Reijo Tossavainen: Bagdadissa on turvallisempaa kuin paikoitellen Ruotsissa

Yle kertoi äsken, että “Ruotsissa on vuosittain muutama ammuskelu”. Hätkähdin, sillä se oli harvinaisen raju valeuutinen. Agendajournalismia pahimmillaan.

Ruotsin poliisin tilasto kertoo, että viime vuonna ammuskeluissa kuoli 41 ja 100 loukkaantui. Kaikkiaan ampumatapauksia oli 300. Kranaatteja räjähti Ruotsin kaduilla 43 kertaa. Paikoitellen tilanne on pahempi kuin Bagdadissa.

Ruotsin poliisin viime kesänä julkistaman raportin mukaan maassa olevien no-go -alueiden – alueiden, joissa rikollisuus ja extremismi kukoistavat – määrä on noussut voimakkaasti vajaan kahden vuoden aikana vuoden 2015 jälkeen.

Raportti nimesi 61 aluetta koko maassa “herkäksi alueeksi”, joista 23 luokiteltiin “erittäin herkiksi”. Näille alueille antavat leimansa matala sosioekonominen asema ja paikalliseen yhteisöön voimakkaasti vaikuttava rikollisuus.

Näillä alueilla toimii noin 5 000 rikollista yhteensä noin 200 rikollisverkostossa. Todistajat pelkäävät antaa poliisille lausuntoja, ja rikollisjengien läsnäolo ja alueilla yleinen köyhyys sekä  syrjäytyminen vaikeuttavat viranomaisten työskentelyä oleellisesti.

Salam Kurda, tukholmalainen kurditaustainen kauppias arvioi verkkolehti Kansalaisessa tilannetta näin: ”Jos pidät kauppaa tällä alueella, vakuutusyhtiöt eivät myönnä vakuutuksia. Yksi toiminnan perusedellytyksistä on turvallisuus, mutta riski tänä päivänä on todella suuri”.

“Jos elämäsi on vaarassa, rahalla ei ole merkitystä. On ollut paljon ammuskeluita, yrittäjien brutaaleja pahoinpitelyjä, paljon ryöstöjä, joten monet yrittäjät ovat päättäneet vaihtaa alaa tai muuttaa muualle,” hän lisäsi.

Viranomaisten ongelmat Ruotsin “herkillä alueilla” ovat usein erittäin vakavia. Ruotsin poliisi joutui lopettamaan jopa poliisiaseman Tukholman maahanmuuttajavoittoiselta esikaupunkialueelta, Rinkebystä, kun poliisilaitosta oli palopommitettu.

Ruotsin Ambulanssiliiton puheenjohtaja vaati viime vuonna henkilöstölleen sotilasvarusteita, koska lääkintähenkilöstö joutuu vaaraan hälytystehtävissä no-go -alueilla. Osa ambulanssihenkilöstöstä kärsii posttraumaattisen stressin oireista pelon vuoksi.

Tällainen on arjen todellisuus Ruotsissa. Yle tosin väitti punavihreän agendansa mukaisesti valheellisesti, että “Ruotsissa on vuosittain muutama ammuskelu”.

………..

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

17 thoughts on “Reijo Tossavainen: Bagdadissa on turvallisempaa kuin paikoitellen Ruotsissa

 • 19.6.2018 at 09:47
  Permalink

  AAMULEHTI
  Antti Halonen
  –Joku tai jotkut ovat ampuneet joko autosta tai vakaasta paikasta kohti ihmisiä, ketkä olivat internet-kahvilan ulkopuolella, poliisin edustaja Thomas Paulsson totesi TT:lle Malmön maanantai-illan ammuskelusta.

  Räiskintä alkoi illalla kahdeksan aikoihin. Silminnäkijät ovat kertoneet Aftonbladetille ja Expressenille, että he kuulivat useita automaattiaseen laukauksia. Poliisi ei ole vahvistanut, millaisia aseita hyökkäyksessä käytettiin, mutta Aftonbladetin poliisilähteiden mukaan kyse olisi juuri automaattiaseista.

