Viikonlopun aikana useita murtoja ravintoloihin Lounais-Suomessa

4
Liekö poliisin erityinen panostus päättäjäisviikonlopun juhlijoiden valvontaan havahduttanut murtomiehet työn touhuun Lounais-Suomessa, sillä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä murtauduttiin neljään ravintolaan suhteellisen pienellä alueella. 

Loimaan Alastarolla, Virttaan kylässä kaksi ravintolaa joutui murron kohteeksi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Toiseen ravintolaan murto jäi yritykseksi, mutta toiseen teko onnistui ja ravintolasta varastettiin omaisuutta. Samoin Loimaalla, Mellilän kylässä murtauduttiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ravintolaan ja varastettiin omaisuutta.

Myös Auran keskustassa murtauduttiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ravintolaan ja saalis oli melko samanmoinen kuin aiemmissakin tapauksissa.

Poliisi pyytää vihjeitä tapauksiin mahdollisesti liittyvistä autoista, henkilöistä tai muusta epäilyttävästä ja pyytää ilmoittamaan mahdolliset murtoja koskevat tiedot Loimaan poliisille numeroon 0295 444 933.

Lähde: Poliisi

4 KOMMENTIT

  1. Sama porukka asialla ilmeisesti kun samoilla nurkilla pyöritty. Kellonajat paljastaisi ajetun reitin.

  2. Kytätäkää vaan lisää autoilijoita ja onko jollain alamaisella kivaa,
    Ei muuten kriminaalit pääse oikeisiin töihin. Siat!

  3. Murtoliigat Baltiasta päin varmaankin?
    On tää hienoa kun rajat on auki.
    Pakoloiset, kerjäläiset, murtokoplat, taskuvarkaat, huumediilerit, huorat, salakuljettajat ja muu paskasakki marssii rajan yli rikastuttamaan yhteiskuntaamme.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.