Helsingin yhdenvertaisuussuunitelmaa täydennettiin Razmyarin, Honkasalon ja Pakarisen huomioilla

13
Helsingin kaupungin yhdenvertaisuussuunnitelmaa täydennettiin tänään kaupunginhallituksen kokouksessa kolmella eri lisäyksellä. Jo ennestään varsin laajaan ja sitovaan suunnitelmaan suunnitelmaan kirjattiin muunmuassa tavoite hankkia kaupungin palvelukseen muun kuin suomenkielisiä työntekijöitä samassa suhteessa, kuin muunkielisiä on kaupungin väestössä.
Nasima Razmyar

Apulaispormestari Pia Pakarinen ja hallituksen jäsen Veronika Honkasalo ehdottivat suunnitelmaan lisättäväksi kohdan ”luodaan toimintamalli, jonka avulla työntekijä kykenee turvallisin mielin nostamaan esiin syrjinnän ja epäasiallisen kohtelun myös siinä tapauksessa, että syrjivän ja epäasiallisen kohtelun aiheuttajana on työntekijän esimies”.

Sekä kohdan ”kiinnitetään erityistä huomioita yksikköihin, joissa eri vuosina saadut tulokset viittaavat pitkittyneisiin johtajuusongelmiin, ja kohdistetaan niihin työnohjausta”.

 

Apulaispormestari Nasima Razmyar ehdotti lisättäväksi aiemmin mainitun kohdan muunkielisen henkilökunnan osuudesta kaupungin palkkalistoilla. Tämän lisäksi suunnitelman osaksi hyväksyttiin mm. vammaisten työllistymismahdollisuuksien lisääminen ja työpaikkojen esteettömyyden edistäminen.

Lisäykset päätösehdotukseen hyväksyttiin yksimielisesti.

Lähde: Helsingin kaupunginhallitus

13 KOMMENTIT

 1. Helsinki on vakaasti Lontoon tiellä muukalaisoinnissa. Lontoossa enää 47% asukkaista on alkuperäisväestöä.

 2. Meneekö helsingissä kaikki läpi mitä nämä ehdottaa tai pikemminkin vaatii. No he ovat näköjään pomonsa valinneet eivätkä uskalla vastustaa heitä missään, ettei nyt vaan kukaan pahoittais mieltään.

 3. Minun ehdotukseni on että nämä 3 henkilöä erotetaan välittömästi ja käytetään nämä rahat pelkästään suomalaisten hyväksi

 4. Helvetillinen hellsinki -Suomineidon syöpäkasvain. Luojan kiitos että asun etäällä tuosta hullujenhuoneesta.

 5. Die untergang.

  Ei enempää eikä vähempää.

  Hell’s sinkin’ holesin tulevaisuus… Kiljuen Kohti Kalifaattia = KKK = Kalifaatti Kahelien Klaani.

  Onneksi muutin perheeni kera tovi sitten terveempään ja turvallisempaan ympäristöön. Samat duunit sujuu etänä. Asunto on monikertaisesti hienompi ja suurempi sekä upealla paikalla… niin ja maksoi alle puolet mitä kälyinen entinen luukkumme Stadissa.

  Lapset on tykänneet, enää ei tarvi pelätä ryöstäviä ”nuoriso” jengejä, raiskauksia jne.
  Terve ympäristö ja mukavat kaverit. Paljon harrastusmahdollisuuksia ja se LUONTO! sitä on ja sinne pääsee… kävellen.

  Kaikki paremmin ja rahaa jää säästettäväksi asti kun eläminen on todellakin monin kerroin halvempaa.

  Terveisin nykyinen maaseutukaupunkilainen varsinais-Suomen ytimestä.

 6. Nusiman kieltä osaamattomat ammattitaidottomat maanmiehet pääsee helpommin kaupungille töihin pyörittelemään maanmiestensä papereita suojatyöpaikkaan.

  • Nazima Razismus hakee omille kannattajilleen suojatyöpaikkoja ja valtion rahaa, siihen tarvitaan viranomaispalkkaukseen matukiintiöt ja kielikiintiöt (suomen kieltä ei jatkossa tarvita).

 7. Unohtivatko nämä homot, lesbot, transut ym. niitäkin pitää saada kaupungin palkkalistoille? Ja tietysti feministejä ja narkkareita….

 8. Suomen ”yhdenvertaisuuslaki” …. asetus 84/2008 … Yhdenvertaisuuslain nojalla EI kuitenkaan ole haasteoikeutta perhepoliittisissa asioissa.

  Tämä sen jälkeen, kun jätin SYYTEILMOITUKSEN Valtakunnansyyttäjävirastoon suomalaisten LASTEN; hetero-aviomiesten ja pienyrittäjien lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi .

  Asiasta on myös Pasi malmin hyväksytty väitöstutkimus !

  Miten asia sitten korjattiin ?

  Julkinen lakitietokanta Finnlex 2 eduksunnan hyväksymästä perustuslain 118 §:stä :

  Kansalaisten kokemat ihmisoikuesloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  PL 118 § koskee juurikin Lapsia; hetero-aviomiehiä ja pienyrittäjiä .

  Julkiset todisteet : archive.is/kimmoleaks.fi

  Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on kimpassa näiden asioiden peittelijänä: Eoa kanlsiapäätös 1350/4/08 … jääviyksiä ei voida tutkia …

 9. Tasa-arvoa edistetään parhaiten syrjinnällä ja epätasa-arvolla. Kysykää Nazima Razistilta, ja hänen höyrypäisiltä viher-kommunistiystäviltään.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.