Oikeusministeri Häkkänen siunaa EU:n toimet Puolaa vastaan

  18
  Oikeusministeri Antti Häkkänen
  Nykysuomi kirjoitti eilen Suomen EU-ministerivaliokunnan linjauksista kannattaa Eurooppa- neuvoston etenemistä EU-sopimuksen 7 artiklan mukaisiin toimiin Puolan saattamiseksi ”oikeille raiteille”. Neuvoston käsittelyssä olevan komission päätösehdotuksen mukaan on selvä vaara, että Puola loukkaa vakavasti oikeusvaltioperiaatetta.

  Ministerivaliokunta linjasi, että Suomi suhtautuu myönteisesti ehdotukseen unionin talousarvion suojaamisesta tilanteissa, joissa jäsenvaltio noudattaa puutteellisesti oikeusvaltioperiaatetta. Uuden menettelyn turvin EU-rahoitus voitaisiin tällaisissa tilanteissa keskeyttää tai sitä voitaisiin vähentää tai lykätä.

  Komissio on jo puoli vuotta sitten joulukuussa todennut, että sen näkemyksen mukaan on olemassa selvä vaara, että Puola loukkaa vakavasti EU-sopimuksessa tarkoitettua oikeusvaltioperiaatetta. Useiden lainsäädäntömuutosten ja niiden yhteisvaikutusten seurauksena oikeuslaitoksen riippumattomuus ja valtioelinten välinen vallanjako joutuvat komission mielestä Puolassa vakavaan vaaraan.

  Oikeusministeri siunaa valiokunnan toimia

  Oikeusministeri Antti Häkkänen on ottanut kantaa Puolan tilanteeseen nimenomaan oikeusvaltioeperiaatteen kautta.

  – Pidän tärkeänä, että neuvosto ottaa nyt vastuuta oikeusvaltioperiaatteen puolustamisesta ja EU:n uskottavuudesta, koska pitkään jatkunut vuoropuhelu komission ja Puolan välillä ei ole tuottanut riittävästi tuloksia.

  Erityisesti Häkkänen on huolissaan siitä, että Puola aikoo toimeenpanna lain, joka antaa maan oikeusministerille oikeuden erottaa ja nimittää tuomareita aina alimmasta korkeimpaan oikeuteen saakka.

  – Oikeusvaltion periaatteisiin kuuluu, että tuomioistuimet voivat tehdä päätöksensä itsenäisesti ja ilman poliittista painostusta. Tuomareiden on voitava toimia riippumattomasti ja tähän kuuluu myös tuomareiden erottamattomuus. Siksi koko EU:n pitää olla viimeistään nyt syvästi huolissaan, jos jopa 40 % korkeimman oikeuden jäsenistä voi EU:n jäsenvaltiossa joutua ennenaikaisesti eläköitymään. Tällaiset muutokset tulevat Puolassa voimaan 3.7.2018. Käytännössä näyttää siltä, että korkein oikeus miehitetään uudelleen.

  Lähde: Oikeusministeriö

  18 KOMMENTIT

  1. Niin, Suomessahan tuomarit voivat jakaa tuomioita poliittisin perustein hamaan maailman tappiin ilman, että kukaan voi siihen puuttua.

   • Suomessa pitäisi Demla kieltää välittömästi, mutta siihen eivät tuon sliipatun autokauppiaan näköisen juipin hartiat kyllä riitä, tuskin riittää tahtoakaan.

   • Ja suuri korruptioveljeskunta vapaamuurari-satanistit!

    Ex-vapaamuurari Juhani Julinin mukaan siihen kuuluu Suomessa n. 7000 jäsentä eli kaksinkertainen määrä verrattuna Hymy-lehden julkaisemiin luetteloihin verrattuna.
    Tuon korruptioveljeskunnan johtavat satanistit ilmeisesti murhasivat J.Julinin aiheuttamalla hänelle jollain CIA-tyyppisellä menetelmällä sydänkohtauksen kolme viikkoa sen jälkeen, kun Julin oli ns. uskoon tultuaan eronnut tuosta satanistikoplasta ja rupesi kertomaan totuuksia siitä. Kolmisenkymmentä vuotta sitten silloinen Uuden Suomen tiedetoimittaja Pentti Jotuni myös ns. uskoon tultuaan erosi tuosta satanistikoplasta. Hän ilmeisesti ei riittävästi ’vasikoinut’ julkisuudessa, jotta hänet olisi tapettu.

    Englantia ja ruotsia ymmärtäville on erinomainen kirja ”Architects of Deception” eli PETOKSEN ARKKITEHDIT. Sen on kirjoittanut aikoinaan Neuvosto-Virosta Suomen kautta Ruotsiin paennut toisinajattelija Jüri Lina.
    Kirja on englanninkielisenä vapaasti downloadattavissa esim. seuraavasta: https://www.barruel.com/architects-of-deception.pdf Ruotsikielisenä sen saa ostamalla. Linalla oli lähteenään myös autenttista aineistoa: saksalaiset olivat 2. maailmasodan aikana takavarikoineet ranskalaisten vapaamuurarien salaisia arkistoja, jotka sitten sodan jälkeen päätyivät Moskovaan. Eräs venäläinen professori oli kopioinut niitä, joita Lina pääsi tutkimaan, kun Neuvostoliitto oli suunnitellusti alasajettu. – Mainittakoon, että Linan mukaan 2. maailmansodan aikana saksalaiset teloittivat n. 400 pahimmaksi katsomaansa ranskalaista vapaamuuraria. Jos vastaava toimenpide tehtäisiin Suomessa, niin varmasti meillä rehottava korruptio vähenisi kummasti!