  Ainakin kaksi miestä on kuollut. Toinen on 18-vuotias ja toinen 29-vuotias. Lisäksi neljä ihmistä on haavoittunut. Poliisi on ilmoittanut, että asiaa tutkitaan murhina ja murhanyrityksinä.

  Ammuskelu tapahtui Drottninggatanilla lähellä Malmön poliisiasemaa. Aftonbladet kuvailee aluetta Malmön rauhallisemmaksi seuduksi.

  Aftonbladetin mukaan poliisi etsii ampujia edelleen eikä ketään ole pidätetty. Lehden tietojen mukaan yksi ammutuista on poliisille ennestään tuttu.

  Viranomaiset ovat ilmoittaneet, että toistaiseksi teossa ei ole viitteitä terrorismista. Poliisi ei ole kommentoinut teon mahdollista motiivia tarkemmin. Esimerkiksi uutistoimisto AFP nostaa jutussaan esiin, että Malmössä on muuta Ruotsia enemmän jengiväkivaltaa muun muassa huumekaupan ja prostituution vuoksi.

  Malmön ampumistapahtuma: kaksi hengiltä, neljä loukkaantunut – kaikki osallistujat arabeja
  Kohteet vastasivat tuleen. Ampujilla oli lippaalliset käsiaseet, lisäksi ainakin kaksi konetuliasetta. Luultavasti AK47, joka on hyvin yleinen ase Malmön suunnalla. Sen jälkeen alkoi paukutus. Kukin haki suojaa mistä parhaaksi katsoi. Lisäksi luultavasti jokaisella osallistujalla oli luotiliivit.
  Siitä huolimatta tällä hetkellä tiedetään kuuden saaneen osumaa. Malmön alamaailman tiedon mukaan puolen yön aikaan kolme oli hengiltä. Poliisi on kuitenkin vahvistanut vain kahden kuolleen. Kaikki ampumiseen osallistujat ovat lähi-itätaustaisia ja yksi pooli tiedetään varmasti irakilaisiksi. Kuolleista toinen on 18-vuotias ja toinen 29-vuotias. Arabiaanoja molemmat. Molemmilla useita osumia.
  Irakiaanoilla on jonkinlainen yhteys Loyal to Familia-gangstajengiin. Pitävät hyvin tiivistä yhteistyötä lahden yli Kööpenhaminan uusruotsalaisten gangstojen kanssa.
  Kohteita oli siis useita, joista kuusi on sairaalassa. Kaksi on kuollut ja yksi riutuu siinä rajoilla. Loput ovat saaneet osumaa jalkoihin.
  Mistä nämä arabit nämä aseensa hommaavat ruotsiin kysymys

