasti pärjää normi -länsieurooppalaisen kanssa riippuen ”asiakkaan” luonteesta kännipäissään ja nistit ovatkin sitten täysin päästään sekaisin olevia trippaajia.
  Saksassa ja muualla Euroopassa, jossa kanta-asukkaidenkin harjoittama rikollisuus on jo rajunpaa, siellä ammutaan suorasuuntauksella päin pläsiä, eikä jalkoihin, jolloin ”kansikuva pojasta” tulee elinikäinen elätettävä vapaana ollessaankin, sillä vankilatuomio kestää vain sen vääräuskoisen kananlennon rikos- ja jihad -akatemiassa täkälaisessä ”mukavuuslaitoksessa”, unohtamatta lukuisia kanta-suomalaisia ”morsiamia”, jotka vuotavat tietenkin verta ja ulisevat syvän surun vallassa kuin Jeesuksen ristin juurella konsanaan. Sitä en halua selvittää enkä tietää, kummasta päästä se sitten loppuviimeksi vuotaa.

 3. ”Saksan sisäministeri Horst Seehofer sanoo olevansa hyvin järkyttynyt tapauksesta ja toteaa, ettei väkivaltaa missään tapauksessa pidä suvaita.”

  Mitä muutakaan mieltä nyt voisi olla, mutta kai tuollaiset itsestäänselvyydet pitää aina sanoa.

 4. Sipilä jo toisen kerran viikon sisällä shokissa, yllättynyt, järkyttynyt ja pahoittanut mielensä kovasti suvaiten ja ymmärtäen rämä-däniä.
  Taas kerran yksittäistapaus joka oli tekninen vika, mielenterveysongelma tai muuten vain muslimin hätähuuto jolla ei mitään tekemistä islamin tai ylipäänsä minkään kanssa ellei sitten paskan puuron.

 5. Ihan normaali vallanpitomedian lanseeraama ”hässäkkä”, ei liity yhtään mihinkään.

  Ja seuraava.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.