Britanniassa puuhataan uutta Brexit-äänestystä – ”Puolesta äänestäneet ovat kuolemassa pois”

12
Iso-Britanniassa pidettyn kansanäänestys EU:sta eroamisen suhteen päättyi tunnetusti ”puolesta”-äänten voittoon ja brittien eroa on puuhattu siitä lähtien. Ehdot tulevat olemaan kovat ja eroa vastustaneet ovatkin useaan otteeseen pelotelleet kansaa siitä, kuinka lähes raamatulliset vitsaukset tulevat koettelemaan Britanniaa eron jälkeen. Pääministeri Theresa May on jo aiemmin torpannut uuden äänestyksen järjestämisen, mutta esimerkiksi Liberaalidemokraattien Vince Cable haikailee yhä uutta Brexit-äänestystä.

Liberaalidemokraattien johtaja Nick Clegg on ottanut kantaansa melkoisen erikoiset perusteet. Hän nimittäin toteaa, että uusi äänestys tulisi pitää, koska ensimmäisessä äänestyksessä eron puolesta äänensä antaneet ovat ”kuolemassa pois”. Hänen mukaansa eron puolesta äänestivät pääasiassa varttuneempi väestö, kun taas nuoret äänestivät unionissa pysymisen puolesta.

Toiseksi perusteluksi hän nostaa sen, ettei kansa tiennyt eroamisen ehdoista äänestäessään Brexitin puolesta. Nyt, kun eroehdot ovat enempi vähempi selvillä, tulisi Cleggin mukaan järjestää uusi äänestys ja kysyä kelpaavatko ehdot kansalle. ”Mikä voisi olla loogisempaa? Mikä voisi olla luonnollisempaa” – kysyy puoluejohtaja.

Kuten sanottua, maan pääministeri Theresa May on linjannut, ettei uutta äänestystä tulla järjestämään. Hän perustelee kantansa sillä, että päätös on jo kertaalleen tehty, eikä kansa odota valtiovallan pyörivän tuuliviirin lailla ja toteavan kansalle: ”Te äänestitte väärin”.

”Huolia, murheita ja turhia toiveita”

Britannian eroehtojen neuvottelujen myötä esiin on noussut huolia muun muassa yritysmaailmassa. Esimerkiksi uudelleen käyttöön tulevat tullausmenettelyt, jotka vievät yritysjohtajien mukaan liian paljon aikaa. Eron puolustajat ovat torpanneet nämä pelot sillä, että moderni teknologia mahdollistaa nopean toiminnan tälläkin sektorilla. Arviot mainitun kaltaisen järjestelmän hinnasta ovat kivunneet jopa 20 miljardiin puntaan vuodessa.

Myöskin maan kasvuennusteiden laskusta syytetään brexitiä. Vuodelle 2018 on ennustettu maan talouden kasvava 1,4% ja vuodelle 2019 1,3% vauhdilla. Tämä on Independentin mukaan noin puolet muun Euroopan kasvuvauhdista. Esimerkiksi Suomen valtiovarainministeriö on ennustanut Suomen talouskasvun hiipuvan tälle vuodelle povatusta 2,6%, noin 1,5% keskipitkällä aikavälillä.

Brexitin puolesta kampanjoineiden teemoissa vilahdellut maahanmuutto on uutta äänestystä vaativien mukaan ”hiipuva huoli”, sillä britit ovat Manchesterin yliopiston mukaan vuosien 2016 ja 2018 välillä tottuneet maahanmuuttoon aiempa paremmin. Professori Rob Fordin mukaan kyseessä ei ole vain liberaalien keskuudessa kasvava trendi, vaan maahanmuuttoon ollaan tyytyväisempiä ja luottavaisempia yli puoluerajojen, kautta linjan.

– Massat ovat huomattavasti positiivisempia maahanmuuton suhteen ja yhä harvempi näkee sen merkityksellisenä asiana politiikassa. Sen sijaan maahanmuutolla nähdään olevan positiivisia vaikutuksia sekä talouteen, että kulttuuriin.