  TAAS AAMULEHTI VALEHTELEE TAAS HE PIMITÄVÄT KOKO SUOMEN VALTAMEDIAN KANSSA RUOTSIN TODELLA *ONNISTUNEESTA*MAMUJEN INTERGROITUMISESTA
  MAAHAN MUUTAJIEN RIKOLISESTA TOIMINNASTA
  KETÄ TE YRITÄTTE KUSETAA
  JA MIKSI TE AINA PIMITÄTTE NÄIDEN HENKILÖIDEN ELI RIKOLISTEN JEGILÄISTEN ETNISEN TAUSTAN KUN JOKAINEN SUURIN PIIRTEIN TIETÄÄ ETTÄ
  KANTA-RUOTSALAISIA HE EIVÄT OLE
  KOSKA RUOTSISSA ENNEN HEIDÄN TULOAAN EI OLE OLLUT MITÄÄN VASTAVAA
  HE OVAT JUURI SYY NÄIHIN TAPAHTUMIIN
  JA SE ON JUURI SE SYY MIKSI TE VALTAMEDIA YRITÄTTE SEN ASIAN PIMITÄÄ
  EI SOVI UNELMAN KUVAAN
  SE RIKOO TEIDÄN SUVAKIEN UNELMAN
  UNELMA ARABI VÄVY POJISTA
  VALTAMEDIAN PÄÄTOIMITTAJIEN TYTTÄRILLE
  BURKAT JA AK-47 AUTOMAATTI ASEET VINOSSA ARABI JENGI HÄISSÄ
  HESASSA VUONNA 2029 ENNEN SISÄLIS SOTAA
  ISLAMISTIT VAHVISTETUNA SUOMEN VALTAMEDIAN TOIMITAJIEN APUJOUKIOLLA JA VIHERVASUREISTA PATALJOONA MAAN PETTUREITA JOS HE EIVÄT OLE PASIFISTEJA MUKANA TOIMINASSA APUNA ISLAMISTEILLE *MYÖS RUOTSIN JA SUOMEN *SPR*
  HE PAIKAAVAT KYLLÄ ISLAMISTI HAVOITUNEITA MUTTEI SUOMALAISIA JOTKA KYLLÄ MAKSAVAT ISLAMISTIEN HAAVOITUNEIDEN SHARIA SOTILAIDEN SPR HOIDON
  MIETKÄÄS SITÄ REILU SOTA TULOSSA NOIN YLIPÄÄTÄÄN
  PS MITES TÄMÄ
  Kyseenalaisen vuokrailmoituksen jättäjä oli Hämeen poliisilaitoksen konstaapeli, tapaus syyttäjän harkintaan – ”Vuokrataan suomalaiselle – ei sosiaalitoimiston väkeä”
  Tänään klo 5:58 (muokattu klo 8:56)
  Poliisi on siirtänyt Valtakunnansyyttäjänviraston arvioitavaksi, onko tapauksessa syytä epäillä rikosta.
  vihtu tämä on sairas maa
  siis omaa omaisutaan ei saa enään omistaa ja päätää sen käytöstä
  näiden ääri kyyläsuvakki fasistien takia
  mietikää tuon syytäjän motiveita sekuntti
  Minä väitän että ILTALEHDEN JOKU TOIMITTAJA ON TÄMÄN ASIAN KAIVANUT ESIIN TARKOITUKSELISESTI
  VOI OLLA ETTÄ HÄN ON JUURI SEN ILMOITUKSEN SYYTÄJÄLLE TEHNYT TAI LÄHETTÄNYT
  KOSKA ILTALEHTI ON VAINOAMIS MEDIA KAIKILLE KANSALISMIELISILLE JOPA NILLE TERVE HENKISTÄ KANSALISMIELISYYTTÄ OLEVILLE IHMISILLE
  Kyseenalainen ilmoitus poistettiin Iltalehden uutisoitua asiasta.
  Poliisi sai kuitenkin vihjeen ilmoituksen jättäjästä ja pääsi asian jäljille

  MITÄ VIT…….

  .***kun *Iltalehden toimittaja* lähetti poliisille kuvakaappauksen* ilmoituksesta**.

  SIIS MITÄ
  …………………………………………………………………………………………………………….

  *Kuvakaappauksessa näkyi ilmoittajan nimi ja puhelinnumero* EI JUMALAUTA IL

  ILTALEHTI ON JUURI TÄMÄN NOITA VAINON ALKUUN SAATTAJA

  SAIRAITA IHMISIÄ SIELLÄ TÖISSÄ

  NÄILLE ILTALEHDEN TOIMITTAJA VIHER VASEMMISTO FASISTEILLE
  VIHERVASURI SHARIA POLIISEILLE MIKÄÄN NOITA VAINO EI TUOTA TUSKAA

  KUNHAN KYSESSÄ ON VÄHÄKÄÄN JOKU MUIDEN MAIDEN KANSALAISTEN
  KUIN SUOMALAISTEN DISAAMINEN

  SOME SICK PEOPLE LIVE IN FINLAND
  NO *NECKRO KISS* chocolates IN FINLAND
  BUT TERRORISM AND MUSLIM RAPE CRIMES
  IS NOT BIG DEALS IN FINLAND
  WHAT THE FUCK ILTALEHTI

  iltalehden toimittajat pitäisi haastaa oikeuteen suomen kansalaisten
  jopa poliisin vainoamisesta poliitisin tarkoitus perineen

  He ovat puhtaita vasemmisto anarkisteja
  vasuri fasisti ilmiantajia nykyään

  Reply
 • 19.6.2018 at 10:05
  Permalink

  PS iltalehden kommentoijat eivät näköjään tajua

  että juuri ILTALEHTI ON TÄMÄN VAINON TAKANA

  kun *Iltalehden toimittaja* lähetti poliisille kuvakaappauksen* ilmoituksesta**.

