Reijo Tossavainen: Kansallinen päätöksenteko ottaa niskalenkin EU-uskoisista

10

Euroopan unioni on murroksessa. Muutoksen aalto pyyhkii liittovaltiokyhäelmän yli yhä kiihtyvällä vauhdilla valtio kerrallaan. Brysselissä nieleskellään nitroja.

Liittovaltion rakentaminen eli EU-uskoisten kielellä sanottuna yhteistyön syventäminen on ajanut karille. Sieltä on mahdollista irrottautua vain lähtemällä eri suuntaan kuin minne on yritetty jääräpäisesti edetä.

EU on historiansa pahimmassa kriisissä. Brysselissä on nyt koolla hätäkokous, mutta paikalla on vain hieman yli puolet jäsenvaltioista. Yhteistä näkemystä yrittävät sorvata maat, jotka ovat etukäteen arvioituna suurinpiirtein samanmielisiä. Kokous kuitenkin osoittaa, että edes nämä maat eivät kykene sopimaan yhteisestä näkemyksestä.

Nyt on tultu tilanteeseen mistä olen puhunut koko Suomen EU-jäsenyyden ajan. EU koostuu keskenään liian erilaisista valtiosta. Erilaisuutta on paljon enemmän kuin yhdistäviä tekijöitä. Olen ennustanut, että EU-laiva ajaa jossakin vaiheessa karille. Nyt pohja raapii pohjakiviä.

Vauriot tulevat olemaan niin pahat, että laivan konehuoneessa ei enää kuunnella Ranskan ja Saksan johtajien komentosillalta jakelemia määräyksiä.

Laiva ei kuitenkaan kokonaan romutu, vaan yhteistyötä jatketaan asiakohtaisesti aina silloin, kun se katsotaan tarpeelliseksi kaikkien maiden, muutaman valtion tai kahden valtion välillä.

Kansallisesti tullaan päättämään niistä asioista, jotka on järkevä päättää paikallisesti. Yhteistyötä tehdään silloin kun se on järkevää. Kurkkudirektiivejä ei enää säädetä.

………

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

Mainos

10 KOMMENTIT

  1. Pään seinään lyöminen pitäisi jo lopettaa ja palata hieman ajassa taaksepäin siten, että EU pidettäisiin selkeästi itsenäisten valtioiden yhteistoimintaa koordinoivana elimenä, jonne rekisteröidään Euroopan maiden välisiä kauppasuhteita, standardeja ja joka neuvottelee yhteistyösopimuksia Euroopan ulkopuolelle, joita maat sitten noudattavat tai eivät. EU:n ei edes hirveästi tarvitsisi nykyisestä muuttua, kunhan se vain hylkää määräilevän asenteensa maita kohtaan ja kehittyy niitä palvelevaksi.
    Toisaalta on pelättävissä, että kiihkeimmät globalistit aloittavat rajun vastakampanjan, esimerkiksi suur-sodan, jotta he voivat kaapata valtaa alueella kansalaisten vastarinnasta huolimatta. Esimerkiksi Syyriassa ennustetaan taas uutta ”al-Assadin” tekemää kemikaali-iskua, jonka varjolla suur-sota Lähi-Idässä alkaa. Seurauksena olisi sitten ennenäkemätön pakolaisvyöry ja täysi kaaos Euroopassa.

    • Juuri tuo oikea yhteistyö olisi edelleen eriomomainen asia. Ei tämä suunta, johon pyritään, jossa yritetään ohittaa kansallinen päätösvalta ja määrätä kaikki merkelismin ”eurooppalaisten arvojen” alle, ole tervettä.

  2. Kansallinen päätöksenteko…monessa muussa maassa paitsi Suomessa, jossa Brysselin korruptoimat maanpetturit toteuttavat EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelmaa eli suomalaisten valkoista kansanmurhaa.

  3. Kuolinkouristuksissa sätkivä perkeleellinen paha EU yrittää tekohengittää itseään internet sensuurilla ja kansallismielisten teatteri oikeudenkäynneillä ja vangitsemisilla. EU on tuhonnut lähes kaikista jäsenmaista maatalouden, teollisuuden, työpaikat, elintason ja turvallisuuden. EU on aiheuttanut islamisaatio kiimassaan niin hirvittäviä kärsimyksiä jäsenmailleen ( pois lukien vicegrad maat) että on suoranainen ihme jos poliittisia päitä ei ala putoilemaan. Jos kunkin valtion esivalta ei älyä tuomita syyllisiä, niin kansa tekee sen itse.

