Reijo Tossavainen: Sika ja Trump. HS-Pravdan mielestä täysin samanlaiset!

17

Laatulehtenä itseään pitävä Helsingin Sanomat vertasi USA:n presidenttiä sikaan. Eläimeen, jota islaminuskoiset pitävät erittäin epäpuhtaana.

Onko sikavertaus ”vastuullista journalismia”, jota HS-Pravdakin on mainostanut kilpeään kiillottaakseen? No ei todellakaan.

Kuvapari kuvaa hyvin alennustilaa, johon mediat ovat vajonneet. Tämän pahempaan epäasialliseen solvaamiseen ei voi syyllistyä tilanteessa, jolloin Trump on tulossa maahamme.

HS-Pravdan päätoimittaja Antero Mukka julisti 20.5.: ”Toimitusten on oltava valmiita oikeissa paikoissa perustelemaan motiivejaan ja metodejaan.”  Tässä olisi journalististen perustelujen paikka sian ja Trumpin keskinäiselle suhteelle.

Sikavertauksesta on syntynyt someen tämän vuoden suurin kohu. Sen sijaan agendatoimittajat ovat täysin hiljaa. Ei korppi korpin silmää noki.

Vähintä mitä Helsingin Sanomien päätoimittaja voisi tehdä, on julkinen anteeksipyyntö.

Sinä voit tehdä oman osuutesi peruuttamalla HS-Pravdan tilauksen.

………….

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

17 KOMMENTIT

 1. kokeilisivat kirjoittaa salesta että mitäs mulkosilmä sale? ziisus mikä meteli, täysin mautonta maailman mahtimiehistä kirjoittaa tollaista, tai vaikkapa ”kunniakansalaisistaan heidän ulkonäöstään. täysin ala-arvoinen hs joka on tunnetunti täysi roska lehti. kehtaavatkin leikkiiä vielä kunnioitettuna lehtenä…

 2. Minun selvänäköiskantani on että ainut kellä on tähän tarvittava ammattitaito ”retwiitata” eteenpäin Trumpille on maailmankuulu toimittaja jesSika Aronen !!!

 3. Amerikoissa sikäläinen törkymedia ei kohtele Trumpia yhtään tuon kunniottavammin. Idiotismi ja huono maku ovat maailmanlaajuinen ilmiö.

 4. Ja vielä ihmettelevät, miksi tilausmäärät vähenevät ja nettisivuista maksamisen halukkuus on heikkoa. Laadusta ei ole tietoakaan ja lehden tarkoitus on ajaa agendaa, ei sivistää tai kertoa tosiasioihin perustuvaa uutisia. Miksi sellaisesta täysin turhasta halpatuoteesta kukaan alkaisi maksaa laatujulkaisun hintaa?

 5. Se varmaan globalisteja kiukuttaa kun ”oma mies” ei päässytkään Amerikan yhdysvaltoje presidentiksi. Vaan pesti annettiinkin amerikkalaisten mandaatilla globalistien viholisille. Ja tulokset ovat nyt nähtävillä: rajusti aksvanut talous, pienentynyt työttömyys ja ensimmäistä kertaa pienentynyt valtionvelka. Ja kaikki Trumpin ansiota.

  • Ja joka helvetin lehdissä täällä suomessa valitetaan miten Trump muka laski rikkaiden veroja ja nosti köyhien, asia meni täysin toisinpäin, mutta täällä saatanaan uudessa somalissa valehdellaan kaikki.
   Yle suoltaa omaa mokutuspaskaa päivästä toiseen ja varsinkin vanhukset imee kaiken totena mitä yle uutisoi, ja se näkyy ja kuuluu vanhusten puheissa.

 6. Neuvostokansalaisilla oli Moskovan Pravda, suomalaisilla on ikioma BRYSSELIN Pravdansa. Kun neuvostoaikana eläneitä, Moskovan Pravdaa lukeneita virolaisia muutti Suomeen, he ihmettelivät kuinka suomalaiset näyttävät uskovan lähes kaiken mitä sanamalehdissä kerrotaan!
  Onneksi viime vuosina moni suomalainen on huomannut Brysselin Pravdan ja neuvostoaikaisen Moskovan Pravdan kertoman ”TOTUUDEN” samankaltaisuuden!

  Täytyy myös muistaa, että valtamedian pääasiallinen valehtelun muoto on VAIKENEMINEN sen agendan vastaisista asioista.

 7. Mielenkiintoista nähdä pääseekö HS tämänkin alle vielä ennen Ruotsin vaaleja.
  Silloin nyt viimeistään.

 8. Apukoulun tarkkailuluokkalainenkin kykenee sivistyneempään ilmaisuun kuin HS:n luonnevikaiset kuolasuut. Minkälaisista vanhemmista? (Retorinen kysymys, kaikki tietävät että Taistolaisista tai muista munattomista evoluution umpikujista).

 9. Hesari on kuin teinipissisten kuvakirja. Ei kelpaa edes saunan sytykseeksi. Mutta valtamedia sätkii kuolinkouristuksissa ja lisää valtion ja veronmaksajien rahaa dumpataan näiden vale julkaisujen hengissä pitämiseen.

 10. Putin on saanut myös osansa ko. valhemedian sivustoilla v 2015.(vastaavanlainen kuvapari jonkun ”örkin” kanssa). HÄPEÄ HS, jos osaat. HS:n toiminta on malliesimerkki VASTUUTTOMASTA journalismista.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.