Katso video: Isoäiti siunaa television välityksellä koko Mexicon Saksan kaataneen joukkueen

2
Sunnuntaina nähtiin jalkapallon World cupissa melkoinen yllätys, kun Mexico voitti Saksan 1-0. Ottelun merkitys on tällä hetkellä varmasti enemmän henkinen, kuin konkreettisesti turnauksen lopputulokseen vaikuttava, mutta videolla näkyvä isoäiti oli tapauksesta ilmeisen kiitollinen.

Videon postannut käyttäjä on 100% vakuuttunut hänen isoäitinsä olevan syynä siihen ,että Mexico voitti hallitsevan maailmanmestarin.

Lähde: Twitter

2 KOMMENTIT

  1. Tuli mileen aikoinaan Monty Pythonin filmissä ollut kohtaus, jossa tasiteluun ryhtyvät osapuolet rukoilivat kumpikin Jumalalta voitton. Jumala aprikoi ja heitti sitten noppaa.

  2. Kyllä sakemannit olivatkin kovin aneemisen oloisia, mutta kummakos tuo kun joukkue ei tiedä enää sitä , että minkä puolesta pelaa? Ja mikä pahinta” Jos Saksa voittaa maailmanmestaruuden, joukkue tuomitaan vankilaan loppuiäkseen kansallismielisyydestä eli ”äärioikeistolaisuudesta, ”natsismista” ja ”valkoisen ylivallan” ajamisesta sortamalla mulliturpaisia kansakuntia nappulakenkänsä alle.
    Jos olisin saksalainen maajoukkuepelaaja, en edes haluaisi pelata Saksan puolesta, jota johtaa Liittokansleri Angela Merkelin kaltainen mummutautinen kommari ämmä, josta ei halua edes tietää millä tuo koirapelkoinen kuvatus oikein ajattelee.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.