Presidentti Niinistö kutsuttu NATO-illalliselle

6
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö osallistuu Naton huippukokoukseen Brysselissä 11.–12. heinäkuuta 2018. Presidentti Niinistö on kutsuttu päämiesillalliselle keskiviikkona 11. heinäkuuta ja Afganistanin Resolute Support -kriisinhallintaoperaatiota käsittelevään kokoukseen torstaina 12. heinäkuuta. Naton jäsenmaiden lisäksi keskiviikon illalliselle osallistuvat Naton Enhanced Opportunity -kumppanit Suomi ja Ruotsi sekä EU. 

Suomi on erityisesti viimeisen vuoden aikana tiivistänyt yhteistyötään eri sotilaallisten instanssien kautta ja vaikka Suomi ei toistaiseksi NATO:on kuulukkaan, on erilaisia yhteisiä projekteja ja aikeita jo useampia. Hiljattain Suomi osallistui mm. NATO:n järjestämään sotaharjoitukseen baltian maissa. Yhteistyötä ja läheisyyttä ylipäätään on lisätty Suomenkin puolesta muunmuassa Euroopan unionin kautta. Esimerkiksi PRY-sopimuksen maat ovat myöskin sotilaallisesti entistä lähempänä NATO:a.

Presidentti Sauli Niinistö on osallistunut Naton huippukokoukseen myös 2016 Varsovassa, 2014 Walesissa ja 2012 Chicagossa.

Lähde: Tasavallan presidentin kanslia

6 KOMMENTIT

 1. Naton marionetti. Globalistit vetelevät naruista ja sale tanssii. Kokous viikolla valtamedia muistanee uutisoida Lennu-koiran kirmailuista kesäniityillä ja vaalivauvan huimasta kehityksestä runoilija äidin ihanassa läsnäolossa.

 2. Ei kannattaisi mennä.

  Saksalaisilla on sanonta:”Jos istut pirun kanssa pöytään, ota pitkä lusikka”.

 3. Voi, voi! Eikö Sika Soini pääse ollenkaan mukaan. No, eihän siellä toisaalta ole edes Paavia vetelemässä pöytäliinaa vauhdikkaasti pöydältä niin, että herrain kaukalot eivät edes putoa pöydältä. Tosin se ei estäisi sitä, että itse sotatieteenmaisterit eli ”korkea-arvoiset penkkiurheilijat” eivät itse löydä itseään ”katto päänsä päällä”.
  Kummisetä ”asiankujeilija” lain suhteen opportunisti presidentti Sauli Niinistö massuttaa suomalaiset tytöt ja pojat sinkkiarkkuihin jonkun kamelin persperän öylättien takia, koska globalistien säästöpossussa on vielä tilaa yhdelle biljoonalle öljystä, kullasta, kauppareitistä. maakaasusta ja unohtamatta tietenkään vuosittaista sotapalvelusta Israelin nostoväessä ihan omalla rahalla ja verellä, joka on sitä maailman suurinta tyhmyyttä. Niin suurta, ettei edes ääretän avaruus ole sille tarpeeksi suuri ”komero”.
  Kova on kipan hinta goyimille, joka on ”muodissa” päässä kork. ½ -tuntia Synagoga sightseeing ajan maan kuulujen ”paremman väen raatojen” takia niin kuin maailmassa ei olisi sen enemmänkin teurastamoa muistuttavan historian aikana kansanmurhattu muita etnisiä ryhmiä ties montako kertaa mannerta päälle. Voin sanoa ilman hampaita ja sarvia, että koko holokaust oli juutalaisille kuin olisi rahaa pankkiin laittanut.
  Mutta kukapa niin hyvin hevosensa markkinoilla kehuu ja myy kuin mustalainen.

 4. Suomi on Natossa että paukahtaa jos seuraava hallitus koostuu porvareista. Nato rumpua lyö myös elinkeinoelämä ja lujaa ja se takaa että kokoomus on seuraavassa hallituksessa, siihen ei äänestäjien lupaa kysytä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.