  4. Åbo Akademissa on tekeillä ensimmäinen tutkimus, jossa on selvitetty koko Suomen viharikosten etenemistä tuomioasteissa.
    Väitöskirjatutkija Malin Fredriksson kertoo Ylelle, että vain pieni osa vuonna 2013 poliisin tietoon tulleista viharikoksista eteni tuomioistuimen puntaroivaksi. Koventamisperustetta näissä tapauksissa käytettiin vain aniharvoin.
    – Tulokset ovat aika karua luettavaa, kommentoi poliisihallituksen poliisitarkastaja Måns Enqvist Ylelle.
    Viharikoskoodi viittaa rikosilmoituksessa tapaukseen, johon saattaa liittyä vihamotiivi. Vihamotiivi on rikoslaissa esiintyvä rangaistuksen koventamisperuste.
    Jos tekijän vaikuttimena on esimerkiksi uhrin ihonväri, etninen tausta, uskonto, seksuaalinen suuntautuminen tai vammaisuus, rangaistus pitäisi määrätä tavallista kovempana.
    Oikeusministeriön selvityksen mukaan jopa 80 prosenttia viharikoksista jää ilmoittamatta poliisille. Tyypillisesti nämä ovat vihapuheen, häirinnän ja syrjinnän kaltaisia rikoksi

    Siis Tämä demla tutkija haluaa poistaa vihapuheen pääsyyliset kuviosta
    esim kun homosexuaalit jauhavat paskaa myyvät huumeita jäävät kiinni siitä
    se ei saisi suututaa ketään tai heidät pitää vain hyväksyä mukisematta
    tai kenkää tulee töistä mielivaltaisesti
    tai maahanmuutaja islamisti tekee terroristi teon
    tai kiristää kantasuomalaisia sellaisella
    jos ei saa kaikkea mitä vaatiin
    siihen ei saisi reagoida

    tai että ylen toimittajat suojelevat valkopyykaavat pimitämävät valehtelevat päin naama näiden matujen tekemisistä jääden siitä housut kintuissa kiinni

    Ei saa suutua reagoida millään tavalla

    sitäkö tämä idiootti tutkiJa ylen kanssa yritää rivien välistä kertoa
    siis juuri poistaa yhtälöstä ne syyliset
    jotka sen vihapuheen aiheuttavat omilla toimilaan sen ytimen

    siis jos olen inhonnut ylen toimitaa aikaisemmon heidän kansaa polarisaatiota aihutavien uutisten jälkeen
    nyt se tunne on halveksinta ja viha heitä kohtaan

    juuri tälläiset viher vasuri liberaali faasistiset jutut jossa he yrittävät poistaa kokonaan oman osuutensa vihapuheen syntyy ainostaan lisää tätä vihapuheen määrää
    esim Ylen Toimittajia kohtaan

    koska jokainen järkevä ihminen tajuaa mitä he oikeasti yrittävät

    eli pestä kätensä omasta syylisyydestän vihapuheen syntyyn kokonaan
    yritämällä kriminalisoida heidän
    valehtelioiden tiedon pimitäjien valtamedian toimitajien mamujen homojen arvostelijat

    mietikää millaisia noita vainoja he ovat itse harjoitanet kansalismielisiä konsertvatiiveja ja homoja arvostelevia ihmisiä kohtan

    mietikää kuinka paljon he esim
    ylen toimittajat ovat pimitäneet tietoa ja valehdeleen näistä maahanmuutajien ongelmista suomalaisille ja masinoineet sitä vastustavien noita vainoja
    ja toisaalta mediasaan pönkitäneet jopa suomen islamisaatiota hyvänä asiana
    sharia on outi popin sydän ystävä muiden mielenvikaisten rajat auki viher vasureiden kera
    ja liberaali kokoomus
    voi jeesus

    eli lyhyydesään he haluavat poistaa yhtälöstä sen oikean vihapuheen aiheutajan syyn siihen
    ja sitä valhein noitavainojen kera olevan uutisoivan valtamedian toimittajat

    kriminalisoimalla heidän vihaiset arvostelijat kokonaan
    muka ilman syytä olevat mielipiteensä

    oli niin kivaa huomata esim kuinka reheliiä ja puolueetomia juttuja ’Eero Mäntymaa rustaa mamujen kohtelusta
    ja on niin mukavaa että ne valheeliset väiteet mitä hän kirjoitaa ja tiedon pimitys

    ovat oikeasti puhdasta mamujen puolustus poliitikaan vaikutamis yritys propagandaa
    mutta joka perustuu valheelisen tiedon levittämiseen totuutena ja vielä YLESSÄ

    sylistäen vielä meitä

    kantasuomalaisia siinä sivussa Näistä asioista
    joihin normali suomalaisilla ei ole osaa eikä arpaa

    he vain maksavat heistä paskaa jauhavien ylen vihervasuri suvakkien toimitajien palkat

    pitäisikö ylen Mäntymaalle ostaa ennemin suklaa rasia
    kuin haukkua hänet hevon vitun viher vasuri ääri suvakki propagandisti kusipääksi
    kertokaa oma mielipide

    suklaa levyt YLEN propaganda toimittajille
    vai komentti vitun valehtelijat

    kumman hän Eero mäntymaa YLE
    on ansainnut tai he ovat ansaineet

  5. Juu… pohja raapii jo. Tulevaisuudessa on tulossa vielä raastavampia kareja, jos suunta ei muutu…
    Seuraava taantuma on todennäköisesti sellainen raastavampi kari, kun emme ole kunnolla selvinneet tästä edellisestäkään… ja valtioilla velkaa paljon enemmän kuin ennen vuotta 2007…

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.