Lähes 9/10 republikaanista kannattaa Trumpia – Toisiksi suosituin presidentti 2. maailmansodan jälkeen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpilla tuli 500 päivää täyteen valkoisessa talossa. Merkkipaalun kohdalla toteutettiin kysely, jolla mitattiin presidentin kannatusta puolueiden ja kansan keskuudessa. Omiensa, republikaanien joukossa Trumpia kannattaa 87%. Kyseinen luku on Trumpilla korkeampi kuin yhdelläkään toisella toisen maailmansodan jälkeen, yhtä lukuunottamatta.

Ainoastaan George W. Bush oli suositumpi oman puolueensa edustajien joukossa. Bushin kannatus lähti räjähdysmäiseen nousuun mm. 9/11 iskujen jälkeen tehtyjen sotatoimien nosteessa. Trump jättää oman puolueen sisäisessä kannatuksessa taakseen mm. John F. Kennedyn, Barack Obaman, Richard Nixonin ja Bill Clintonin.

Kaikesta kansasta varsin värikkäästi uransa aloittanutta presidenttiä kannattaa 43%. Esimerkiksi Obaman vastaava luku oli 500 päivän kohdalla 48%, joten juoksussa on vielä parannettavaa. Kuitenkin korkeat kannatusluvut oman puolueensa sisällä antaisivat jo tässä vaiheessa osviittaa siitä, että Trumpista saattaa tulla kahden kauden presidentti.

70% kansasta näki, että Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin tapaaminen oli hyvä ajatus, joskin republikaanien ja demokraattien välillä on tässäkin näkemyksessä suuria eroja. Republikaanien leirissä tapaamisen näki positiivisena asiana 93%, kun taas demokraateissa luku oli vain 49%.

Lähde: Dailymail, CNN

9 thoughts on “Lähes 9/10 republikaanista kannattaa Trumpia – Toisiksi suosituin presidentti 2. maailmansodan jälkeen

  • 18.6.2018 at 09:33
    Permalink

    Saattaa Trumpin kohdalla käydä samoin kuin Reaganin, jota presidentiksi tultuaan arvosteltiin kaikesta mahdollisesta myös Suomessa (tietenkin Suomessa!), mutta kun myöhemmin jenkkejä pyydettiin nimeämään heidän kaikkien aikojen parhaat presidenttinsä, niin jokainen muisti mainita Reaganin. Historia näyttää.

    Reply
  • 18.6.2018 at 10:16
    Permalink

    Tämä olikin sitten sen verran hyvä uutinen, että ei näy valtamediassa.

    Reply
  • 18.6.2018 at 10:29
    Permalink

    Kaikista vioistaan ja virheistäänkin huolimatta Trump on loistoäijä! Tai itse asiassa mies loistaa siksi, että edeltäjänsä ovat olleet umpikieroja hulluja, kuten myös monet nykyiset vastustajansa. Trump on näihin nähden varsin tervejärkinen ja aidosti oman kansakuntansa edun kaiken edelle asettava mies.

    Trumpille pitäisi myöntää jonkinlainen Nobel jo yksin siksi, että on nöyryyttänyt kaiken maailman merkeleitä ja on saattanut Hesarin ja Ylen toimittajat paniikin valtaan.

    Reply
  • 18.6.2018 at 10:32
    Permalink

    Näennäissuvaitsen anaalikipuun on nyt lääke.

    Fhantasmax, vaikuttaa juuri siellä missä suvakin kipupisteet ovat, todellisuuden käsittelyssä ja sensoristen ärsykkeiden tulkinnassa.

    Fhantasmax estää lopullisesti aivojen kyvyn hahmottaa ympäristöä tai vastaanottaa todellisuuden synnyttämiä aistiärsykkeitä, jotka ovat ikävästi ristiriidassa marxilaisanarkistisen ideologisen unelman kanssa.

    Teillä on unelma – säilyttäkää sen vieno kajo estämällä todellisuus aivoiltanne – Fhantasmax 6660 mg. Nyt saatavilla vasemmiston ja vihertävien puoluetoimistoilta tai perinteisen agendamedian toimituksista.

