Pedofiilit kiillottavat kilpeään ja vaativat mm. paikkaa LGBT-yhteisössä

34
Maailmalta kantautuu huolestuttavia uutisia. Pedofiilit ovat ryhtyneet kiillottamaan kilpeään ja piiloutuvat mm. lyhenteen ”MAP”-taakse. Lyhenne muodostuu sanoista ”Minor Attracted Person”- eli ”Alaikäisiin Viehtynyt Henkilö”. Pedofiilit vaativat myöskin paikkaa liberaalin aallon harjalla surffaavasta LGBT-yhteisöstä, koska heidän näkemyksensä mukaan heitäkin syrjitään seksuaalisen suuntautumisensa vuoksi.

Pedofiili-liike meni jopa niin pitkälle, että teki oman lippunsa kansainvälisen pride-kuukauden kunniaksi. Pride-kuukautta vietettiin kesäkuun ajan ja mm. twitterissä on varoiteltu lapsia mikäli näkevät oheisen lipun pride-tapahtumissa. ”Pedofiilit pedofiliasta”-blogin mukaan lapsilla ei ole pelättävää. Blogissa mm. perustellaan ”miksi pedofiilit eivät ole uhka lapsille”.

Blogissa pyritään aktiivisesti tekemään eroa mm. lapsia raiskaavan seksuaalirikollisen ja pedofiilin välille, sillä kirjoittajan näkemyksen mukaan lapsiin seksuaalista vetoa tuntevat ihmiset eivät välttämättä ole raiskaajia. Usean kirjoittajan blogissa tuodaan esille myöskin jo edellä mainitut perustelut siitä, miksi heidän näkemyksensä mukaan pedofiilit ansaitsisivat paikkansa LGBTjne… yhteisössä.

Mm. ”thepreventionproject”-nettisivulla, jonka tulisi olla ”seksuaalista eheyttä” edistävä sivu, puolustellaan pedofiileja mm. nyyhkytarinoilla siitä, kuinka heidän oma seksuaalisuutensa ja se, ettei sitä hyväksytä on ajanut pedofiilejä itsemurhan partaalle.

Lähde: Daily caller, twitter, ”pedophiles about pedophilia”-blogi, thepreventionproject,

34 KOMMENTIT

 1. Niin ne ihmisoikeudet ym sellaiset niitä kun voi nykyään käyttää kuka tahansa ja mihin tahansa tarkoitukseen. Kyllä tätäkin kohta joku taho alkaa puolustamaan katsokaas kun ne ihmisoikeudet ja sen sellaiset…….

  • Anna Kontula varmaan ekana. Sehän jo sillon viime kesänä vaati näitä vahempien ja lasten välisiä avioliittoja laillisiksi.

 2. Voisi ne kyllä laittaa kaikki samaan sairaalaan. Tuo joukko yrittää saada terveen papereita poliittisin keinoin.

   • Yhdysvaltalainen tutkimus kertoo että pedofilia kulkee suvussa ja geeneillä on
    yli 50% vaikutus lapsennussimiseen ryhtymisessä. Kaikki terapiat ja päänsilittelyt ovat siis täysin turhaa hämäystä eikä ketjua pysty katkaisemaan kuin yhdellä keinolla -poistamalla kokonaan lenkki ketjusta.

    • Tutkimus on puppua, kysymyksessä on suvuissa kulkeva opittu tapa. Tietenkin suvun jäsenillä on samoja geenejä. Myös rikollisuus on opittu tapa, kuten rehellisyys on myös opittua.

     • Yhteiskunnasta riippuu, mitä lapsena opitaan ja miten lapset koulutetaan yhteikunnan jäseniksi. Länsimaissa vahingollisia käyttäytymismalleja tyrkytetään lapsille monella tapaa. Tulokset ovat jokaisen havaittavissa. Tässä sananvapaus on ongelma.

