Katso video: Juncker kännissä NATO-kokouksessa? – Niinistö talutti pois lavalta

22
Euroopan komission puheenjohtaja Jean Claude Juncker nähtiin tänään NATO-kokouksessa Brysselissä melkoisen heikkokuntoisena. Paikallaolijat taluttivat silminnähden hoipertelevan ja poissaolevan oloisen Junckerin lavalle ja sieltä pois. Poispäin talutettaessa Junckerin käsikynkässä oli Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Kyseessä oli Afganistanin Resolute Support -kriisinhallintaoperaatiota käsittelevä kokous, joka alkoi eilen päämiesillallisella. Naton jäsenmaiden lisäksi keskiviikon illalliselle osallistuvat Naton Enhanced Opportunity -kumppanit Suomi ja Ruotsi sekä EU.

Lähde: Youtube

 

22 KOMMENTIT

 1. Vanha kunnon valtavavalhemedia eli marxilaismedia eli viherpunikkipropaganda kertoi Juncker-Sedän vain kärsivän selkävaivoista!! 🙂

  Sallikaa minun nauraa. Juoppolalli joka puhuu avaruusolennoille, Junker… buahuahubuahahaa

 2. KYSYMYS KUULUU SEURAAVASTI: Annammeko tämän rapajuopon ja hänen johtamansa korruptiojoukon tuhota suomen?

  EU on saatanan salajuoni ihmiskuntaa vastaan!

 3. Vaikka juncker mielestäni on suurin runkkari ikinä, niin silti selkäkivut voi olla todellinen syy. Itselläni si nivel rusinana ja ajoittain vetää vyötäröstä alaspäin sellaisen lukon, että liike aivan samanlaista.

  • Ero lienee siinä, että Pusu-Junkkarin kerrotaan myös päivittäin tuoksuvan iskiakselle.

  • Itellä on selkä paskana ja kivut sen mukaiset joka päivä, silti en liiku kuten tuo, miten voisinkaan sillä tuo ruikkujukner on päissään, sen huomaa kyllä lapsikin.

 4. EU:n touhut on tältäkin osin samanlaista kuin Neuvostoliiton. Sielläkin oli päälliköt aina vodkassa.

 5. On ukko ottanut muutaman liikaa. Euroopan jeltsin, kännissä koko ajan. Vielä kun olisi kussut tai paskonut housihinsa kaatokännissä, niin niinistökin olisi ottanut etäisyyttä. Iltapäivälehdet, selkäkipuja hohhoo. Kalasarikännipäivä oli tulosssa mutta unohdus viinahuuruissa, ei saatana ne Euroopan kusipäät pilasi ukkelin päivän varmaan miettii tuossa. Eurooppa on hyvissä käsissä, ja lisää viinaa ettei krapula yllätä. Mitenkä valtamedian toimitteljoiden pokka pitää kirjoittaa sitä peiteltyä totuutta kun jokainen järkevä ajattelva ihminen tietää mikä on tuon hoipertelun takana.

  • Varsinkin kun näki jo läsnaolijoista kuten vaikkappa Niinistö, kasvoilta pystyi jo lukemaan, ”ei helvetti tätä häpeän määrää”.

 6. Normikansalainen ohjataan työnantajan toimesta ensin hoitoon ja sitten kilometritehtaalle jos ei se auta. Ei eu-presidentin virka voi kai sitten olla kovin vastuullinen tehtävä jos tuo puliukko voi sitä hoitaa jatkuvasti kännissä. Juoppohulluuttakin on aika selkeästi ilmoilla kun juttelee sujuvasti kaukaisten planeettojen johtajien kanssa, tulee mieleen yksi takavuosien deeku joka mm. yritti paistaa pikku-ukkoja paistinpannulla. Voiko Junckerin erottaa tehtävästään jos hän alkoholisminsa takia ei pysty siitä suoriutumaan?

 7. Sehän vielä pussailikin. Ei muuta kun 80 päiväsakkoa. Rautavaarakin aikoinaan lauleli että: ”yksi varastettu suudelma liian kallis on”

 8. Eihän Niinistö olekaan virallinen NATO edustaja. Oletettavasti kutsuttu keräämään tyhjät pullot pöydistä ja kävelykepiksi juopuneille.

 9. Tilanne vertautuu aika hyvin Neuvostoliiton viimeisiin aikoihin: siellä kun siihen aikaan johtajat olivat pystyssä pidettäviä ja tuettavia huonokuntoisia geriatrikkoja. Ja kuten nyky-EU: ssa, ei heitä saanut arvostella (äsken kun joku EU-virkailija ilmoitti, että on huonoa käytöstä arvostella Junkkerin kuntoa). Toivon mukaan voidaan tästä vetää se johtopäätös, että myös Eurostoliitto romahtaa pian.
  Noista Junkkerin juoppotoilailuista saisi mainiota Kummeli-tyyppistä huumoria, mutta arvatkaa tekeekö kukaan (kuten vapaassa yhteiskunnassa tekisi). Jos joku uskaltaisikin, niin se sensuroitaisiin hyvin äkkiä. Totalitarismissa eletään.

 10. Voiko juomalla liikaa saada selkäsäryn? Se on sitten, että Drunckeri darra on selässä. Omanlaistaan sakkia nuo luxenburgilaiset.
  Mielestäni otsa on kaikkein ”herkin” paikka.
  Tavis kun aina kännissä töissä saa potkut.
  Juncker on ottanut bonukset viinassa.

 11. Suurta ja mahtavaa johdetaan niin kuin suurta ja mahtavaa on ennenkin
  johdettu. Politbyroon pääsihteeri määrää tahdin ja kansankomissaarit
  taputtavat käsiään ja hymyilevät muikeasti, siitäkin huolimatta vaikka johtaja on alkoholisti ja esiintyy julkisissa edustustilaisuuksissa säännöllisesti päissään……

  Junckerin alkoholismi on ollut tiedossa tietyissä piireissä jo pitkään, vuosia. Kertoo omalta osaltaan millainen asema miehellä on EU:ssa, sekä miten korruptoitunut ja rappiolla oleva instituutio ja järjestelmä Unioni sekä EU-komissio on…..

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.