Perussuomalaiset nuoret järjestävät Welcome Trump-mielenosoituksen Narinkkatorilla 15.7

6
Yhdysvaltain ja Venäjän presidenttien tapaaminen Helsingissä lähestyy ja mediassa on kerrottu lukuisista kaksikkoa vastustavista mielenosoituksista. Mm. Kokoomusnuoret ovat ilmoittaneet järjestävänsä sellaisen. Trumpilla näyttäisi olevan Suomessa myös kannattajia, sillä esimerkiksi Perussuomalaiset nuoret järjestävät Welcome Trump (Tervetuloa Trump)-nimisen mielenosoituksen sunnuntaina 15.7.
Perussuomalaiset Nuoret toivottaa Trumpin tervetulleeksi Suomeen avoimella kirjeellä ja erikseen järjestettävällä mielenilmauksella sunnuntaina kello 13:30 – 14:15. Lisäksi Perussuomalaisten nuorisojärjestö lahjoittaa presidentille kirjeen yhteydessä Make Finland Great Again -lippalakin. Itse mielenilmauksessa on järjestäjän mukaan luvassa yllätysvieraita.
 ”On ainutlaatuinen tilaisuus saada Donald Trumpin kaltainen maataan rakastava presidentti vierailulle Suomeen. Tervetuloa! Toivottavasti Trump viihtyy maassamme lyhyen vierailun aikana! hehkuttaa Perussuomalaisten Nuorten varapuheenjohtaja Juha Karjalainen.
Lähde: PS-nuoret

6 KOMMENTIT

  1. Näillä mielenosoituksilla ei ole mitään vaikutusta vierailuihin. Kokouspaikka on todennäköisesti vähintään 20km keskustasta. Mutta saavathan taas suomalaiset yhden syyn lisää kokoontua Helsinkiin. Ja siinä sivussa: kuluttaa polttoaineita, kuluttaa tiestöä, kuluttaa rahojaan, ostaa syötävää ja juotavaa, kuluttaa kenkiään jne… Ja globalistit kiittävät ja nauravat partaansa näiden mielenosoittajien tyhmyyttä. Senkin ajan ne voisi tehä jotain hyödyllistä. Vaikka supiloukkuja tai käydä lenkillä.

  2. Hyvä Perussuomalaiset! Teitä tarvitaan tässä järkensä menettäneessä maailmassa. Täydellisiä ette ole: on vaivana sinisten jättämät haamusäryt ja alkoholismit, mutta suunta on oikea.

  3. Virkistävää monimuotoisuutta perin stalinistiseen yhteiskuntaan, joka on yhtä vääristynyt kuin Linnanmäen peilitalon peilien kuvajaiset.

  4. On se vaan ilo nähdä, että on tämmöstäkin rakentavaa ja arvokasta toimintaa vielä olemassa!.

  5. Siksipä en kannata yhtäkään puoluetta sillä joka ikinen on takinkääntäjä ja muslimimynteinen paska.

    ”Terhi Kiemunki irtisanottiin perussuomalaisten puolueesta helmikuussa 2017 ja kansanedustaja Lea Mäkipään avustajan tehtävästä heinäkuussa 2017.” Jaa miksikö, no kun kritisoi muslimeita, teki kipeää persuille, nykyisille.
    Eli hiihtävät tasan erisuuntaan kun kansalaiset jotka ei halua että suomi hukkuu islamimätään.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.