Melkoinen oire: Yhdysvaltalaistutkimuksen mukaan herpes voi aiheuttaa Alzheimerin taudin

Alzheimerin tauti on aivoja tuhoava muistisairaus joka viimeiseen neljästä vaiheestaan edetessään aiheuttaa muistin menetyksen lisäksi puhe- ja liikuntakyvyn katoamista. Tähän päivään mennessä ei ole ollut täysin selvää, mikä Alzheimerin taudin aiheuttaa mutta Yhdysvalloissa julkaistu tutkimus on pätevä teoria muiden joukossa: Syyllinen saattaa löytyä viruksista.

Erityisesti tutkijoiden silmään osui kaksi eri tyypin herpes-virusta, jotka tarttuvat suurimmalle osalle jo lapsena ja jotka tartunnan jälkeen pysyttelevät huomaamattomina ”lepotilassa”. Lepotilassa tai ei, kyseiset virukset vaikuttavat samoihin geeneihin, jotka altistavat Alzheimerin taudille.

Tutkijoiden mukaan herpes ei ole varsinainen taudin aiheuttaja, mutta viruksen käynnistämä immuunijärjestelmän reaktio saattaa lisätä amyloidi-nimisen proteiinin määrää aivoissa. Amyloidi on toistaiseksi yleisimmin hyväksytty syyllinen Alzheimerin puhkeamiseen ja kehittymiseen. Washintonin yliopistossa työskentelevän tohtori John Morrisin mukaan sairaus on niin monimutkainen, ettei sen syytä tulla löytämään vain yhdestä asiasta mutta uusi tutkimus asettaa virukset yhdeksi mahdolliseksi syylliseksi.

Toisaalta tutkimuksen tuloksia on kritisoitu mm. esittämällä kantaa sen puolesta, että itse Alzheimerin tauti aiheuttaisi ihmisillä sekä viruksen että amyloidi-proteiinin lisääntymisen.

Lähde: NY-times

 

11 thoughts on “Melkoinen oire: Yhdysvaltalaistutkimuksen mukaan herpes voi aiheuttaa Alzheimerin taudin

  • 22.6.2018 at 09:24
    Permalink

    mitä ne ylen suonikohju kukkahatut venäjää vihaa
    minä haluan muutaa sinne

    Twerk | Lviv | Rihanna feat.Drake-Work | Школа Танцю ”Біла Пантера

    Reply
    • 22.6.2018 at 10:49
      Permalink

      Edellinen kommentti ei varmaan liittynyt mitenkään kirjoitukseen, mutta siitä vaan. rajat on auki. Ota kuitenkin paljon rahaa mukaan, sillä miljoonan omaisuudella ei tuollaisia tyttösiä saa kainaloon. Mutta kymmenellä jo pääset valitsemaan.

      Toki aitoakin rakkautta löytyy jos etsii, mutta eiköhän nuo ole niitä jotka valitsevat puolisonsa.

      Reply
    • 22.6.2018 at 14:49
      Permalink

      Kyseinen tanssivideo on lisäksi Länsi-Ukrainan Lvivistä. Se on äärimmäisen ukrainalaismielistä aluetta, ja taitaa ihmiset siellä vihata Venäjää enemmän kuin missään muualla.

      Reply
  • 22.6.2018 at 09:59
    Permalink

    Miksikäs ei, muuttujia on monia kuten muissakin ”moderneissa” sairauksissa.

    Aika iso mysteeri on edelleen myös se mikä aiheuttaa n.s. Andersonin syndrooman, siinä ihmiseltä häviää todellisuuden-, suhteellisuuden- sekä logiikantaju. Pitkään jatkuessa oireeksi muodostuu usein myös xenophilia, negrophilia sekä minäkuvan vääristyminen.

    Vakavasti sairastunut ei enää osaa mieltää asioiden välisiä ilmeisiäkään asiayhteyksiä ja erittäin voimakas pakkomielteinen oman etnisyyden ja kulttuuriperimän halveksunta yhdistettynä hyperylimielisyyteen aiheuttavat lopulta äärimmäisen itsetuhoisaa toimintaa.

    Täysin mysteeriksi jää miksi ja millä perustein potilas valitsee jopa raivoisaksi kiihtyvän xenophilian kohteen. Todella yleistä on että se on n.s. ruskea sävy. Tosin vakasti sairas saattaa määritellä ruskeiksi myös kaikki ei oman taustaiset huolimatta siitä mitä etnisyyttä he todellisuudessa edustavat.

    Rotujen ja etnisten erojen samanaikainen kieltäminen ja toisaalta ylistäminen ovat usein ansimmäinen vakava ja paljastava oire. Usein piilevä sairaus tuleekin esille vastaavissa räikeissä ja ilmiselvissä epäloogisissa ja paradoksaalisissa ajatusmalleissa.

    Sairauteen ei ole tunnettus parannuskeinoa eikä tehokasta hoitoa. Sairautta voidaan ehkäistä opettamalla jo lapsesta alkaen rehellisyyttä, loogista ajattelua sekä realismia. Tärkeää on myös opettaa asiayhteyksien merkitystä ja n.s. yleisen hyvän konseptia. Oleellista on myös kyky nähdä ihmiset ensisijaisesti yksilöinä. Vakavasti sairaistunut ”rodullistaa” lähes poikkeuksetta ”ruskeat” yhdeksi herrarodun edustajien megakompleksiksi olennoksi, joka on kaiken arvostelun ja kritiikin yläpuolella.

