EU kampanjoi europarlamenttivaalien umpisurkean äänestysprosentin nostamiseksi

  18
  Mikäli äänestysprosenttia on uskominen, europarlamenttivaalit eivät kiinnosta suomalaisia kovinkaan laajalla rintamalla. 2000-luvulla suomalaisten äänestysaktiivisuus ei ole vaaleissa kertaakaan ylittänyt 40%. EU on tarttunut kansalaisten heikkoon innostukseen vaaleissa äänestämiseen kampanjoimalla sloganilla ”tällä kertaa äänestän”.

  Vaalipäivä on 26.5.2019 joten aikaa kampanjointiin toki on. Ehdokkaita ei ole toistaiseksi ainakaan julkisuuteen paljastettu, mutta aiempina vuosina edes kansakunnan kärkipoliitikot eivät ole saaneet ihmisiä vaaliuurnille. Vuonna 2004 äänestysprosentti oli 39,4%, vuonna 2009 38,6% ja vuonna 2014 39,1%. Esimerkiksi vuoden 2015 eduskuntavaaleissa äänestysprosentti oli 70,1%.

  Kampanjan kotisivuilla thistimeimvoting.eu, todetaan ykskantaan seuraavasti: ”Tällä kertaa ei riitä, että vain toivomme parempaa tulevaisuutta. Tällä kertaa meidän kaikkien on otettava vastuu siitä. Tällä kertaa emme siis pyydä sinua vain äänestämään vaan myös houkuttelemaan muutkin äänestämään. Sillä kun kaikki äänestävät, kaikki voittavat.”.

  Kerro kommenteissa aiotko äänestää europarlamenttivaaleissa ja miksi olet päätynyt ratkaisuusi.

  Lähde: Vaalitutkimuseuroparl.europa.eu, thistimeimvoting.eu

   

   

   

   

   

  18 KOMMENTIT

   • Sama juttu, johan olen kertaalleen natsiliittoon liittymistäkin vastaan äänestänyt, ja niin teen yhä. Natsien vaalit ei kiinnosta sekunttiakaan, jos kiinnostaa enää kotimaankaan korruptio vaalit, jossa valtaan äänestetään maan tuhoajat, ei ykittäisillä äänestäjillä siihen sanomista ole, jos enemmistö äänestää nykyisten kaltaisia idiootteja.

  1. Vaikea äänestää kun siellä ei pitäisi yhdenkään pahviaivon olla.

   ”Tällä kertaa meidän kaikkien on otettava vastuu siitä”

   No minä en todellakaan ole vastuussa, voisin äänestää itseäni kun on tosta pikkurahasta puutetta, mutten silti ole vastuussa sehän ei silloin kuulu toimenkuvaan.

  2. Antakaa ydinohjuksen laukaisunappi niin äänestän punaisesta napista suoraan Brysselliin, kyllä.

  3. Onhan niidenkin tulos jo etukäteen ohjelmoitu Soroksen alaiselle tietokoneelle. Mitäpä sitä suotta vaivautua? Vai uskooko joku muka vielä vaalien rehellisyyteen?

  4. Eipä juuri kiinnosta… parlamentilla, kun ei ole oikeutta tehdä direktiivi esityksiä. Komissiolla on kyseinen oikeus ja se ei ole demokraattisesti valittu. En kannata tälläistä ”diktatuuria” joka on euroopassa…

   • Ei saa. Linkki oli napattu erään twitter-käyttäjän sivulta, joten oletettavasti ko. Käyttäjä on jonkinlainen värvääjä.

  5. EU.jäsenyys markkinoitiin suomalaisille vapaakauppaliittona ja halvemman ruoan ja asumisen paratiisina. Mistään parlamentista ei ollut puhettakaan saati siitä että EU harrastaa pakotteita, rajoittaa sananvapautta ja kyylää , kyttää ja täyttää euroopan muslimeilla, joiden elatus revitään heikentämällä omien kansalaisten jo ennestään heikkoa toimeentuloa.
   Miksi eduskunta ei yksinkertaisesti ilmoita EU:lle että emme enää ole eu jäseniä, koska Eu on pettänyt Suomen kansan odotukset.. Minkä Eu tekisi? Ei mitään sillä Suomella on armeija.

  6. Äänestys-% on 100, vaikka vain muutama ääri-innokas vatipää kävisi äänestämässä EU-parlamenttiin turhimuksia ja surkimuksia, jotka kuolaavat euroedustaja paikkaa vain rahan, luontaisetujen, hienojen huonojen naisten / miesten, korkean tason pippaloiden ja mitä wanhimpien samppakaljojen takia käyttäen vaalikarjaa vain päästäkseen kura -rapakon yli.
   EU:n pelleporukka ei kelpaisi edes sirkukseen ellei sitten Sirkus Maximukseen leijonien raadeltaviksi.

  7. IPU:a äänestin viimeksi eikä ollut enempää merkitystä kuin hyttysen pieraisulla Saharassa. Jos meillä on rahanluontivalta, media ja oikeuslaitos globalistien tiukassa otteessa, niin poliittisen päätöksenteon keskittäminen EU:hun auttaa tuohon vaivaan todella paljon.
   Ja onhan sekin nähty, että jos EU saa joskus aikaiseksi jotain suomalaisia miellyttävää, niin oma hallitus ketkuilee nuo edut suomalaisilta pois. Yleensä tavara on kuitenkin päinvastaista eikä sellaisen toimeenpanossa hallitus aikaile yhtään.

  8. Miksi vaivautua oman huonon voinnin edistämistä. Äänestä sitten kun EU erosta äänestetään ja kun katainen tuodaan valtakunnanoikeuteen maanpetoksesta.

  9. taloustutkimuksen patu otaa yhteytä 1000 ihmiseen

   kaivamala sdp vasemmisto liiton ja vihreiden jäsen kirjat ja puhelin numerot esille

  10. Näyttää siltä, että vain EU:sta hyötyväy virkamiehet äänestävät ?

   Ja muilla ei enää ole edes IHMISOIKEUKSIA !

   Suomen ”perustuslaki” 118 § ..Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustusain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

   Käteinen siis kavereineen valtiopetoksella teki syytesuojan itselleen !

   Archive.is/kimmoleaks.fi ….. syyteilmoitus jätetty Valtakunnansyyttäjänvirastoon 9.12. 2005 ( kirjattu diaariin 8 kuukautta myöhässä).

   Perustuslain 118 § tuli voimaan 2011 … ihmeellinen tämä Suomi ?

  VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.