  SIIS MITÄ
  …………………………………………………………………………………………………………….

  *Kuvakaappauksessa näkyi ilmoittajan nimi ja puhelinnumero

  EIVÄTKÖ HE TOSIAAN TAJUA SITÄ ASIAA
  VAIKKA OVAT PÖYRITYNEITÄ TÄSTÄ TOIMINNASTA ENNMISTÖNÄ

  Reply
 • 19.6.2018 at 10:06
  Permalink

  Helsinkiläinen ylikomisario Jari Taponen oli 22.2.2017 a-studiossa kertomassa, ettei Ruotsissa ole yhtään ongelmalähiötä. Hänen mukaansa ei ole onneksi tapahtunut mitään vakavaa. Taponen ei ilmeisesti ollut kuullut poltetuista autoista, ammuskeluista jne. Toisaalta on mahdollista, että niin Taponen kuin silloin mukana ollut Lena Näres kertoivat tahallisesti pelkkää valeuutista. On erittäin paha tilanne, että suuri, verovaoin ylläpidetty laitos yle, antaa joko tahallisesti tai surkeata tietätämättömyyttää valeuutistensa levitä ja voida hyvin. Yhä selvempää on, että yle ei ole enää riippumaton, puolueettomsti kansalaisille tietoa hankkiva ja jakava laitos. Ylen rahoitus verovaroin tulee lopettaa. Näin törkeissä virhetiedoissa lienee kansalaisilla oikeus nostaa kanteita väärinkäytöksistä.

  Reply
 • 19.6.2018 at 10:06
  Permalink

  Dear @realDonaldTrump, Sweden is immigration friendly, international & liberal. One of the most prosperous, richest, safest places on earth.

  12.22 – 19. helmik. 2017

  Reply
 • 19.6.2018 at 10:12
  Permalink

  Tulee aika, jolloin nämä keskenään kaduilla taistelevat joukkiot ymmärtävät, että on taloudellisesti tuottavampaa kääntää aseet kantaruotsalaisia vastaan kuin ammuskella toinen toisiaan.

  Sillä hetkellä muutos on tapahtunut. Sillä hetkellä heistä on tullut poliittinen vaikuttaja muiden ryöstäjien joukossa. Poliittinen liike, jonka sanaa ei voi jättää huomioimatta.

  Seuraava tavoite on saada poliisi- ja puolustusministerin salkut (rauhan turvaamiseksi maassa). Kun aseiden hallinta on saatu, onkin lopulta aika muodostaa yhden puolueen ”kansallisen valaistumisen” hallitus.

  Reply
  • 19.6.2018 at 12:38
   Permalink

   Juuri näin Kalervo. Vain maahantunkeutuneiden joukkojen hajanaisuus pitää tilannetta kasassa mutta jos ja KUN ne eräänä päivänä yhdistyvät niin silloin kaduilla makaavat ruumiit ovat valkoisia kantaväestön edustajia.

   Reply
 • 19.6.2018 at 10:22
  Permalink

  Ei muuta kun Ruotsalaiset hakemaan turvapaikka Irakista koska Ruotsi on jo todella vaarallinen arabien takia. Tuskin saisivat samanlaista kohtelua kuin nämä kultamunat. Ei olis vanhakoja naisia ottamassa huomaansa ja jakamassa ”äidin” hellyyttä.

  Reply
 • 19.6.2018 at 11:17
  Permalink

  Miks näitä ei häädetä vaikka sit sotilaallisin keinoin? Ihme paskahousu menoa oikee antavat maansa rikollisille.

