Nurmeksessa ammuskeltu kerrostalon sisällä ja pihapiirissä – Poliisi pyytää havaintoja

2
Poliisi sai sunnuntaina 17.6.2018 klo 16:55 hätäkeskuksen kautta ilmoituksen Nurmeksesta Porokylänkatu 36 osoitteesta. Ilmoituksen mukaan kyseisen kerrostalon pihalla seurue oli käyttäytynyt uhkaavasti ja tehostanut uhkausta aseella. Paikalle mennyt poliisipartio ei kuitenkaan tavannut kohdehenkilöitä paikanpäältä.

Myöhemmin samana iltana, samasta osoitteesta tuli uusi ilmoitus, jonka mukaan kerrostalon pihalla ja rappukäytävässä on ammuttu useita laukauksia. Laukausten kohteena on ollut mieshenkilö. Laukaukset eivät kuitenkaan tähän osuneet ja henkilövahingoilta vältyttiin.

Poliisi tutkii asiaa tapon yrityksenä, vaaran aiheuttamisena, ampuma-aserikoksena ja laittomana uhkauksena. Kaksi henkilöä on otettu kiinni asian vuoksi. Poliisi suoritti henkilöiden tavoittamiseksi useita kotietsintöjä Nurmeksessa. Kiinniotot tapahtuivat toisella paikkakunnalla.

Poliisi pyytää tapahtumapaikan lähistöltä havaintoja tapahtumista. Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa suoraan rikostutkijalle puh: 050 5709 813 tai sähköpostitse vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi osoitteeseen.

Lähde: Poliisi

Mainos

2 KOMMENTIT

  1. Ameeriikassa asetta käytetään vain silloin kuin sitä tarvitaan. Ei humalapäissään eikä pikkusielusuuksissaan pelotellakseen vain henkeänsä arvostavia naapureitaan.
    Tuon kaltaiset pässinpäät tekevät enemmän kuin hallaa Suomen aselakiloille metsästäjien ja aseharrastajien kannalta, koska liberaali-vasemmisto pääsee kirkumaan valkoisen miehen pössyköistä (Vaahteranmäen Eemeli) ja niiden kieltämisestä, vähät välittämättä siitä, että maassamme paskoo ja kuseskelee aikansa kuluksi 30 000 muslimia, joita voi pitää sinällään aikapommeina, joita ei kenenkään asiasta vastuullisen tahon edes etäisesti kiinnosta ”purkaminen”.
    Mutta kaikkein vaarallisin ase onkin ihonvärin valkoisuus ja suomen kieli, jota ”kriisipesäke” virheettömästi aksentteeraa.
    Se mitä muut ”tuulentallaajat” tekevät, olevat ja uhittelevat onkin vain ”rikkautta” ja ”ruoanlaitto hetkiä”, joista sopasta hellalle kiehuen valmistuu ”yksittäistapauksia”, joita ”sattumiksi” tavataan kutsuseerata.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.