Valkoisen talon tiedottaja heitettiin ulos ravintolasta koska tämä työskentelee Trumpille

5
Valkoisen talon tiedottaja Sarah Sanders heitettiin ulos Red Hen ravintolasta Lexingtonissa. Syyksi ravintolasta poistamiseen ilmoitettiin se, että Sanders työskentelee presidentin alaisuudessa.

– Viime yönä Lexingtonissa Virginiassa Red Hen-ravintolan omistaja pyysi minua poistumaan ravintolasta koska työskentelen presidentille (President Of The United States- POTUS) ja minä poistuin kohteliaasti. Hänen toimintansa kertoo paljon enemmän hänestä kuin minusta. Pyrin aina kohtelemaan ihmisiä, myöskin niitä joiden kanssa olen eri mieltä, kunnioittavasti ja teen niin tulevaisuudessakin, kuului Sandersin twiitti aiheesta.

Valkoinen talo Washingtonissa Yhdysvalloissa on maan presidentin virka-asunto sekä virallinen ”työpaikka”. Sen henkilökuntaan kuuluu lukemattomia ihmisiä aina turvallisuushenkilöstöstä erilaisiin asiantuntijoihin ja neuvonantajiin.

Lähde: Twitter

5 KOMMENTIT

 1. Suvakit tekevät tuollaisia vääristä mielipiteistä rankaisevia toimia yhtenään. Ei ole kuulunut toisinpäin tapahtuvista rangaistuksista.

  Jos niitä olisi, olisimme saaneet lukea etusivuilta tuomitsevia artikkeleita, mutta ei ole näkynyt. Vääristä mielipiteistä rankaiseminen ja niitä edustavien henkilöiden vainoaminen onkin suvakille niin luontaista, että ei hän edes ymmärrä tekevänsä jotain kyseeenalaista.

 2. Mistähän johtuukin, että suvaitsevuutta paasaavat ihmiset ovat lopultakin kaikkein suvaitsemattomimpia, suorastaan ahdasmielisiä.
  Wikisanakirja: ”Suvaitsematon eli ahdasmielinen; sellainen, joka ei siedä erilaisuutta ja omista näkemyksistään poikkeavuutta”.

  Suomessahan tämä menee näin:
  ”Teille ei tarjoilla koska teidät on nähty asioimassa Kärkkäisellä sekä seuraamassa Halla-ahon vaalitilaisuutta”.

 3. Suvakismi on sairaus, joka etenee yleensä niin vakavaan tilaan, että sairastunut syyllistyy lopulta maanpetturuuteen. Mikä nyt auttaisi? Lataamo vai tyrmä?

 4. Siinäpä malliesimerkki suvakismista ja kommunistisesta anarkisti kulttuurimarxismista mitä pahimmillaan, joka on vallannut Barak Obaman ja Hillary Clintonin hallitseman ”demokraattisen puolueen”, joka on luisunut ”Neuvostoliitoksi” Neuvostoliiton paikalle. Mm. täällä kotimaassa sosiaalidemokraatit ovat sulkeneet hallitusyhteistyöstä totaalisesti perussuomalaiset, koska sossut haluavat vähentää ”syrjimistä Suomessa”, syrjimällä Perussuomalaisia.
  Sarah Sandersin twiitti oli osuva ja asiallinen, kuten tervejärkiseen kornsevatismiin kuuluukin edustaessaan Republikaanista puoluetta, joka soveltaa harjoittamassa politiikassaan Yhdysvaltain perustuslakia ja kylmän sodan länsimaisen demokratian perusperiaatteita, jotka erottuivat Neuvostoliiton ”kansademokratiasta” kuin yö ja päivä.

 5. Sen sijaan maailman suvaitsemattomin aines eli muslimit ovat ihaninta mitä mukasuvakit tietää…
  Tämä tolerance, suvaitsevaisuus on pelkkää vihervasemmiston sanahelinää jota he noudattavat silloin kun se palvelee heidän agendaansa ja hylkäävät sen silloin se heille sopii. Kaksinaamaisia paskiaisia kun ovat.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.