Sipilä tänään EU-tapaamiseen keskustelemaan ”muuttoliikkeestä”- Eilen puhelimessa Merkelin kanssa

9
Pääministeri Juha Sipilä on matkustanut Brysselissä tänään pidettävään EU-maiden päämiesten epäviralliseen työtapaamiseen. Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Junckerin koolle kutsuman tapaamisen tarkoituksena on etsiä kestäviä ratkaisuja muuttoliikekysymyksiin.

Eilen 23.6 Sipilä keskusteli aiheesta puhelimessa Saksan liittokansleri Angela Merkelin kanssa. Keskustelusta ei olla vuodettu sanaakaan julkisuuteen ja Sipilä kuvaili keskustelua lakonisesti ”hyväksi”, avaamatta sisältöä piiruakaan.

Julkisuuteen annettujen tietojen mukaan Sipilä ja Merkel keskustelivat EU-päämiesten muuttoliikettä käsittelevän epävirallisen työtapaamisen tavoitteista. EU-maiden päämiehet käsittelevät muuttoliikettä myös Eurooppa-neuvostossa ensi viikon torstaina 28. kesäkuuta.

Lähde: Valtioneuvoston kanslia

9 KOMMENTIT

  • Se on sitä uuskieltä ja laajennettu käsite totuudesta.
   Sipilän käskynjako Hölmölään läpikuljetuksista ajopuuna ja jizya on ”keskustelua ja palkinto suvaitsevaisuudesta”
   Niitä tulee jos on tullakseen…
   On meillä harhaanjohtajat, (huokaus)…

 1. Heidän tavoitteensa tuhoaa Euroopan. Ihan sama mitä kuvittelevat. Eipä tuo Sipiläkään ole kyennyt tajuamaan mihin kuntoon Ruotsi on ajautunut. Ei kai kiinnosta, koska hänen tavoiteensa liittyvät henkilökohtaisiin etuihin, eivät suomalaisten etuihin.

 2. Tämä EUnukkien rinkirunkkukerho jatkaa näytelmäänsä vaikka koko eurooppa tietää että tarkoituksena on vain ja ainoastaan VÄESTÖNVAIHDON jatkaminen. Miksi eivät kerro suoraan että tarkoitus on korvata valkoiset neekereillä ja sekarotuisilla mulateilla joita nämä tulijat tehtailevat kantaväestön huonoimman aineksen kanssa?

  -Asioista pitää puhua niiden oikeilla nimillä.

 3. Juha käy tilaamassa uuden elintasopakolaisvyöryn Suomeen ja lupautuupa vielä ottamaan kaikki EU:n jäsenvaltioiden alueelta kyseisissä maissa vakavia rikoksia tehneiden muslimien ja neekereiden vastaanottamisen ”terapiahoitoon” ja ”kotoututtamisen pariin” tietenkin täydellä ylöspidolla ja täydellisellä rikosoikeudellisella suojalla näin haitamaahanmuuttaja rikollisten joutumatta vetämään minkäänlaista sakkoa tahi häkkiä olivatpa verilöylyt niin kovia kuin hyvänsä. Polpon kaikki resurssit ja voimavarat kohdennetaan priorisoiden tärkeimpään asiaan eli kansallismielisten avoimeen perusteettomaan mielivaltaiseen vainoamiseen vapaudenriistoineen ja sakkotuomioineen, jotka nostetaan pilviin välittämättä rikokseen syyllistymättömän tulotasosta huolimatta sekä tekemällä ”yhteistyötä” lastensuojelun” kanssa, jota kutsutaan henkiseksi kidutukseksi eli siksi korkeimmaksi elämänarvoksi punikkien kieroutuneissa mädissä mielissä.

 4. Sipilä käy TAAS ottamassa saksan matupäälliköltä ohjeita uuden matuaallon aikaansaamiseksi Suomeen. Viimeksi tulleillahan on jo lähes kaikilla Suomen passi ja loput odottaa samaa kunhan valittelevat muutaman vuoden.Veronmasajat kiittä noita pösilöitä.Myös oman kansan vyönkiristykseen tehdään uusi reikä.

 5. Noi 2 tivolipelleä on vaarallisia hulluja jotka ei missään nimessä saisi olla päättämässä mistään asiasta!!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.