  Reply
  • 19.6.2018 at 13:04
   Permalink

   Suomen tilanne ei ole yhtään sen parempi vaikka TOISTAISEKSI kaduilla ei vielä päivittäin
   tulitaisteluita esiinnykkään. Se johtuu kuitenkin VAIN ja AINOASTAAN kehitysmaalaisten pienemmästä määrästä ja siksi kaikki keinot uusien tulijoiden torppaamiseksi on otetava käyttöön tai lopputulos on täsmälleen sama mikä se on läntisen suur-kalifaatin kaduilla nyt.

   -Ruåtsin tilannetta on jokaisen kansallismielisen hyvä seurata MUTTA minkäänlaiselle virnuilulle ei ole varaa sillä jos me emme saa rivejämme kuntoon niin täysin sama kohtalo odottaa myös suomea ja se toteutuu paljon nopeammassa tahdissa kuin monikulttuurisen kansainkodin romahdus. Tilanne on äärimmäisen kriittinen ja jokainen päivä vie meitä lähemmäs ruåtsin kaltaista etnohelvettiä -aikaa ei ole hukattavaksi mikäli suunnanmuutos aiotaan saada aikaiseksi!

   Reply
 • 19.6.2018 at 14:35
  Permalink

  ai saatana. paskamedian ”uutisia” lukiessa missään ei oo vittu pienintäkään mainintaa siitä, että jokainen tässäki ammuskelussa osallisena ollut oli PASKAVARVAS lähi-idästä…

  Reply
  • 19.6.2018 at 18:39
   Permalink

   Älä huoli. On tätä samaa varmaan vielä luvassa täälläkin. Suomikin on kohta menetetty ja voimme kiittää siitä Juha Sipilää.

   Reply
 • 19.6.2018 at 17:43
  Permalink

  Muutamat pakolaiset ovat jo muuttaneet takaisin kotiinsa Ruotsin ”turvallisuustilanteen” takia asuttuaan siellä jo kymmenenkin vuotta. Eivätkä he ole näitä länsimaistuneita muslimeita, jotka ovat kyllästyneet Sharia lakiin tai islamin uskoon, siten, että asuisivat vielä valkoisten alueella.
  Ei. He eivät koe oloaan turvalliseksi no-go -alueilla, jotka ovat muuttuneet rikollisjengien ja huumeliigojen temmellyskentäksi, jossa ammutaan summitaisesti ja heitellään käsikranaatteja asuntoihin ilman sen kummempaa varmuutta, että edes kyseisessä asunnossa asuu teloitettava tappotuomion päälleen saanut rikollinen tai muutoin mafiaa poikkiteloin asettunut henkilö.
  Varsinkin musliminaiset tuntevat turvattomuutta no-go -alueilla ja ovat myös huolissaan lapsistaan, joiden turvallisuus ja mahdollisuus ”normaaliin” elämään täysin mahdotonta, koska käynnissä on käytännössä sisällissota ja anarkia, johon Ruotsin Tena-poliisi ei uskalla puuttua mitenkään, koska sillä ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi tulivoimaa, saatika henkilöstön taso on kaikkea muuta kuin luotu tuollaisiin tilanteisiin.
  Humalaiselle svenssonille voi saada sanomansa läpi psykologialla ja hennolla pakolla, mutta meneminen muslimien ghettoihin pitämään järjestystä vaatii sotavoimia viimmeisenpäälle.
  Valtamedia valehtelee niin, että korvat heiluvat päin pläsiä ja pettää tietoisesti itseäänkin tai sitten noiden tahojen yksiselitteisenä tavoitteena on tuhota länsimainen demokratia ja elämäntapa, jota he tietenkin patologisen vulgaaristi kommunisteina vihaavat, johon liittyy vielä avon viha suomalaisuutta ja valkoista ihonväriä vastaan.
  Valtamediaa voi hyvällä syyllä kutsua laumaksi, joka pitäisi sulkea rautahäkki päässä ja kiven sisään 10-metriä korkeiden muurien taakse iäksi vailla valoa ja lämpöä. Sillä heidän meitä varten olevat konnankoukkunsa ja tavoitteensa ovat miljoona kertaa pahepaa laadultaan, koska se hautoo murhaa ja sivistyksen hävittämistä.