    • Tuomareina toimivien vapaamuurari-satanistien määrä tuskin on ihan pieni.
     Heidän velvollisuutensa on veljellisesti auttaa myös rikollis-veljiä!

  2. Kyllä ne pitää kansaa harvinaisen tyhmänä jos luulevat ettei ihmiset näe tämänkin sumutuksen läpi.

  3. Ai että Häkkänen on oikein sitä mieltä että EU:lla on uskottavuutta? Ei ole tainnut paljoa selata kansainvälisiä otsikoita tai juttuja. Niissä kun kerrotaan kaupungeittain maista joissa ihmiset osoittavat mieltään tai marssivat EU-diktatuuria ja sen epäonnistunutta politiikkaa vastaan. Suomessa vain nuo uutiset vaiennetaan kokonaan.

   ”Merkel muss veg” oli mielenosoitus Berliinissä josta Suomessa ei hiiskuttu lainkaan. Se oli harmi sillä se oli lähtölaukaus EU:N murenemiselle. Ja sen jälkeen julkisivua on kiillotettu vaikka taustalla euro-valuuttakin on konkurssissa. Homo pyörätuolissa koittaa saada vielä jotain kasvua tai uskottavuutta, mutta on liiaksi keskisttynyt kakkosvaihtoehtoihin. Eikä näe sitä ykköstä joka johtaisi terveeseen talouskasvuun.

   • Häkkäsenkin nenässä Brysselin lihapatojen tuoksu on varmasti vastustamaton – politrukin virka siellä on ilmeisesti hänelläkin tähtäimessä!

  4. Mikä on oikeusvaltio? Sellainenko jossa tiedon levittäminen julkisesti on tehty rikolliseksi, jos tieto loukkaa jonkun kunniaa tai panettelee (antaa huonoa tietoa) jotakin kansanryhmää. Kyseessä on siis tieto eikä valehtelu. Päivälehdet ja yle saavat kokemuksen perusteella valehdella tarpeensa mukaan.

   • Kyllä varmasti on ”luvannut”. Se on sitten eri asia voiko käteinen kun itsekin van hoitaa Jean-Claude Junckerin papukaijan virkaa todellisuudessa luvata mitään, koska tuolla väärentäjällä ei ole sen enempää merkitystä EU:ssa kuin käydä valehtelemassa ja uhkailemassa suomalaisia tai pitämässä myyntipuheita.

  5. Minäkin toivon että EU lopettasi kaiken rahanmaksun välittömästi Puolaan ja mielellään myös Unkariin.

   Eiköhän se riittäisi siihen, että Puola ja Unkari haistattaisivat EU:lle esim. sukuelimen ja eroaisivat välittömästi koko ”Saatanan instituutista”, ollen esimerkkinä myös muille ja heikentäisivät siinä samalla tätä pahuuden pesää.

  6. terveisiä täältä puolasta! täällä on hyvä olla ja ihmiset mukavia, ei neekeriä ählämiä mailla halmeilla, tai ainakin hyvin vähäisissä määrin. jos puolaa ja suomea verrataan niin puola on oikeusvaltio ja suomi ei ole.

  7. ”Oikeusministeri” Häkkäsen hellimää periaatetta ”oikeuden riippumattomuudesta” on täällä Suomessa sovellettu aina presidentti Mauno Koiviston (1923-2017) ”konklaavista” eli v. 1991 saakka kiiltokuvan kaltaisella logiikalla, jossa ei ole särön säröä.
   Puola on itsenäinen valtio ja sillä on oikeus ja velvollisuus päättää oman valtiorajan sisäpuolella asioistaan parlamentissa tehdyillä päätöksillä, jonka ensin kansa on valtuuttanut maipuloimattomissa rehellisissä parlamenttivaaleissa ilman EU-globalistien korruptoituneiden likaisten käsien sotkeutumatta jäsenmaansa sisäisiin asioihin, joka ylenkatsoo kansan tahdon ja sen kyvyn tehdä viisaita valintoja asioista, jotka koskevat suoraan heidän omaa jokapäiväistä elämää niin taloudelliselta kuin yhteiskuntarauhankin kannalta.

  8. On muuten rottamaisen näköinen ministeri. Ja toinen joka jo ilmeensä perusteella näyttää olevan ulkona kuin tampaxin naru on Mykkänen. Tulee ihan mieleen aikoinaan pahaa tuhoa tehnyt O-P Heinonen joka myös joka haastattelussa näytti totaalisen hämmentyneeltä ja tekemiensä vahinkojen perusteella myös oli sitä.

  VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.