Lähde: Independent

12 KOMMENTIT

 1. ”Sen sijaan maahanmuutolla nähdään olevan positiivisia vaikutuksia sekä talouteen, että kulttuuriin.” Niinpä tietenkin. Mitenkäs muutenkaan. Kommunisti proffa äänessä. Ovatko kulttuurin rikastusta, pedofiiliringit ja happohyökkäykset?

 2. Oli demokratiaa, kun brexitistä äänestettiin, vai oliko. Länsimainen demokratia on totalitarismia, jossa väkivaltaan perustuvan hallitsemisen korvaa valtamedian propaganda vallan pitäjien päätöksiä tukien. Suurin osa toimittajista tukee propagandaa palkkansa edestä (on roistoja) tai on typeryksiä tehden vahinkoa myös itselleen.

  • ”Toimittajat tuhoavat totuuden, valehtelevat, vääristävät, panettelevat ja polvistuvat rahan vallan edessä. Heidän ammattinsa on pettää heidän isänmaansa ja rotunsa. Olemme valtamediassa kasvottoman eliitin palvelijoita, sätkynukkejä; he vetävät naruista ja me tanssimme.”

   John Swinton, New York Times

 3. Eu- myönteinen propaganda on massiivista.
  Eliitti on kusessa ympäri Eurooppaa. Ihmiset tulevat järkiinsä ja haluavat kansallisvaltioidensa ja itsemääräämisoikeuden säilyvän.
  Bilderbergin rosvomafia olisi voinut vielä kusetustaan jatkaa mutta kehitysmaalaisten massamaahanmuutto oli viimeinen niitti.
  Populisteiksi haukutut isänmaalliset puolueet kasvavat kohinalla joka kolkassa ja globalistit repivät pelihousujaan.
  Eivät ehkä saakaan varastettua kaikkea itselleen.
  EU, tuo epädemokraattinen korruptoitunut himmeli joutaa hajota, mitä pikimmin sen parempi!
  Komissio, lahjotut pääpirut saavat haistaa pitkän paskan. Kuten myös muu mafia, Bilderberg, keinottelijat ja NWO- konnat!

 4. Itse olen senverran vanhenpaa vuosimalia että muistan varsin hyvin millaista oli se PROPAGANDA mitä suomessa syötettiin silloin kun meidät kusetettiin mukaan EU-mafiaan. Silloin ei ollut mitään mahdollisuuksia saada totuudenmukaista tietoa vaan aivopesulle altistui koko kansa vauvasta vaareihin. Siitä huolimatta äänestystulos oli täpärä 56%/44% ja ei olisi tarvittu kuin rehellinen tieto siitä että meiltä ollaan riistämässä samassa rytäkässä markka pois niin tulos olisi ollut täysin toinen. Kyllä vituttaa niin paljon että hampaat irtoaa tämä helvetin ”yhteinen eurooppa” ja sitäkin enemmän ne tyhjäpäät jotka edelleen kehtaavat sen puolesta huutaa vaikka karmeat tulokset ovat jo kaikkien nähtävillä -YKSIKÄÄN VUONNA 1994 LUVATTU ASIA EI OLE TOTEUTUNUT ja jos silloin olisi kerrottu mihin mafiaan liittyminen tulee johtamaan sen kannatus olisi jäänyt alle 20%.

   • Britti-patriootti David Noakes EU-diktatuurin harjoittamasta korruptiosta:

    ””The EU has BRIBED 28 Prime Ministers with £10 million per treaty to sign away their nations and their freedom. Ordinary Ministers get less. Its much cheaper than building weapons and going to war, as Adolf Hitler did.”
    ”Expose the EU dictatorship and its police state”,https://eutruth.org.uk/

    ”The EU is corrupt and cannot account for 95% of its expenditure (yes, ninety five % lost)
    The EU has over 200,000 offshore bank accounts from which it pays BRIBES.”
    ”Fifty reasons to leave the EU”,http://www.eutruth.org.uk/50reasonseu.html

    Kaikkia hallituksia EU-diktatuuri ei ole onnistunut korruptoimaan, paras esimerkki on Viktor Orbanin johtama Unkari, joka on ottanut käyttöön kovat keinot EU-diktatuurin soveltamaa Kalergi-suunnitelmaa eli eurooppalaisten valkoisen kansanmurhan agendaa vastaan:

    ”Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti””,
    http://www.magneettimedia.com/unkarin-raja-aita-torjuu-laittomat-siirtolaiset-aarimmaisen-tehokkaasti/

 5. Raamatulliset vitsaukset Iso-Britanian impperiumia kohtaavatkin jos ne eivät eroa. Nimittäin jo Raamatun mukaan juutalaiset heitettiin neljään ilmansuuntaan ja Israelin valtion perustaminen kiellettiin. koska Raamattaua ei ole noudatettu, on edessä vitasukset. Ja ne vitsaukset kurittavat meitä jo nyt. Ja tulevat jatkossakin kurittamaan.

  Raamatussa kerrotaan miten hengellinen Israelin valtio perustetaan yhdesä yössä. Mutta se aika ei ole vielä koska liiton arkkia ei ole löydetty.

 6. Jos globalisti-satanistieliitti onnistuu järjestämään 2. Brexit äänestyksen on se täydellinen todiste demokratian kuolemasta.

 7. Kaksi juutalaista tunnettua homo asianajajaa aloittivat heti Brexit äänestyksen ”väärän tuloksen” selvittyä ääntenlaskennan jälkeen oikeusprosessin ja lakien porsaanreikien etsimisen äänestystuloksen kaatamiseksi oikeudessa. Aivan kuten EU-jäsenmaiden parlamenttivaaleissakin, jos EU kriittiset ja haittamaahanmuutto kriittiset puolueet ottavat murskavoiton EU-eliitin vastaisesti. Heti tämän jälkeen nostetaan kammottava meteli siitä, kuinka demokratia on ”kriisissä” kun ”äärioikeisto” on ”kaapannut” vallan. Lisäksi EU puuttuu jatkuvasti jäsenmaidensa sisäisiin parlamentti- ja presidentinvaaleihin tukeakseen EU-federalistia ja valkoisten kansanmurhaa kannattavien poliitikkojen puolesta ja suoraan sabotoiden kansanvaltaisia ehdokkaita, jotka ovat asetetut viimeistä piirtoa myöten länsimaisen demokratia käsityksen mukaisesti ehdokkaaksi. Vielä vallassa ollessaan Yhdysvaltain ent, presidentti Barak Obama kävi Isossa-Britanniassa suoraan uhkailemassa siitä mitä on odotettavissa, jos tuo maa aikoo erota EU:sta. Aivan kuten Neuvostoliiton aikaan Neuvostoliitto esitti suoria uhkauksia esim. Tsekkoslovakialle v. 1968 ja niiden jäädessä vaikuttamattomaksi lopulta miehitti maan Varsovan liiton muiden jäsenvaltioden kanssa eli silloisen kommunistiblokin kanssa, josta tosin Romainia ja Jugoslavia jäivät tuomitsemansa miehityksen ulkopuolelle protestiksi.

 8. Normaali EU-menettely, äänestys uusitaan kunnes kansa saadaan äänestämään ”oikein”…

 9. Samaa kusettamista, ja pelottelua täällä Suomessakin pidettiin, kun natsiliiton jäsennyydestä äänestettiin. Kovimmat vlheet lateli silloiset valtaapitävät, jotka olivat valjastaneet mediankin samaan valehteluun, että mikäli Suomi ei liity, käy niin ja näin paskaa. Voikin sanoa, että pääosin kaupunki urpot menivät tuohon valehteluun, aivan kuten nytkin uskovat kaiken probaknandan, miten ”paras” se natsiunioni onkaan, vaan ovat monet kaupunkilaiset sentään avanneet jo silmänsäkin, ja muuttaneet kantansa, mutta siinä vierähti vain liian pitkä aika. Itse äänestin vastaan natsiliittoon liittymis äänestyksessä, ja niin äänestän tänä päivänä, en koko roska unionissa ole nähnyt mitään hyvää, eihän se ole kuin eliitin suuri rahanpesu koneisto. Tuskin kukaan kaipaa myöskään niitä toinen toistaan typerämpää natsi direktiiviäkään, joilla on kielletty ja säädetty vaikka mitä käyrää kurkkua.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.