    Reply
  • 18.6.2018 at 11:14
    Permalink

    Maailman parhaat presidentit ovat Trump ja Unkarin Victor Orban. Molemmat mahtavia valtiomiehiä. omien kansojensa palvelijoita ja todellisia patriootteja.
    Sale sen sijaan on bilderbergin verikoira, soroksen halpahintainen marionetti ja maanpetturi jonka todellinen vakaumus on kommunismi.

    Reply
  • 18.6.2018 at 11:18
    Permalink

    Näin se menee. Täällä Suomessa predidentti Donald Trumpia komppaavan täytyy elää paljolti ”uskon varassa”, mutta uskon ollessa luja, voi varmuudella todeta, että tuo Suomen valtamedian patologisesti vihaama valkoinen mies ja patriootti on täyttä terästä ja sitä ”parasta lääkettä” Yhdysvalloille 8-vuoden muslimi/mulatti/homo -Barak Obaman katastrofalisten presidenttikausien jälkeen. Mm. kuulu musta näyttelijä Denzel Washington kuvaili Barak Obaman kautta osuvasti hänen johtaneen maata kuin banaanivaltiota. Tärkeimpiä Donald Trumpin valta-aikana saavutuksista on se, että hän on onnistunut palauttamaan amerikkalaisten tulevaisuuden uskon ”America First” sloganillaan, joka mitä pahin kirosana globalisteille joiden takapiruina häärääväät juutalaiset ylikansalliset ”rahoituslaitoikset” ja uskonnollispoliittiset toimijat sekä mediatalot, parhaimpana esimerkkinä sähköisistä medioista CNN ja lukuisat sanomalehdet kuten esim. New York Times, joka oli valmiiksi juutalais omisteinen ja jonka Euroopan tuhon kummisetänä toimiva George Soros osti omistukseensa. On muistettava myös se, että juutalainen mediakonserni Bonnier omistaa koko pohjoismaiden sähköiset mediat ja Ruotsissa myös sosialistiset iltapäivälehdet. Kuten varmasti jokainen tietää MTV3 on Bonnierin omistuksessa ja vielä senkin, mikä on MTV3:n ”toimituksellinen linja”. Helsingin Sanomat ovat juutalaisen Erkon suvun omistuksessa, joka levittää suomalais -vihamielistä ja kansallismielisiä rikollistavaa propagandaa ja levittää punavihreää monikulttuurisuus aatetta kuten kulttuurimarxismiin kuuluu valkoisen rodun hävittäminen Euroopasta ja korvaaminen heidät vähä-älyisillä mulateilla, joka tulee johtamaan täydelliseen sekasortoon ja eurooppalaisen kulttuurin yksiselitteiseen tuhoon ja sivistyksen sekä infrastruktuurin romahtamiseen vain siksi, että ”kansallissosialismi” kommunistien mielestä on sellainen peikko, että koko maailma pitää särkeä mukamas tuon aatteen vuoksi, joka on kärsinyt sellaista inflaatiota ja vesittämistä, että itse koko poliittisen liikkeen perustanut mies repisi ”räkäjarrunsa” viimeiseen karvaan, jos tietäisi millaisia ”vihavirkkaavia” mummoja ”natseiksi” tituleerataan.

    Reply
    • 18.6.2018 at 12:35
      Permalink

      Tuo oli kokonaisuudessaan aiva loistava kommentti.

      Reply
  • 19.6.2018 at 10:31
    Permalink

    Valtamedia lässyttää, räksyttää samaa virttä ja näyttää todella lapselliselta valeuutisineen. Trump tekee sitä mitä lupasi, näin KAIKKIEN poliitikkojen pitäisi toimia mutta valehtelulla pääsee vaikka ulkoministeriksi tai EU:n hyväpalkkaiseen virkaan suoraan pääministerin paikalta kun rahoittaa verorahoilla Eurooppalaisia hämäräpankkeja.

    Reply
  • 19.6.2018 at 10:57
    Permalink

    Äänestän heti vastaavaa politikkoa Suomessa valtaan, joka toimii ja sanoo kuin Trump.

    Eihän tuo Rumppi aina niin kauhean järkevä ole ja sanoo mitä sattuu (ja valehteleekin kuin pieni sika)

    Mutta on se niin ihanaa kattoa kun Ylen ja Hesarin vasaritoimittajien peppukipu suorastaan räjäyttää ne!

    Oon niin vittuuntunut suomalaisen median tilaan että äänestän vaikka aadolf hitlaata jos sellainen tulee ehdolle.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.