Kynäpistooli laukesi K-supermarketissa Raisiossa – Yhteen osui, kaksi loukkaantui

4
Polisiille ja ensihoidolle tuli kiireellinen hälytystehtävä Raision K-Supermarketiin tiistaina puoli yhden aikaan. Kaupan sisätiloissa oltiin ammuttu ja yhteen sivulliseen oli osunut.

Poliisi selvitteli asiaa ja kävi ilmi, että kauppaliikkeen kahvilapöydässä istunut mies oli räpläillyt hallussaan ollutta kynäpistoolia joka oli odottamatta lauennut.

Luoti oli lävistänyt vilkkaassa kauppaliikkeessä mainostauluja osuen sivummalla seisseeseen henkilöön joka loukkaantui lievästi. Myös asetta käsitellyt mies loukkaantui mutta vakavammilta vammoilta tilanteessa vältyttiin, ilmeisesti ainoastaan satumaisen onnen johdosta.

Kynäpistooli on ampuma-aselaissa sekä oikeuskäytännössä luokiteltu erityisen vaaralliseksi ampuma-aseeksi.

Mainos

Poliisi tutkii asiaa törkeänä ampuma-aserikoksena, vaaran aiheuttamisena sekä vammantuottamuksena.

Lähde: Poliisi

Mainos

4 KOMMENTIT

  1. Ei ole paljon polla säteillyt kun kaupassa alkaa räplätä asetta. Vai oliko kyseessä sukurutsan saastuttama avaruusinsinööri, jolla oli tarkoitus nirhata se vahingoittunut henkilö? Täytyypä seurata millaisia meriselityksiä valtamedia suoltaa.

    • Luultavasti kyseessä ryssäapina sillä ne noilla kynäaseilla tykkää leikkiä, kuten serkkunsa banaaneilla.

  2. Kaikesta oikeasta vakavuudestaan huolimatta tämä on paljon vakavampaa kuin Turun Islamistien Allahu Akbar terroristi-isku, jonka toteutti muslimi, joka halusi olla jihadisti, mutta demla ja puolustus kiistivät sinnikkäästi hänen olevan jihadisti. Päinvastoin hän oli ”uhri”, joka kärsi puolipukeisista naisista, jotka katsoivat miestä silmiin tuntematta alemmuuttaan ja näin kiistäen heille kuuluvan ikiaikaisen velvollisuuden peittää itsensä päästä varpaisiin ja pysyä neljän seinän sisällä hänelle 5-vuotiaana valitun sukulaismiehen vaimona ja lapsi -tehtaana, joka kelpaa vasemmistolle ja telaketju feministeille kuin luodinreikä valkoisen lihaa syövän heteromiehen silmien väliin, joka naisten ihmisoikeuteen kuuluva valinnanvapaus ja määräämisvalta omaan mahoon ruumiiseensa loppuu kuin kanan lento kun kysymyksessä on länsimaisessa yhteiskunnissa sovellettavasta periaatteesta, joka tuossa tapauksessa ei ole pätevä, vaan jokaisen edistyksellisen valkoisen naisen pois ottamaton oikeus on murhata ihmisen taimi viihde -käyttöisenä ”ehkäisykeinona”, siinä missä muutkin ”vempeleet”, joilla ikävyyksiä on torjuttu naimisen ilon tuloksena muutoin tullutta parasiittia, joka lopettaa biletyksen ja perseiden peilaamisen huulet törröllään kuin tiiliseinään.
    Ase, auto, rollaattori, potkulauta, skeittilauta, viivoitin, linnunsulka, viisaudenhammas, pyykkikone, juustohöylä, puukko, haarukka, moottorisaha, kynsiviila…. etc… etc…. …. ovat vaarallisia ja vammoja aiheuttavia ääliöiden käsissä, joilla ei ole sitä tärkeintä asiaa päässään (ei lippis väärinpäin) eli järkeä!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.