Lukijan kynästä: Punaisissa valoissa (Sisältää voimakasta kielenkäyttöä)

6
Toimituksen huomio: Seuraava kirjoitus sisältää voimakasta kielenkäyttöä, eikä toimitus suosittele sitä alaikäisille.

Savua tulee korvista ja pakoputkesta. Nuppi punaisena vaihdekeppiä runkaten seistään punaisissa. Vain yksi jänis kävelee suojatietä aamulla kello neljä. Nuppi räjähtämäisillään kun autojono vihreiden stadissa kasvaa eikä muuta liikennettä näy kuin hautausmaiden oravat.

Helsingin punaisissa tulee tunne että on teloituskomppanian edessä. Moottori seis, naama peruslukemille, sinun paikkasi on viivan takana. Stop merkkiä vartioi poliisi. Liikenneministeri seuraa huulet märkinä livenä dildo dronella. Virkamiehen räkäinen nauru autioituvassa yössä. Suomi polvillaan työssä. Autoilijoiden anemaksuilla ei saa armoa edes Suomen yössä. Vain Musta Pekka nauraa.

Miljardit palavat mutta punaisten lyhtyjen valtakunnassa palaa ikuinen valo. Autot on sahattava poikki ja piilotettava ympäristösankareiden hurmokselta.

Jos autoilija selviää punaisista aalloista häntä odottaa sen jälkeen perseraiskatut tiet ja kadut pääkaupunkiseudulla. Tieverkko on kuin revittyjä suolenpätkiä siellä täällä.  Montut ja töyssyt vaanivat alati autoja. Monet ovat sudenkuopat ennen kuin auto ehjänä pääsee perille.

Vihreä liikennevallankumous etenee Helsingissä. Sen äärimmäisenä tavoitteena lienee saada kaikki autot lopulta pois kaupungista jotta asukkaat voisivat yhdessä herkistyä kuuntelemaan sirkkojen sirinää. Sirkat ovat tervetulleita ja saavat levittäytyä sankoin joukoin edistämään vallankumousta.

Nimimerkki: ”CFF”

6 KOMMENTIT

 1. Hauska kuvaus !
  Helsinki tosiaankin on nähnyt vaivaa yksityisautoilun vaikeuttamiseksi, ei se tällästä hässäkkää vahingossa saa aikaiseksi. Eikä tässä vielä kaikki! Odottakaa ”kaupunkibulevardeja” ja Hämeentien sulkemista, sitten hässäkkä on täydellinen!

 2. Eipä tuohon ole mitään lisättävää. Jos tuokin kirjoitus olisi ”moderoitu” siitä olisi tullut kuin ruotsalaisen pieru, joka ei kuulu eikä haise.

 3. Öööö… Kannattaa lähteä viisi minuuttia aikaisemmin töihin jos joka aamu noin repii. Tai sitten muuttaa pois kehä-III:n karsinasta. Tilaa on eikä tarvitse kaasutella kiukusta valoissa.

  • Kun ne päättäjät, jotka ovat näillä nk. liikennejärjestelyillä tuhonneet toimivan liikenteen laitetaan asfalttisoppaan jonka ovat itse keittäneet, vasta silloin asiat alkaa sujumaan.

   Muutos vaatii toimivan, sujuvan ja turvallisen liikenteen kannalta:

   Alikulkuja jalankulkijoille ja pyöräilijöille!

   Liikennevalot kytkettävä pois päältä myöhäisillasta alkaen!

   PItkät vihreät aallot autoille! Yksi jalankulkija ei saa katkaista suurta liikennevirtaa!

   Risteyksissä kääntyville autoille ja suojatietä ylittäville jalankulkijoille vihreät ja punaiset valot eri aikaan!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.