 3. Perästä seuraavat varmaankin nekrofiilit jotka myös tulevat vaativamaan paikkaansa friikkiyhteisössä. Mikseipä myös raiskaajat. Eiväthän ne halua mitään pahaa vaan pelkkää hyvää. Omaa hyvää…

 4. Ollessani vielä Vihreiden jäsen, kerroin jo tuolloin eräässä kokouksessa, että ei mene aikaakaan kun puolue tukee ja alkaa ajamaan eläimiinsekaantujien ja pedofiilien asiaa, sittemmin sen suuntaisia ääniä on alkanut kuulumaan juurikin siltä suunnalta.
  Noihin aikoihin puolue irtautui viimeisistäkin luontopuolueen rippeistä ja julistautui feministiseksi puolueeksi virallisesti. Pääagendan muodosti homojen ja muiden seksuaalisesti poikkeavien asiat.
  Itselleni riitti, mukana Vihreissä on yhä hyviäkin ihmisiä mutta he eivät ole kyenneet myöntämään itselleen sitä tosiasiaa, että se puolue ei ole sama minkä vuoksi he ovat siihen aikanaan liittyneet, arvot ovat aivan toiset nykyisin.
  Ehkä ihmisen on vaikea hyväksyä jonkin itselle ja omille vakaumuksilleen tärkeän tahon muuttuminen ja sen myöntäminen, se on kuin uskonto ja oma epäily kyseenalaistetaan ja vaietaan, vain harva uskaltaa irtautua omin ajatuksin ja kokemansa perusteella.

 5. Tottakais seksualivähemmistöjen oikeuksia pitää ajaa. Niin pedofiilien kuin negrofiilienkin sekä eläimiinsekaantujen. LBGT-yhteisojen tulee ottaa heidät avosylein vastaan ja tarjota vankkumaton tuki näidenkin ja muiden seksualivähemmistöjen oikeuksien ajamiseen. Sillä sehäntervehdyttää yhteiskuntaa ja eheyttää ihmistä.

 6. Kyllähän kaikkea rikastuttavaa monimuotoista pitää suvaita. Erilaisia seksuaalisia suuntauksia tulee lisää. Kohta meillä on ensimmäinen vihreä eläimiinsekaantuja eduskunnassa…

 7. Podofiilit ja niiden puollustelijat pitää yksiselitteisesti hoitaa pois päiviltä -tämän sairaan saastan leviäminen on estettävä keinolla millä hyvänsä. PISTE!

 8. Meidän yhteisössä on vapaita paikkoja radan toisessa päässä.Pedofiilit erittäin tervetulleita,katsellaan sitten radan toisesta päästä jyvän yli.

 9. Ne kai yrittävät normalisoida kaikenlaisen lapsiin kohdistettavan lääppimisen ja läähättämisen sillä varjolla, ettei lapseen varsinaisesti kajota. Ei tule onnistumaan. Tietenkin on hoitoonohjauksen kannalta hyvä, että kyseisiä taipumuksia omaavat henkilöt tulevat esiin kaapista, eivätkä ala salaa tai rikollisesti toteuttaa perversioitaan.

 10. Zoofilit, negrofilit, moniavioiset, pedofilit, insesti…. siis nyt minua syytetään kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan, mutta tuo edellä oleva voidaan tiivistää Muhamedin seuraajiksi.
  Eipäs nyt hermostuta! KORAANISSA kerrotaan (sen jokainen sana on totta, muslimit sanoo niin) Muhamed harrasti seksiä kymmenien ellei satojen naisten kanssa, yksi heistä oli hänen tätinsä. Sekä alaikäisen lapsen, hänen suosikki vaimonsa kanssa.
  Tämän lisäksi hän harrasti seksiä kuolleen kanssa ja KORAANIN mukaan seksi eläimen kanssa on sallittua.
  Tämä ei ole minun väittämääni, vaan vapaa sitaatti KORAANISTA.
  Hadit/ ohjeet neuvovat kuinka peseytyä enne rukoilua, jos on harrastanut seksiä miehen, naisen tai eläimen kanssa, anaalin tai vaginaan, tai ihmisen tai eläimen siittimellä, jopa irti leikatulla.