    Jos tunnistatte oireita läheisissänne yrittäkää auttaa ennen kuin on liian myöhäistä.

    Reply
  • 22.6.2018 at 10:03
    Permalink

    Eiköhän kuitenkin lähdetä perusajatuksesta, että kaikki se valmisateria- / teollinen ja käsitelty paska, mitä meille ”ruokana” ja juomana syötetään sen sijaan, että syötäisiin terveellisiä rasvoja; voita, oliiviöljyä, neitsytkookosöljyä margariinien ja muiden transrasvojen + muiden kemiallisten aineiden sijasta, on se suurin syy lähes kaikkiin kansantauteihimme ja terveysongelmiimme.
    Sairastutetaan ihmiset näillä ja syötetään sitten lääkkeitä. Siinäpä on miljoonabisnes, jonka paljastamisesta rangaistaan, toisinajattelevat tutkijat julkisesti ristiinnaulitaan eikä apurahoja anneta tasapuoliseen tutkimukseen.
    Onhan rotanmyrkkykin ”terveysvaikutteista”.

    Reply
  • 22.6.2018 at 11:25
    Permalink

    kyse on siitä että venäjästä luodaan kuvaa jostain takapajulasta
    karvalakeineen kun totuus on jotain ihan muuta

    esim suomen valtamedia halveksii myös moderneita nyky vanäläisiä
    nuoria jotka twerkaavat videolaan
    sensuroiko venäjän diktatuuri heitä
    no ei
    katsokaa vaikka venäläisiä elokuvia scifi skenestä
    onko se jotäin b luokan paskaa
    no ei ole
    eli täällä luodaan kuvaa venäläisistä
    jotka ovat pelkkiä kaalia syöviä huivi päässä olevia vaivais mummoja
    joita puutin kontroloi kuin lähi idän ajatholla khiomeen

    Reply
  • 22.6.2018 at 21:53
    Permalink

    Jaha taas näitä saattaa olla tutkimuksia. Voi viitata pitkällä kintaalla. Samoin kaikki ravitsemus tutkimukset ovat täyttä soopaa. Ainoastaan lääke-ja elintarviketeollisuus rahoittavat näitä ”tutkimuksia” joiden tulokset ovat ostettavissa rahalla.
    P.S. Chemitrail-lennoilla ei tietenkään ole mitään tekemistä alzheimerin kanssa. Eikä hygieniatuotteisiin lisätyllä alumiinilla jne.

    Reply
  • 23.6.2018 at 01:08
    Permalink

    Ps Bakman voisi tuoda oikeudessa esiin se suomen valta medianvalheen
    niistä KAHDESTA MUKA HOMOSEXUAALI ITSEENSÄ PUUKOTAJA VENÄLÄISTÄ
    PAAMASAEN JUTTU IS ON VALE UUTINEN ALUSTA LOPUUN VENÄJÄ VASTAISTA PROPAGANDAA

    Reply
  • 23.6.2018 at 01:12
    Permalink

    Kaksi ulkomaalaistaustaista nuorta miestä puukotti itseään Eduskuntatalon rappusilla
    Molemmat miehet on kiidätetty sairaalaan. Miehillä oli vastaanottokeskuksen myöntämä henkilöllisyyskortti.

    S: Viranomaiset epäilevät eduskuntatalon edessä itseään puukottaneita miehiä veljeksiksi – kertovat itse olevansa homopari

    Parikymppiset miehet ovat kertoneet IS:n mukaan epätoivoisen tekonsa syyksi sen, että heidät oltaisiin käännyttämässä nopeutetusti takaisin Venäjälle kielteisen turvapaikkaprosessin seurauksena. Miesten mukaan heitä vainotaan Venäjällä homouseksuaalisuuden vuoksi.

    tämä kaksikko on tuomittuja rikolisia nykyään

    arja paanasen iltasanomien juttu oli siis häikäilemätöntä valehtelua

    Reply
  • 23.6.2018 at 01:19
    Permalink

    eli iltasanomien toimitajat ovat esim tästä aiheesta itse aihutaneet vihapuheen heitä kohtaan
    mitäs valehteltte kansalaisille

    vai pitäisikö nämä valheet niellä vain muksisematatta ja ostaa Arja Paanaselle IS luotetavasta journalsmista palkinto
    Esim Lada

    Reply
  • 23.6.2018 at 01:27
    Permalink

    OMA MIELIPIDE VIELÄ
    TÄMÄ ON KLASSINEN TAPAUS MISTÄ SE VIHAPUHE OIKEASTI LÄHTEE LIIKELLE
    ILMAN ILTASANOMIEN VALEUUTISTA PROPAGANDAA SITÄ EI OLISI OLEMASSA
    ESIMERKKI TAPAUKSEN YHTEYDESSÄ
    ELI SYYLISET SYYTÄVÄT
    AIHEESTA OIKEUDESSA vihapuhe SYYTÖMIÄ Periaatessa

    vihapuhe joka on juui heidän syylistäjä vale medioiden kuten IS OMA vika
    itse aiheutettu ilmiö

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.