  Reply
 • 20.6.2018 at 14:42
  Permalink

  Oi sinisen ristin kansa, viimeinkin te saitte maistaa omaa lääkettänne. Vai luulitteko, että teidät jätettäisiin vähällä? Luulitteko, että teitä ei huomattaisi? Luulitteko, että teidän kaukainen sijaintinne maailman laidalla pelastaisi teidät? Luulitteko, että voisitte paeta rangaistusta vain siksi, ettette tuoneet hävittäjiänne pommittamaan muslimeita?

  Tietäkää, oi risriretkeläiset, että te olette yhtä syyllisiä tähän islaminvastaiseen sotaan kuin Yhdysvallat, Iso-Britannia, Ranska, Israel tai Assad. Tietäkää, että liittymällä tähän ristiretkeläisliittoutumaan, olette lunastaneet itsellenne vihollisen, joka on yhtä armoton teitä kohtaan, kun on teidän liittoutumanne alistettuja muslimeja kohtaan. Joten riemuitkaa, oi Suomen veronmaksajat! Riemuitkaa siitä vihollisesta, jonka teidän päättäjänne ovat ostaneet teille teidän verorahoillanne.

  Tietäkää, oi sinisen ristin kansa, että teidän osallisuuteenne tässä liittoutumassa riitti jo heidän juoniensa hyväksyminen. Oli jo riittävää, että te tuitte heitä teidän suillanne, tai rahoittamalla heitä, tai antamalla heille poliittista tai aatteellista tukea, mutta teille ei riittänyt vain tämä, vaan teidän piti tuoda sotilaanne Afganistaniin, ja sitten Irakiin takaamaan Peshmerga-uskonluopiota taistelemaan Islamista Valtiota vastaan, ja auttaaksenne heitä hävittämään Allahin Shari’an maanpäältä.

  Joten te olette lianneet kätenne muslimiverellä, ja yhtälailla teidän katunne tullaan likaamaan teidän omalla verellänne, kuten te näitte Turussa. Olkoon tämä oppitunti teille, ja kaikille niille maille, jotka luulevat pysyvänsä turvassa piilotellessaan hiljaa takariveissä. Siispä älkää syyttäkö Abderrahman Bouananea tai Islamilaista Valtiota, vaan syyttäkää itseänne ja petollisia päätäjiänne, sillä me olemme varoittaneet teitä yhä uudestaan ja uudestaan, mutta te olette olleet välitsepitämättömiä. Ja älkää kuvitelko, että Islamilainen Valtio on pieni tai toivoton, sillä sillä on sotilaita joka paikassa, ja se tulee iskemään teitä siellä, missä te sitä vähiten odotatte.

  Joten tässä on teille loistava esimerkki, jota seurata, oi Suomen muslimit! Eikö ole jo aika vastata muslimienvastaiseen vihamielisyyteen? Eikö ole jo aika ottaa kosto teidän uskotonne, veljienne, siskojenne ja teidän Profeettanne (SAWS) kunnian puolesta? Kuinka te voitte nauttia teidän Eidistänne, syöden ja juhlien teidän turvallisissa ja mukavissa kodeissanne, samalla kun teidän veljenne ja siskonne ovat kaafireiden vankiloissa, muslimilapsia tapetaan kemikaaleilla ja fosforilla, ja kaafirit tekevät teidän uskonnostanne pilkkaa päivin ja öin?? Onko teillä enemmän armoa ja sääliä kaafireita kohtaan kuin teidän uskonveljiänne ja –siskojanne kohtaan?

  Te tuomitsette Abderrahman Bouananen iskun, mutta ette tuomitse liittoutuman ilmaiskuja ja fosforihyökkäyksiä Raqqassa. Te tuomitsette suomalaisten kaafireiden puukottamisen, mutta ette tuomitse muslimeiden polttamista, raiskaamista ja kiduttamista Mosulissa ja Tell ’Afarissa. Te tuomitsette vammat, joita hän tuotti kaafireille, mutta ette tuomitse sitä, kun ristiretkeläisliittoutuma tuhoaa sairaaloita, kouluja ja moskeijoita. Teidän walaanne muslimeja kohtaan on rajoittunut niin, että kaikki maailman muslimit ovat teidän veljiänne ja siskonne, paitsi Islamilaisessa Valtiossa asuvat miehet, naiset ja lapset.

