Nuorta naista puukotettu Espoossa – Vangitsemisoikeudenkäynti suljetuin ovin

6
Länsi-Uudenmaan poliisi esittää tänään kahta henkilöä vangittavaksi sunnuntaiaamuna Espoon Suomenojalla tapahtuneeseen nuoren naisen puukotukseen. Rikoksesta epäiltyinä ovat 20-vuotias espoolainen nainen ja 21-vuotias kirkkonummelainen mies.

Tapahtumat saivat alkunsa yksityisasunnossa, jossa asianomistajan ja epäiltyjen välille oli tullut riitaa. Nuorta naista oli ensin pahoinpidelty sisätiloissa ja naisen poistuttua asunnosta ulos kadulle oli häntä lyöty teräaseella. Asianomistaja sai lyönneistä hengenvaarallisia vammoja ylävartaloon selän alueelle. Uhri on sairaalahoidossa ja toipumassa. Asiaa tutkitaan rikosnimikkeellä tapon yritys.

Vangitsemisvaatimukset on jätetty Espoon käräjäoikeudelle. Pakkokeinoasian käsittely pyydetään pitämään yleisön läsnä olematta ”tutkinnallisista syistä”.

Lähde: Poliisi

6 KOMMENTIT

    • Ei sitten ollut mahdollista kirjoittaa ”Kirkkonummella asuva kantasuomalainen mies”?
      Ja vielä nolo selkäänpuukotus…

  1. Nämä monikulttuurisuudesta ja sen ihanuudesta kertovat uutiset ovat aina niin mahtavia, ja saavat vihervasemmistolaispössyttelijät iloiselle tuulelle, koska heillä on unelma.

  2. Puukolla kun revitään sisäelimiin saakka se tekee kipeää ja jättää elimistöön ikuiset arvet, sillä korjattu ei ole koskaan sama kuin uusi.
    Eiköhän kyseessä tulisi olla murhayritys teon vakavuudesta päätellen, sillä uhrin kuolemalta välttyminen oli Herrassa. Olisiko nyt niin, että kyseessä on matu, koska on ”tupaantulias -tarjouksellinen” nk. ”rikosnimike”. Jos asianlaita on näin, niin luonnollisesti lieventävänä eli puukkoa tylsyttävänä asiainhaarana on tekijöiden kokemat joko ”rankat sotatraumat” tai liian varhaisella iällä riistetty tutti, koska se tietystä suunnasta katsottuna muistutti profeetta Muhammedin vaimoa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.