  Kaiken tämän löytää KORAANISTA ja Opetuksista.

  • Demlan kierouttaman nykyisen ”oikeus”-käsityksen mukaan tietyn uskonnon käsitysten ja määräysten kertominen julki on viharikos, paitsi silloin jos sen kertojana on kyseisen uskonnon edustaja itse. Silloin saa kertoa vaikka suorassa televisiolähetyksessä että homot pitää tappaa, eikä kukaan ”suvaitseva” lotkauta korvaansa siitä puhumattakaan että tekisi tutkintapyyntöä.

   • Jeppes, ongelma on siinä, ettet voi sanoa mitään negatiivistä islamista.
    Jos olet muslimi, et voi kritisoida islamia ja jos et ole enään muslimi, et voi kritisoida koska sanasi ei ole luotettava ja se on vihapuhetta.
    Vaikka voisit todistaa puheesi, niin se on vähintään väärin ymmärrettyä islamin uskosta.
    Vihreät ja vasemmisto ajavat seksuaalista vapautta vaikka sen agenda olisi saatanan palvonta ja lapsi uhrit.

 11. Minulla on likaisia ajatuksia joiden avulla rentoudun. Olen huomannut että puhetta kyllä riittää mutta muutoin ei edes askeleita kuulu lähestyvän. Joskus kuulen huohotuksen niskassani muttei sekään mitään tehnyt.

 12. Paikka heltiää heittämällä kunhan YLE puffaa jo toistamiseen vuoden takaisesta ”dokumentin”, joka ei säästä kyyneleiltä koskettavan ”lähestymistapansa” eli tikkarilla onnehen leikkipuistojen tammien katveessa. On vain ajan kysymys kun Suomen häkkikanalassa (EK) kuuluu hysteeristä kotkotusta aivan kuin sinne olisi päässyt kettu, jolla ei ole mitään tekemistä kanojen syömisen kanssa sen tiimoilta kun vihreät, vasemmistoliitto, SDP ja ”edistykselliset” porvaripuolueet kilvan vaativat lapsen raiskaajille samoja oikeuksia kuin LGBT -porukalle, koska ketään ei saa syrjiä halujensa takia, vaan annetaan kaikkien ”aurojen kyntää”, koska se on ihmisoikeus ja tasa-arvokysymys. Mitä tulee lapsen oikeuksiin ja -suojeluun se ei ole missään ”ristiriidassa” valmisteilla olevan lain kanssa, koska vain kansallismielisyys ja kuuluminen EU:n vastustajiin on ainoa rikosnimikkeen täyttävä lastensuojelu rikos ja laiminlyönti, johon tulee soveltaa yhteiskunnan taholta jyrkkää lasten huostaanottoa ja riistämistä vanhemmiltaan, koska he ”natseina”, ”rasisteina” ”kanallismielisinä”, EU:n federalismia ja monikulttuurisuutta vastustavina yhteiskunnan harmaalla-alueella toimivina bandiitteina vaarantavat lapsen normaalin kehityksen ja altistavat hänet vastuuttomaan käyttäytymiseen sekä vakavaan rikolliseen toimintaan eli rasismiin, joka on rikos ihmisyyttä vastaan ja johtaa valkoisenylivallan yksiselitteiseen rotuvihaan meitä ”korkeampia” kulttuureja kohtaan.

 13. Anonyymi tohuuden torvi laittoi myös linkkejä youtubeen, missä kerrottiin koraanin kohtia hänen esittämiin totuuksiin. Katsoin vieressä.

 14. Pedofiilien lonkerot ulottuvat aina EU:n huipulle asti jo. Clintonien aikaan amerikoissa he suorastaan nauttivat presidentti instituution suojaa.

 15. Oikeassa pedarit ovat. He ovat kaikkein ankarimmin vainottu seksuaalivähemmistö. Miksi jonkun perversio olisi hyväksyttävämpi kuin toisen?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.