Reijo Tossavainen: Sisäministeri Mykkänen sokea kuin Ellun kana – Oikeaa jyvää ei löydy, kun pää on pensaassa.

Afrikan väkiluku tuplaantuu lähimpien noin 30 vuoden aikana. Paine lähteä paremman elintason perään kasvaa. Myös muualla ihmisten muuttohalut vain kasvavat. On odotettavissa hallitsemattomia kansainvaelluksia, jos nykytilan annetaan jatkua.

Ihmisten toivo paremmasta huomisesta on täysin hyväksyttävä asia. Silti samalla pitää ymmärtää, että muutaman miljoonan siirtolaisen Eurooppaan ottaminen ei silti juuri mitenkään vaikuta lähtöalueen kokonaistilanteeseen, sillä pelkästään Afrikan väkiluku kasvaa kolmen seuraavan vuosikymmenen aikana noin 1500:lla miljoonalla!

Siirtolaisia puolustava, “paremman ihmisen sädekehää” tavoitteleva mukasuvaitsevaisto on hyvällä asialla, mutta he unahtuvat tosiasiat. Ongelmia ei ratkaista ottamalla Eurooppaan siirtolaisia muutama miljoona. Ei todellakaan. Ei nyt, eikä tulevaisuudessa.

Massasiirtolaisuus aiheuttaa pysyviä ongelmia Euroopassa. Sen rinnalla oikeasti pakolaiset ihmiset ovat paljon pienempi ongelma ja siten paljon helpommin hoidettavissa oleva ongelma. Se pitää ratkaista antamalla näille ihmisille tukea ja turvaa. Myös Suomessa.

Jotta asiantilaan saataisiin jotakin tolkkua, niin ensin pitäisi erottaa toisistaan kaksi aivan eri asiaa – pakolaiset ja siirtolaiset. Näin ei useinkaan tehdä, joko tahallaan tai ymmärtämättömyyttä.

Nyt Eurooppaan tulleista vain pieni osa on turvapaikan tarpeessa. Muiden osalta tilanne pitäisi ratkaista toisin. Perussuomalaiset ovat ehdottaneet, että pitäisi perustaa palautuskeskuksia mahdollisimman lähelle lähtöaluetta. Samankaltaisessa yhteiskunnallisessa ympäristössä sopeutuminen on helpompaa ja myös keskuksien ylläpito on paljon halvempaa. Paluu lähtömaahan on matalamman kynnyksen takana.

Perussuomalaiset ja muutkaan vastuulliset tahot eivät halua, että keskukset olisivat piikkilangoilla eristettyjä keskitysleirejä. Ehdottomasti ei. Siellä pitäisi tarjota mahdollisimman inhimilliset olosuhteet, aina terveydenhoidosta koulutukseen saakka.

Useimmissa Euroopan maissa nyt ymmärretään, että avoimien ovien politiikka ei ole kestävä ratkaisu. Tanskan ja Itävallan johdolla valmistellaan nyt palautuskeskuksia. Julkisuudessa on mainittu yhtenä sijoituspaikkana Makedonia Balkanilla.

Myös Suomen kantaa on tiedusteltu. Punaviherliberaali sisäministeri Kai Mykkäsen otti kielteisen kannan.

HS-Pravda kertoo, että Mykkänen pitää suunnitelmaa lähtökohtaisesti hyvin vaikeana, lähtien palautuskeskusten juridisesta pohjasta. ”Kyse on ihmisoikeuksista. Riski siitä, että keskuksesta muodostuisi vaikeasti hallittava ja kallis operaatio, on todellinen.”

Mykkänen on nyt kuin Ellun kana, joka on pihalla ja ei löydä oikeaa ohranjyvää. Tai ei halua.

Pakolaisleirejä on jo nyt eri puolilla maailmaa ja niissä asuu väliaikaisesti miljoonia ihmisiä. Ne eivät ole “vaikeasti hallittavissa”. Suurin ongelma on rahan puute. Ei ole rahaa järjestää nykyistä parempia oloja.

Näin siitäkin huolimatta, että leireillä pystyttäisiin turvaamaan inhimilliset olot yli kymmenkertaiselle ihmismäärälle verrattuna heistä Euroopassa aiheutuneisiin kustannuksiin. Sellainen ei voi olla väärin.

………..

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

16 thoughts on “Reijo Tossavainen: Sisäministeri Mykkänen sokea kuin Ellun kana – Oikeaa jyvää ei löydy, kun pää on pensaassa.

 • 15.6.2018 at 09:21
  Permalink

  Mykkänen voisi muutaa jollekin leirille lähi-idässä
  koska hän on samaistunut matuihin ja shariaan 100 prosentisesti
  Ja on henkisesti yksi heistä *Näköjään*

  Reply
 • 15.6.2018 at 09:31
  Permalink

  Täysin epäpätevä ministeri.Hän tulee aiheuttamaan vielä paljon haittaa maallemme tulevaisuudessa.

  Reply
 • 15.6.2018 at 09:42
  Permalink

  Luulin että kommentini on huono vitsi

  nyt verkkomedia eli kokoomuksen media
  mainostaa tosisaan Shariaa

  SAIRASTA

  Tutkijat puolustavat: Muslimien määrä kasvaa, Sharia on ihmisoikeus
  KASPERI SUMMANEN | 15.06.2018 | 09:34
  Sharia-lakia ymmärretään väärin, sanovat Sanna Mustasaari ja Mulki al-Sharmani.

  – Muslimeita ja islamia koskevien stereotypioiden ja väärinymmärrysten toistaminen julkisessa keskus­telussa on haitallista koko yhteiskunnan kannalta. Se paitsi tuottaa vastakkainasettelua ”meidän” ja ”muiden” välille myös toistaa vääriä käsityksiä oikeuden ja uskonnon monitahoisesta suhteesta demokraattisessa oikeusvaltiossa.

  Näin kirjoittavat Helsingin yliopiston sosiaalitieteiden laitoksen ja oikeustieteellisen tiedekunnan tutkijatohtori Sanna Mustasaari ja Helsngin yliopiston teologisen tiedekunnan akatemiatutkija Mulki al-Sharmani Helsingin Sanomien vieraskynä-kirjoituksessaan.

  – Julkisessa keskustelussa on toistuvasti esitetty, ­että niin kutsuttu sharia-laki muodostaa uhan suomalaisen yhteiskunnan arvoille ja loukkaa erityi­sesti maahanmuuttajanaisten ihmisoikeuksia. Hiljattain tällaisen kannanoton esitti esimerkiksi oikeus­ministeri Antti Häkkänen (kok), Mustasaari ja al-Sharmani sanovat.

  Tutkijoiden mielestä vastakkainasettelu uskonnon normien ja Suomen lain välillä perustuu yksinkertaistuksiin eikä auta ymmärtämään kumpaakaan.

  – Uskontoon liittyviä ilmiöitä ei tulisi ­lähestyä ääripäistä, joko liioitellen uskonnon merkitystä ihmisten elämässä tai kieltäytyen lainkaan tunnustamasta niitä tapoja, joilla uskonto vaikuttaa arjen käytännöissä.

  Sanna Mustasaaren ja Mulki al-Sharmanin mukaan kysymys sharia-lain merkityksestä arjessa ja sen suhteesta Suomen oikeusjärjestelmään on tullut ajankohtaiseksi Suomessa asuvien muslimien määrän kasvaessa.

  – Perus- ja ihmisoikeuksien näkökulmasta valtiolla voi eri yhteyksissä olla juridinen velvollisuus tunnustaa uskonnollisia oikeudellisia instituutioita, esimerkiksi avioliittoja ja avioeroja. Valtio ei voi kieltää uskonnollisten normien käyttämistä, tutkijat toteavat.

  – Kielto tarjota tai etsiä uskonnollista ohjausta tai konfliktinsovittelua esimerkiksi avioerotilanteessa olisi yksinkertaisesti perus- ja ihmisoikeuksien vastainen, he jatkavat.

  Pelottelu sharia-lailla ei Sanna Mustasaaren ja Mulki al-Sharmanin mukaan edesauta kenenkään ihmisoikeuksia eikä vie keskustelua kohti kaikille yhteistä, monimuotoista suomalaista yhteiskuntaa ja sellaista kansalais­käsitystä, johon myös uskonnolliset vähemmistöt voisivat kuulua.

  Journalistiliitto ja Helsingin Sanomat JA KOKOOMUS lobbaavat sharia-lakia länsimaihin – perussuomalaisilta täystyrmäys: ”Aivan sairasta ja absurdia vouhotusta”

  Ajatus sharia-lain tuomisesta oikeuslähteeksi länsimaisten oikeusjärjestysten rinnalle on täysin mahdoton. Suomessa lait säätää eduskunta. Lakeja ei voi hakea moskeijasta, perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Leena Meri sanoo.

  Suomalaisten toimittajien ammattijärjestö Journalistiliitto lobbaa sharia-lakia. Liitto järjesti 6. kesäkuuta Helsingissä ”Kuka pelkää shariaa” –nimisen keskustelutilaisuuden. Liitto mainitsee myös verkkosivullaan, kuinka perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari viime talvena otti sharian vastaisuuden erääksi vaaliteemakseen.

  – Mutta mitä sharia oikeastaan on ja voiko sen kanssa elää? Kuka shariaa haluaa ja ovatko muslimit yksimielisiä sharian merkityksestä tai sen tarpeellisuudesta? liiton verkkosivulla kysellään.

  Keskustelutilaisuudessa asiantuntijavieraina kuultiin Asifa Quraishi-Landesia, joka on University of Wisconsin oikeustieteen professori sekä islamilaisen oikeuden asiantuntija. Hän opettaa Yhdysvaltain perustuslakioikeutta ja islamilaista oikeutta vertailevasta näkökulmasta.

  Paikalla oli myös Rob Gleave, joka on Exeterin yliopiston (Iso-Britannia) arabiantutkimuksen professori ja yliopiston islamintutkimuksen keskuksen johtaja. Hänen erikoisalaansa ovat islamilainen oikeus ja väkivalta (!) sekä shiialainen oikeus- ja poliittinen teoria.

  Ruoskintaa, kuolemantuomioita, ruumiinosien irti leikkaamista

  Sharia (tai Šaria) on islamin uskon mukainen, muslimien pyhiin teksteihin perustuva oppijärjestelmä. Islamilaisen käsityksen mukaan Jumala on itse antanut sharian ihmisille, ja siksi sharia on sisällöltään muuttumaton. Shariaa noudatetaan paitsi useiden muslimiyhteisöjen sisällä, myös enemmän tai vähemmän kansallisena lakina useissa islamia tunnustavissa valtioissa kuten Saudi-Arabiassa, Somaliassa, Irakissa ja Pakistanissa.

  Sharia-lakiin kuuluvat ankarat rangaistukset, kuten ruoskiminen, ruumiinosien irti leikkaaminen, kuolemanrangaistus sekä useilla eri tavoilla tapahtuva naisten oikeuksien polkeminen. Käytännössä naisella ei ole oikeutta tehdä juuri mitään ilman aviomiehensä lupaa eikä aina luvallakaan. Iranissa naisilta on tiettävästi kielletty eräiden oppiaineiden kuten biologian ja kirjallisuuden opiskelu.

  Homoseksuaalisuuden vuoksi voi menettää henkensä. Helsingin Mellunmäessä imaamina toiminut Abbas Bahmanpour kertoi taannoin Yleisradion televisioimassa Islam-illassa, mikä on sharia-lain mukainen rangaistus homoseksuaalisesta teosta.

  – Se on kuolemantuomio, Bahmanpour totesi avoimesti.

  Professori puolustaa naisia sortavaa lakia

  Quraishi-Landes antoi Suomen-vierailunsa yhteydessä myös haastattelun Helsingin Sanomille, jossa professori esittää, kuinka länsimaissa pitäisi antaa lisää tilaa ja tukea sharia-laille. Hänen mielestään kansallista lainsäädäntöä ja shariaa voisi mainiosti soveltaa rinnakkain. Professori nostaa esimerkiksi Britannian, jossa epäviralliset sharia-tuomioistuimet ratkovat jo tuhansien muslimien perhekiistoja vuosittain.

  Quraishi-Landes toki myöntää, että sharia-järjestelmä sortaa naisia, mutta suosittelee sitä silti. Hänen mielestään perheoikeudellisten asioiden, kuten avioerojen, perinnönjakojen ja tiettyjen muslimien välisten liikesopimusten selvittäminen voitaisiin mainiosti tehdä sharia-oppineiden johdolla.

  Islam-professori perustelee näkemystään sillä, etteivät muslimit tai sharia ole katoamassa länsimaista.

  – Nyt länsimaiden pitää päättää, ottavatko ne välttämättömät muutokset vastaan pakolla vai ilolla. Jotkin uudet tavat voisi myös toivottaa tervetulleeksi, Quraishi-Landes sanoo Helsingin Sanomissa.

  Sharia ei kelpaa oikeuslähteeksi

  Islam-professorin lausunnot ovat hämmentäviä. Sharia-laki ei ainakaan Suomessa tai Euroopassa kuulu oikeuslähteiden joukkoon. Jonkinlaisia sharia-kokeiluja on kyllä ollut Britanniassa ja Saksassa, mutta on kyseenalaista voidaanko shariaa pitää näissäkään valtioissa oikeuslähteenä.

  Helsingin Sanomat kuitenkin jättää jutussaan nämä olennaiset tosiasiat mainitsematta, eikä Quraishi-Landesille esitetä aiheesta ainuttakaan vastakysymystä. Myös islam-keskustelutilaisuuden järjestäneessä Journalistiliitossa lienee epäselvyyttä siitä, voidaanko oikeudellisia ratkaisuja Suomessa tehdä sharian nojalla vai eikö voida.

  Professori Aulis Aarnion kuuluisan teorian mukaan oikeuslähteet voidaan jakaa vahvasti velvoittaviin, heikosti velvoittaviin ja sallittuihin. Vahvasti velvoittavia ovat laki ja maan tapa. Oikeusjuttu on ratkaistava vahvasti velvoittavien oikeuslähteiden nojalla, mikäli ratkaisu voidaan niistä johtaa. Tukea voidaan hakea heikosti velvoittavista oikeuslähteistä, kuten lakien esitöistä sekä korkeimman oikeuden ennakkoratkaisuista, mutta niitä ei ole pakko soveltaa.

  Aarnion oikeuslähdeteoriassa ei mainita sharia-lakia. Ei myöskään Suomen perustuslaissa, jonka mukaan lakien säätäminen kuuluu demokraattisesti valitulle eduskunnalle. Tämän vuoksi islam-professorin näkemykset ovat lähinnä lapsellisia.

  Kansanedustaja Meri: Keskittyköön kotimaansa asioihin

  Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja, oikeustieteen maisteri ja varatuomari Leena Meri ampuu alas Journalistiliiton ja Helsingin Sanomien sharia-haikailun.

  – Aivan sairasta ja absurdia vouhotusta. Ajatus sharian tuomisesta oikeuslähteeksi länsimaisten oikeusjärjestysten rinnalle on täysin mahdoton, joten en ymmärrä, miksi tästä pitää edes keskustella. Suomessa lakien säätäminen on yksinomaan eduskunnan tehtävä. Lakeja ei voi hakea moskeijasta, Meri sanoo.

  Hän lähettää terveisiä amerikkalaiselle juristikollegalleen Quraishi-Landesille.

  – Professori keskittyköön jatkossa oman maansa asioihin. Suomessa noudatetaan Suomen lakia. On aivan selvää, ettei jokaisen pienen viiteryhmän sääntöjä voida nostaa lain tasolle. EU-oikeutta kyllä sovelletaan Suomessa, mutta ei ole mahdollista tuoda tähän muita päällekkäisiä oikeusjärjestelmiä.

  Meri sanoo, etteivät muslimit voi olla erityisasemassa lain edessä.

  – Suomen laki koskee Suomessa aivan kaikkia. Onhan Suomessa muitakin vähemmistöjä, esimerkiksi venäläisiä ja virolaisia mutta ei voida ajatella että heihin sovellettaisiin Suomessa vaikkapa Venäjän lakia, Meri sanoo.

  Ex-päätoimittaja Tossavainen: Agendajournalismia

  Perussuomalaisten ex-kansanedustaja ja entinen päätoimittaja Reijo Tossavainen on ihmeissään Journalistiliiton toiminnasta. Helsingin Sanomien linjan Tossavainen nimeää agendajournalismiksi.

  – Tupakkarasioiden kyljessä on oltava varoitus tupakan vaarallisuudesta. Eilen tuli mieleeni, että HS-Pravdan ja muiden perinteisten valemedioiden ja Ylen ohjelmien yhteyteen pitäisi saada varoitus: Agendajournalismi vaurioittaa todellisuudentajuntaasi, Tossavainen sanoo.

  Hän muistuttaa ajatuspaja e2:n äskettäin julkistamasta tutkimuksesta, jonka mukaan 47 prosenttia suomalaisista arvioi medioiden kirjoittavan yksipuolisesti maailman tapahtumista.

  – Toimittajat kyllä hyvin herkästi korostavat juttujensa hyvyyttä. Äskettäin mediat jopa kiillottivat kilpeään kampanjoimalla ”vastuullisen journalismin” puolesta. Kansalaiset näkevät asian täysin toisin ja syystäkin. Onneksi nykyään on myös some, joka kertoo usein sen minkä perinteinen media vääristelee tai jättää kokonaan kertomatta.

  SUOMEN UUTISET

  Reply
  • 15.6.2018 at 12:09
   Permalink

   ”Helsingin Sanomien linjan Tossavainen nimeää agendajournalismiksi.”

   Vaikka seuraava artikkeli on kymmenen vuoden takaa, niin se pitää olennaisilta osin edelleen paikkansa:

   ”Helsingin Sanomien johtama mediakontrolli Suomessa ”,
   http://eaglesflysingly.blogspot.com/2008/05/helsingin-sanomien-johtama.html

   Manan majoille menneen Bilderberg-Erkon on korvannut globalisti ja bilderbergi Antti Herlin, joka samoin on mm. Kalergi-suunnitelman eli suomalaisten ja muiden eurooppalaisten valkoisen kansanmurhan kannattaja.

   Reply
 • 15.6.2018 at 10:22
  Permalink

  Näin unen jossa Tahrir-aukiolla olevan CBS Newsin ulkomainen kirjeenvaihtaja Lara Loganin tilalla oli Kai Mykkänen. What a dream.

  Reply
  • 15.6.2018 at 18:24
   Permalink

   Olivatko he polviasennossa pää alaspäin ja alistunut habitus. No, ilmettä ei näy koska huppu estää sen.

   Reply
 • 15.6.2018 at 12:01
  Permalink

  Punaliberaali punaporvari Mykkänen tuntee nenässään Brysselin lihapatojen vastustamattoman tuoksun kuten esim. muutkin punaliberaalit punaporvarit PettUri Urpo, A.Stubido ja bilderbergit J.Käteinen sekä E.Lepomäki. Samanlaisia löytyy myös varsinaisista punikeista.

  Reply
 • 15.6.2018 at 12:04
  Permalink

  Tossavaisen Reiskalle pelitän 11 peukkua pystyssä !!
  Ilja Ylen ja HS : n pääjohtajaksi !! Energiaa ILJA JANITSKINILLE !!

  Reply
 • 15.6.2018 at 12:21
  Permalink

  Mykkänen jälleen malliesimerkki siitä, kuinka suomessa oikein etsimällä etsitään joka virkaan se kaikkein vähiten pätevä henkilö.

  Reply
 • 15.6.2018 at 12:43
  Permalink

  Ei ole mikään ihmisoikeus tunkeutua johonkin maahan.
  Mikä helvetti meitä suomalaisiakin vaivaa kun äänestämme päättäjiksi täydellisiä idiootteja, lahjottavissa olevia pyrkyreitä ja globalistieliitin perseennuolijoita?
  Sitten nämä höynähtäneet vievät meitä kohti liittovaltiota eliitin orjuuteen

  Reply
 • 15.6.2018 at 14:06
  Permalink

  Ainoa mitä Kai Mykkänen todella haluaa, on hyväpalkkainen virka hänelle Brysselissä.
  Sen eteen kannattaa tehdä kaikki mitä Jyrki Katainen vaatii.
  Suomella ei siinä pelissä ole mitään väliä.

  Reply
 • 15.6.2018 at 19:31
  Permalink

  Ei näy jyvää, mutta pukama.

  Reply
 • 15.6.2018 at 19:40
  Permalink

  Jo Kai Mykkäsen naama näyttää kuin avoin ovi sen, että vintti ammottaa tyhjyyttään.
  Miehen titteli pitäisi olla sisäänheittoministeri.

  Reply
 • 16.6.2018 at 06:31
  Permalink

  Mykkäsestä on kuoriutunut aito suvakki ministeri. Suomen tuhoaja ja Eu-eliitin juokuspoika. Kuin kataisen kadonnut kaksoisveli.

  Reply
 • 16.6.2018 at 07:22
  Permalink

  Nimimerkki tossa yllä ” Appo ” peräänkuuluttaa ” mikä helvetti meitä suomalaisia vaivaa kun äänestämme päättäjiksi täydellisiä IDIOOTTEJA ??? ”
  No kun me suomalaiset ollaan täydellisiä IDIOOTTEJA !

  Reply
 • 20.6.2018 at 14:45
  Permalink

  VIESTI RINISEN RISTIN KANSALLE

  Oi sinisen ristin kansa, viimeinkin te saitte maistaa omaa lääkettänne. Vai luulitteko, että teidät jätettäisiin vähällä? Luulitteko, että teitä ei huomattaisi? Luulitteko, että teidän kaukainen sijaintinne maailman laidalla pelastaisi teidät? Luulitteko, että voisitte paeta rangaistusta vain siksi, ettette tuoneet hävittäjiänne pommittamaan muslimeita?

  Tietäkää, oi risriretkeläiset, että te olette yhtä syyllisiä tähän islaminvastaiseen sotaan kuin Yhdysvallat, Iso-Britannia, Ranska, Israel tai Assad. Tietäkää, että liittymällä tähän ristiretkeläisliittoutumaan, olette lunastaneet itsellenne vihollisen, joka on yhtä armoton teitä kohtaan, kun on teidän liittoutumanne alistettuja muslimeja kohtaan. Joten riemuitkaa, oi Suomen veronmaksajat! Riemuitkaa siitä vihollisesta, jonka teidän päättäjänne ovat ostaneet teille teidän verorahoillanne.

  Tietäkää, oi sinisen ristin kansa, että teidän osallisuuteenne tässä liittoutumassa riitti jo heidän juoniensa hyväksyminen. Oli jo riittävää, että te tuitte heitä teidän suillanne, tai rahoittamalla heitä, tai antamalla heille poliittista tai aatteellista tukea, mutta teille ei riittänyt vain tämä, vaan teidän piti tuoda sotilaanne Afganistaniin, ja sitten Irakiin takaamaan Peshmerga-uskonluopiota taistelemaan Islamista Valtiota vastaan, ja auttaaksenne heitä hävittämään Allahin Shari’an maanpäältä.

  Joten te olette lianneet kätenne muslimiverellä, ja yhtälailla teidän katunne tullaan likaamaan teidän omalla verellänne, kuten te näitte Turussa. Olkoon tämä oppitunti teille, ja kaikille niille maille, jotka luulevat pysyvänsä turvassa piilotellessaan hiljaa takariveissä. Siispä älkää syyttäkö Abderrahman Bouananea tai Islamilaista Valtiota, vaan syyttäkää itseänne ja petollisia päätäjiänne, sillä me olemme varoittaneet teitä yhä uudestaan ja uudestaan, mutta te olette olleet välitsepitämättömiä. Ja älkää kuvitelko, että Islamilainen Valtio on pieni tai toivoton, sillä sillä on sotilaita joka paikassa, ja se tulee iskemään teitä siellä, missä te sitä vähiten odotatte.

  Joten tässä on teille loistava esimerkki, jota seurata, oi Suomen muslimit! Eikö ole jo aika vastata muslimienvastaiseen vihamielisyyteen? Eikö ole jo aika ottaa kosto teidän uskotonne, veljienne, siskojenne ja teidän Profeettanne (SAWS) kunnian puolesta? Kuinka te voitte nauttia teidän Eidistänne, syöden ja juhlien teidän turvallisissa ja mukavissa kodeissanne, samalla kun teidän veljenne ja siskonne ovat kaafireiden vankiloissa, muslimilapsia tapetaan kemikaaleilla ja fosforilla, ja kaafirit tekevät teidän uskonnostanne pilkkaa päivin ja öin?? Onko teillä enemmän armoa ja sääliä kaafireita kohtaan kuin teidän uskonveljiänne ja –siskojanne kohtaan?

  Te tuomitsette Abderrahman Bouananen iskun, mutta ette tuomitse liittoutuman ilmaiskuja ja fosforihyökkäyksiä Raqqassa. Te tuomitsette suomalaisten kaafireiden puukottamisen, mutta ette tuomitse muslimeiden polttamista, raiskaamista ja kiduttamista Mosulissa ja Tell ’Afarissa. Te tuomitsette vammat, joita hän tuotti kaafireille, mutta ette tuomitse sitä, kun ristiretkeläisliittoutuma tuhoaa sairaaloita, kouluja ja moskeijoita. Teidän walaanne muslimeja kohtaan on rajoittunut niin, että kaikki maailman muslimit ovat teidän veljiänne ja siskonne, paitsi Islamilaisessa Valtiossa asuvat miehet, naiset ja lapset.

  Onko Abderrahman Bouanane siis ainoa Suomessa, joka on tuntenut Umman kivun ja tuskan? Onko hän ainoa, joka on valmis puolustamaan Allahin Shari’aa ja islamin kunniaa? Onko hän ainoa, joka on vastannut Allahin kutsuun? Onko hän ainoa, jolla on rohkeutta? Onko hän ainoa, joka on totuudenmukainen? Missä ovat Abderrahmanin seuralaiset? Missä ovat Suomen muwahhidit? Onko hän ainoa mies teidän joukossanne, oi parrakkaat naiset?

  Oi Suomen muslimit, älkää olko Saudien – Al-Saluulin jälkeläisten – oppineiden hämäämiä, sillä he julistavat heidän suillaan Ristiretkeläisten intressejä. Älkää olko niiden väitteiden hämäämiä, että Suomi ei ole sodassa islamia ja muslimeita vastaan. Älkää olko niiden väitteiden hämäämiä, ettette voi hyökätä siviilejä vastaan, sillä Allah (SWT) on sanonut, ”Ja tappakaa pakanat missä ikinä heidät löydättekin” [At-Tawbah 6]. Ja tietäkää, että joka kuolee osallistumatta taisteluun Allahin tiellä tai aikomatta osallistua, kuolee tekopyhänä, ja tietäkää, että joka asuu pakanoiden keskuudessa, on kuin yksi heistä, ja tietäkää, että joka ottaa juutalaiset ja kristityt liittolaisikseen, on yksi heistä.

  Tietäkää, oi Suomen muslimit, että pelko pidätetyksi tulemisesta ei ole tekosyy jättäytyä jihadista. Kuinka moni meidän veljistämme on joutunut vangituksi ja kidutetuksi vankiloissa? Kuinka moni on loukkaantunut taistelussa ja saanut elinikäisiä vammoja? Nämä ovat mahdollisia seurauksia jihadissa, marttyyriuden ja voiton ohella. Ja totisesti, jos jihadin tie olisi ollut helppo ja ruusuin koristeltu, Allah ei olisi nostanut sitä muiden tekojen yläpuolelle ja palkinnut sitä niin runsaasti.

  Allah (SWT) on sanonut, ”Luulevatko ihmiset, että heidän jätetään rauhaan, kun he sanovat ”Me uskomme”, eikä heitä tultaisi koettelemaan? Mutta Me olemme totisesti koetelleet heitä edeltäneitä, ja Allah tulee totisesti tekemään selväksi ne, jotka ovat totuudenmukaisia, ja Hän tulee tekemään selväksi valehtelijat” [Al-’Ankabuut 2-3].

  Jihad tänä päivänä on pakollista jokaiselle muslimille, ja Allah (SWT) on sanonut, ”Ja taistele Allahin tiellä, sinua ei pidetä vastuussa muusta kuin itsestäsi” [An-Nisaa’ 84]. Totisesti, meidän veljemme Abderrahman on täyttänyt hänen velvollisuutensa taistella Allahin tiellä, ja riemuitkoon hän niistä hyvistä uutisista, jotka Allah on luvannut mujahideille! Hän on näyttänyt Suomen leijonille tien, ja todistanut, että jihad ei vaadi massiivisia joukkoja, vahvoja aseita tai rankkaa harjoittelua. Se vaatii uskoa ja luottoa Allahiin, sekä lujaa päättäväisyyttä, ja näiden avulla yhdestä miehestä voi tulla armeija.

  Meidän vilpitön neuvomme meidän veljellemme Abderrahman Bouananelle (Allah nopeuttakoon hänen vapautumistaan): Oi meidän rakas veljemme, Allah olkoon armollinen sinulle, pysy lujana ja kärsivällisenä vankeuden koettelemusten keskellä, ja ole kiitollinen siitä, että Herrasi käytti sinua Hänen tiellään. Meidän ajatuksemme ja rukouksemme ovat sinun kanssasi, ja me tuomitsemme kaikki ne, jotka ovat tuominneet sinut. Allah hyväksyköön sinun tekosi, ja tehköön siitä esimerkin muille.

  Allah antakoon Islamilaisen Valtion mujahideille kunnian valloittaa siniristilipun maa, rikkoa heidän ristinsä ja vapauttaa muslimivangit – kuten Abderrahman. Totisesti, tämä on Allahin lupaus, joka tulee täyteen ennemmin tai myöhemmin.

  ”He haluavat tukahduttaa Allahin valon heidän suillaan, mutta Allah kieltäytyy paitsi täydellistämään Hänen valonsa, vaikka vääräuskoiset sitä vihaavat” [At-Tawbah 32].

  [AN-NIDA MEDIA – SHAWWAL 1439]

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.