Nykysuomen ensimmäinen uutisstriimi huomenna klo 20:30

Nykysuomen youtube-kanavalla ilmestyy huomenna kautta aikain ensimmäinen Nykysuomen ”Uutisstriimi”, jonka tarkoituksena on perata viikon uutistarjontaa sekä tarjota lukijalle mahdollisuus tuoda esiin näkemyksensä sekä itse uutisista että Nykysuomesta sinänsä.

Käsiteltäviä aiheita ovat todennäköisesti ainakin Rakennusliiton pomon avautuminen tarveharkinnan poistosta, pääministerimme aikaansaannokset (ja saamattomuudet), Vihreiden uusi poliittinen tavoiteohjelma, tupakkatyöryhmän suunnitelmat ja paljon muuta. Chat on käytössä koko lähetyksen ajan ja toiveissa onkin värikästä keskustelua sekä monipuolisesti uutisia viikon varrelta.

Tokihan keskustelua ei ole rajoitettu ainoastaan uutisaiheisiin, vaan kysyä saa ja sana ylipäätään on vapaa. Toiveissa on värikäs mutta asiallinen keskustelu nyky-Suomesta ja Nykysuomesta. Mielipiteenne merkitsee, joten tuokaa se esiin! Jos Sinulla on etukäteen mielessä jokin asia mitä tahtoisit striimissä käsiteltävän, kerro siitä kommenteissa.

Alustavasti striimi on suunniteltu noin 45 minuutin mittaiseksi, mutta mikäli juttua riittää, laitetaan aikakin riittämään eli aikaraja ei ole kiveen kirjoitettu. Kyseessä on eräänlainen kokeiluversio lopullisesta tuotteesta, joten palautteenne formaatista on ensiarvoisen tärkeää. Siksi toivommekin, että lukijamme pysyttelevät striimin parissa loppuun asti kertoakseen mielipiteensä.

Nykysuomi toivottaa jokaisen lukijan tervetulleeksi osallistumaan ja katselemaan klo 20:30 @ Nykysuomi-youtube.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *