Britti-kersantti yritti tappaa vaimonsa sabotoimalla laskuvarjoa – Vaimo selvisi, ex-kersantti vankilaan

3
Isossa-Britanniassa on saatu päätökseen oikeudenkäynti, jossa nyttemmin entistä Brittiläisen armeijan kersanttia syytettiin vaimonsa murhayrityksestä. Emile Cilliers todettiin syylliseksi kahteen murhan yritykseen. Toinen tuomio murhan yrityksestä tuli Cilliersin sabotoitua vaimonsa laskuvarjoa ja toinen miehen ”viriteltyä” parin yhteisen kodin kaasuventtiiliä, myöskin ”murhamielessä”.

Cilliersin vaimo, Victoria Cilliers oli ennen onnettomuutta ammattimainen laskuvarjokouluttaja ja lähes tappavan hypyn piti olla tuiki tavallinen tapahtuma Victorialle, jota Independent kuvailee ”erittäin kokeneeksi” alallaan. Kuitenkaan hypyn aikana sen enempää päävarjo, kuin varavarjo eivät auenneet. Vammat olivat lähes tappavia, mutta eivät ”riittäviä” tuomaan Emile Cilliersille tämän hakemaa lopputulosta. Tuomari kuvaili tekoa ”Äärimmäisen vakavaksi, pahuudesta kummunneeksi rikokseksi” ja puhutteli tuomion julistamisen jälkeen syytettyä:

– Kaksi yritystäsi murhata vaimosi ovat äärimmäisen vakavia rikoksia. Ne olivat suunniteltuja ja toteutettu kylmäverisesti omien itsekkäiden, myöskin taloudellisten päämääriesi saavuttamiseksi.

Tuomari nuiji pöytään 18 vuoden vankeusrangaistuksen ja kertoi Victoria Cilliersin fyysisen toipumisen olevan suoranainen ihme.

– Hän ilmiselvästi kärsi erittäin vakavia fyysisiä vammoja ja hänen on täytynyt kärsiä myöskin henkisiä vaivoja tapahtumien johdosta. Näin etäältä katsottuna hän näyttäisi toipuneen fyysisistä vammoista, mutta ei henkisistä.

Lähde: Independent

3 KOMMENTIT

  1. Näin voi käydä kun hyppää ehjästä lentokoneesta. En ymmärrä miksi pitää leikkiä kuoleman tunteella koska sitten kun se osuu kohdalle, se tuntuukin pahalta. Mutta, elämä on valintoja.

  2. Sellaisia ne kersantit nykyään on.Olisi kohdistanut vihansa oikeutetusti maahantunkeutujiin ja muihin kantaväestön massamurhaaja päättäjiin.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.