  Onko Abderrahman Bouanane siis ainoa Suomessa, joka on tuntenut Umman kivun ja tuskan? Onko hän ainoa, joka on valmis puolustamaan Allahin Shari’aa ja islamin kunniaa? Onko hän ainoa, joka on vastannut Allahin kutsuun? Onko hän ainoa, jolla on rohkeutta? Onko hän ainoa, joka on totuudenmukainen? Missä ovat Abderrahmanin seuralaiset? Missä ovat Suomen muwahhidit? Onko hän ainoa mies teidän joukossanne, oi parrakkaat naiset?

  Oi Suomen muslimit, älkää olko Saudien – Al-Saluulin jälkeläisten – oppineiden hämäämiä, sillä he julistavat heidän suillaan Ristiretkeläisten intressejä. Älkää olko niiden väitteiden hämäämiä, että Suomi ei ole sodassa islamia ja muslimeita vastaan. Älkää olko niiden väitteiden hämäämiä, ettette voi hyökätä siviilejä vastaan, sillä Allah (SWT) on sanonut, ”Ja tappakaa pakanat missä ikinä heidät löydättekin” [At-Tawbah 6]. Ja tietäkää, että joka kuolee osallistumatta taisteluun Allahin tiellä tai aikomatta osallistua, kuolee tekopyhänä, ja tietäkää, että joka asuu pakanoiden keskuudessa, on kuin yksi heistä, ja tietäkää, että joka ottaa juutalaiset ja kristityt liittolaisikseen, on yksi heistä.

  Tietäkää, oi Suomen muslimit, että pelko pidätetyksi tulemisesta ei ole tekosyy jättäytyä jihadista. Kuinka moni meidän veljistämme on joutunut vangituksi ja kidutetuksi vankiloissa? Kuinka moni on loukkaantunut taistelussa ja saanut elinikäisiä vammoja? Nämä ovat mahdollisia seurauksia jihadissa, marttyyriuden ja voiton ohella. Ja totisesti, jos jihadin tie olisi ollut helppo ja ruusuin koristeltu, Allah ei olisi nostanut sitä muiden tekojen yläpuolelle ja palkinnut sitä niin runsaasti.

  Allah (SWT) on sanonut, ”Luulevatko ihmiset, että heidän jätetään rauhaan, kun he sanovat ”Me uskomme”, eikä heitä tultaisi koettelemaan? Mutta Me olemme totisesti koetelleet heitä edeltäneitä, ja Allah tulee totisesti tekemään selväksi ne, jotka ovat totuudenmukaisia, ja Hän tulee tekemään selväksi valehtelijat” [Al-’Ankabuut 2-3].

  Jihad tänä päivänä on pakollista jokaiselle muslimille, ja Allah (SWT) on sanonut, ”Ja taistele Allahin tiellä, sinua ei pidetä vastuussa muusta kuin itsestäsi” [An-Nisaa’ 84]. Totisesti, meidän veljemme Abderrahman on täyttänyt hänen velvollisuutensa taistella Allahin tiellä, ja riemuitkoon hän niistä hyvistä uutisista, jotka Allah on luvannut mujahideille! Hän on näyttänyt Suomen leijonille tien, ja todistanut, että jihad ei vaadi massiivisia joukkoja, vahvoja aseita tai rankkaa harjoittelua. Se vaatii uskoa ja luottoa Allahiin, sekä lujaa päättäväisyyttä, ja näiden avulla yhdestä miehestä voi tulla armeija.

