Oulun poliisi vahvistaa saaneensa rikosilmoituksen törkeästä raiskauksesta Espanjassa

8
Oulun poliisilaitos on vastaanottanut 16.4.2018 rikosilmoituksen törkeästä raiskauksesta. Ilmoituksen mukaan kolmen miehen epäillään raiskanneen nuoren suomalaisen naisen Fuengirolassa, Espanjassa.

Oulun poliisi on välittänyt rikosilmoituksen Espanjan poliisiyhdyshenkilölle, jotta hän selvittää tapahtumien kulkua osaltaan ja esittää Espanjan poliisille pyynnön tutkinnan käynnistämisestä. Tutkintavastuu on Espanjan poliisilla. Mikäli Espanjan poliisi ei suorita asiassa rikostutkintaa, voidaan rikostutkinta suorittaa Suomessa, mutta se edellyttää VKSV:n syytemääräystä (RL 1:12 §).

Oulun poliisi ei tiedota asiasta enempää.

Lähde: Poliisi

Mainos

8 KOMMENTIT

  1. Hmm, seksiä ne meni sinne kokemaankin. Mikä tuossa nyt oli sitten niin kauheata? Jäikö kirjallinen sopimus hyväksymättä vai pääsikö ukko jäljille? Naisten suosimilta Gambian ja Marokon seksimatkoilta ei kuulu mitään hälyttävää? Hyvä kun saavat jotain!

    • Kaijan mielipide ja fantasia ei ole kenenkään toisen, täydellistä kyvyttömyyttä ajatteluun osoittava aivopieru, kuin Kaijan. Toivon, että hänellekään ei koskaan tapahdu mitään niin kammottavaa, että vastaavan traagisen kokemuksen jälkeen joku heittää vielä yhtä vihervasemmistolaisen kommentin.

  2. EU on pystynyt luomaan ”direktiivin”, joka takaa sen, että nainen raiskataan koko EU:n alueella tasapuolisesti ja yhteneväisen ”standardin” mukaisesti siinä missä kunkin naikkosen kotimaassakin. Ikävä tapaus oli sitten asioanomaisen oma käytös miten riskialtis hyvänsä. Raiskaus jättää jäljet aina mieleen ja kehoon, mutta nykyisessä monikulttuurin huumassa tuolla seikalla ei enää olekaan mitään merkitystä. Ainakaan niin kauan kun tuohon kuvottavaan tekoon syyllistyy valkoinen mies, joka ei sinällään tee rikosta yhtään sen vähäpätöisemmäksi, mutta kyllä ”näkyvämmäksi”.

  3. Matkailu alkaa olla vaarallista kun matut ovat vallaneet Euroopan. Ja varsinkin nuorille naisille jotka ehkä ovat vielä liian sinisilmäisiä mokkakikkelien houkutuksille ja mitkä vaarat keski-ja etelä euroopassa alkaa olla. Ei voi tietää mikä tässä on ollut jutun juoni mutta haiskahtaa pahasti että nainen on houkuteltu ”johonkin” ja porukko on ollut odottomassa. Vittumainen homma ja varmaan neito muistaa ikänsä.

  4. Alkaa olemaan moni euroopan maa juu vaarallinen kulkea naisille, siitä kuuluu ”kiitos” myös kaikille nykyfeministeille, he ovat unohtaneet naistenaseman kohentamisen ja tilalle on tullut muslimeiden paapominen.

  5. Kolmen miehen suorittama joukkoraiskaus viittaa vahvasti erääseen mustaakiveä kumartavaan terroristijärjestöön.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.