Saksan poliisi pidätti kymmenen syyrialaista anti-semitistisestä väkivaltarikoksesta

3
Saksassa paikallinen poliisi pidätti eilen kymmenen syyrialaista epäiltynä anti-semitistisestä viharikoksesta, joka kohdistui toiseen syyrialaiseen Berliinissä. The Local-lehden mukaan uhri oli tullut kysymään kymmenpäiseltä syyrialais-joukkiolta tulta savukkeeseensa, kun yksi epäillyistä oli ensin napannut savukkeen uhrilta ja sen jälkeen piessyt tämän pahanpäiväisesti.

Ennen pahoinpitelyä pahoinpitelystä epäilty oli riistänyt uhrin kaulalla roikkuneen daavidin tähti-korun ja nimitellyt tätä ”anti-semitistiseen tyyliin”. Iältään 15 ja 25 vuoden välissä ollut joukkio vapautettiin myöhemmin poliisin hallusta, mutta poliisin erityinen viharikosyksikkö jatkaa tapauksen tutkintaa.

Saksassa on jo pitkään puhuttu anti-semitismin noususta. Sen lisäksi, että äärioikeisto on ollut jo vuosikymmeniä polttopisteessä asian tiimoilta, erityinen huoli on ollut anti-semitismin lisääntymisestä muslimien keskuudessa. Erityisesti juutalaisiin kohdistuneen viharikollisuuden sanotaan olleen räjähdysmäisessä kasvussa erityisesti maahan vuoden 2015 jälkeen asettuneessa muslimiväestössä.

Saksan vaaleissa kolmannen sijan napanneen ja alati kannatustaan lisäävän AfD:n kerrotaan ajavan aktiivisesti ”muistokulttuurin” heikentämistä. Saksassa kaikenlainen nazi-Saksan ihannointi sekä sen ajamien ajatuksien levittäminen on kielletty. Toisen maailmansodan jälkeen Saksa on harjoittanut aktiivisen häpeämisen politiikkaa kaikessa toiminnassaan ja tulkitsee itse raskaimman mukaan nazi-Saksan tekemisiä toisessa maailmansodassa. Myöskin tämän politiikan kyseenalaistaminen voidaan tulkita Saksassa rikokseksi.

Tunnetuin tapaus Saksan viharikoslakien suhteen lienee 89 vuotiaan Ursula Haverbeckin tarina. Haverbeckiä on monesti syytetty mm. holokaustin kieltämisestä. Viimeisin, kahden vuoden tuomio annettiin Haverbeckin väitettyä julkisesti, ettei Auschwitz ollut kuolemanleiri, vaan tuiki tavallinen työleiri. Haverbeck on toistuvasti kutsunut holokaustia kaikkien aikojen suurimmaksi ja pitkäkestoisimmaksi valheeksi.

Lähde: The Local, DM

Mainos

3 KOMMENTIT

 1. SPR:n rikollinen toiminta saa jo naurettavia piirteitä
  Luoko SPR toimillaan pohjaa terrorisimille?
  SPR on lähetellyt asukkaille tiedoksiantoja joissa kertovat tekevänsä rikoksia ja paapovansa matuja laittomasti kerrostaloasunnoissa. Olisiko poliisin jo aika puuttua tähän toimintaan kovalla kädellä.

  https://static.mvlehti.net/uploads/2018/07/FB_IMG_1531069596765.jpg

  Miska Keskinen
  Yhteystiedon aihe:
  Monikulttuurisuustyö
  Vapaaehtoistoiminnan tuki / osastokummit
  Tehtävä / Titteli:
  Projektikoordinaattori, Varsinais-Suomen piiri

  Sähköpostiosoite:
  miska.keskinen@punainenristi.fi
  eli kyse ei ole valeuutisesta
  jos joku niin väitää

 2. Eivät sitten laittaneet ”natsien” tai ”äärioikeiston” syyksi kuten on Saksassa tapana tehdä automaattisesti antiseministisen rikoksen yhteydessä.

 3. Haverbeck on oikeassa. Siksi asian tutkimisesta ja kiistämisestä on tehty rikollista kaikkialla keskieuroopassa missä siionistit vaikuttavat. Tuomiot on 10-25 vuotta. Siis holocoustin tutkimisesta. Ja suomeen samaa lakia yritetään joka vuosi kohtahan se saadaankin läpi kun suuntaus on saatu kierosti samalle linjalle

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.