  Meidän vilpitön neuvomme meidän veljellemme Abderrahman Bouananelle (Allah nopeuttakoon hänen vapautumistaan): Oi meidän rakas veljemme, Allah olkoon armollinen sinulle, pysy lujana ja kärsivällisenä vankeuden koettelemusten keskellä, ja ole kiitollinen siitä, että Herrasi käytti sinua Hänen tiellään. Meidän ajatuksemme ja rukouksemme ovat sinun kanssasi, ja me tuomitsemme kaikki ne, jotka ovat tuominneet sinut. Allah hyväksyköön sinun tekosi, ja tehköön siitä esimerkin muille.

  Allah antakoon Islamilaisen Valtion mujahideille kunnian valloittaa siniristilipun maa, rikkoa heidän ristinsä ja vapauttaa muslimivangit – kuten Abderrahman. Totisesti, tämä on Allahin lupaus, joka tulee täyteen ennemmin tai myöhemmin.

  ”He haluavat tukahduttaa Allahin valon heidän suillaan, mutta Allah kieltäytyy paitsi täydellistämään Hänen valonsa, vaikka vääräuskoiset sitä vihaavat” [At-Tawbah 32].

  [AN-NIDA MEDIA – SHAWWAL 1439]

  Reply
  • 21.6.2018 at 17:47
   Permalink

   Niinpä. v. 600 Profeetta Muhammed aloitti nk. Pyhän sodan ja alisti kansakunnat valtansa alle. Myös 1400-luvulla muslimit olivat Euroopan porteilla, mutta tuolloin heidät saatiin pysäytettyä Itävallan Wienin porteille ja Maurit ajettin pois Espanjasta Pohjois-Afrikkaan.
   Myös kristityillä on oikeus puolustautua omaa kulttuuriaan ja uskontoaan, joka perustuu Kristinuskoon, jonka on perustanut Jumalan Poika Jeesus kuolemalla Ristinkuoleman, johon kristikunnan ajanlasku perustuu. Me emme ole ”Vääräuskoisia”, sillä Jeesus on Herra ja Jumalan Poika, joka sikisi Pyhästä Hengestä. Ja Hän tulee tuomitsemaan eläviä ja kuolleita ja Istuu Jumalan Oikealla Puolella, ja joka Häneen uskoo Ei huku vaan elää ikuisesti Herran Paratiisissa.
   Ja kirjoittajan valitusvirren suhteen voin sanoa ystävällisen päättäväisesti: ”Menkää kotiinne ja pysykää siellä, älkääkä täällä kitiskö elämänne kovuutta kun teidän ei edes tarvise itseänne elättää vaan elätte työtä tekevien ahkerien suomalaisten kustannuksella kuin loiset. Tuolla elämäntavalla ei tässä maassa saa arvostusta, koska työ, rehellisyys ja kyky hillitä itsensä silloinkin kun elämä ei päätä silitä on korkeassa kurssissa, josta seuraa se, että suomalainen ihminen haluaa elää vain rauhassa, perustaa perheensä, kouluttaa lapsensa ja ennen kaikkea kasvattaa heistä vastuullisia ja työtä pelkäämättömiä ihmisiä, jotka rakastavat isänmaataan ja kunnioittavat isiensä työtä sekä sukupolvia, jotka sodassa puolustivat tämän maan koskemattomuutta ja takasivat sen itsenäisyyden ja oikeuden olla olemassa kansakuntana kansakuntien joukossa.
   Ja se, joka tähän maahan tulee vieraaksi ja ylläpidettäväksi ei voi olla niin kiittämätön ja tyhmä, että arvostelee kansakuntaa ja maata, joka eroaa kuin yö ja päivä maahan, josta nämä kiittämättömät väkivaltaan uskovat ihmiset ovat tulleet tavoitteenaan vain viedä koko Eurooppa 1400-vuotta ajassa taaksepäin, jossa vallitsee barbaaria, viha ja alkukantaisuus, jota noudattavat vain luonnossa eläimistä raa’immat, jotka tappavat vain tappamisen ilosta, eivätkä armoa tunne eikä mitään hyvettä ja puhtautta, joka huokuu Isästä Jumalasta ja jota kohti on ihmisen käytävä pelastuakseen.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.