Joensuun puukotuksesta epäillyt kiinni Jyväskylässä

6
Paljon puhuttaneesta Joensuun ravintola Ilonassa tapahtuneesta puukotuksesta epäillyt on saatu kiinni. Jyväskylän poliisi otti Joensuun puukotuksista epäillyt kiinni Jyväskylästä varhain tänä aamuna. Rikoksesta epäillyt olivat liikenteessä Kontioniemestä anastetulla Venäjän rekisterissä olevalla pakettiautolla.

Viranomaiset julkaisivat epäiltyjen kuvat ja kiittävät kaikkia vihjeiden ja muiden havaintojen antajia. Kahta parikymppistä miestä epäillään kolmesta tapon yrityksestä.

Lähde: Poliisi

6 KOMMENTIT

 1. Corruptio -in police prostitution shit head IN Finland T -amnesty human right -tai sit ei

  Jari Aarnio pääsee vapaalle – kihlakunnansyyttäjä ”En avaa tässä vaiheessa rikosnimikettä tarkemmin”

  Mietikää järjellä tätä asiaa
  ilja pysyy vangituna mielipide rikolisena 10 kk

  Jari Aarnio pääsee vapaalle – kihlakunnansyyttäjä ”En avaa tässä vaiheessa rikosnimikettä tarkemmin”

  sis vapautumisn syy vielä salataan muta silti hän pääsee murha epäilyistä vastaamaan vapaalle

  eikö kihlakunnansyyttäjää pelota nyt sotkemis mahdolisuus tai että aarnio häviäisi ulkomaille

  kuten iljan vankitsemisen jatkamis perusteissa luki perusteiksi

  siis eikö tämänkin jutun käsittelyn vertaminen iljan tapauksen kerro karua kieltä

  MV n perustajan poliitisesta ajojahdista

  suomen oikeuslaitoksen korruptiosta
  jossa todelakaan laki ei ole sama kaikille saatika tasapuolinen kohtelu

 2. Nämä tyypit ovat ihan anarkisti-viherkommarin näköisiä? Lienevätkö jopa vihreiden jäseniä? Ehkä halusivat vain ottaa mallia kulttuurin rikastajista, jotta saisivat osakseen samanlaista paapomista. Mene ja tiedä. Ehkä olivat ihan tavallisia demareita tai komukoita?

 3. Näitä selkeitä epäiltyjen kuvia voisi poiliisi jakaa julkisesti myös silloin kun epäillyt ovat etnisesti, rodullisesti ja etenkin uskonnollisesti edistyneempää sakkia. Voisi kiinnisaamis-tilastot parantua. Ai nii joo mutku ei voi koska rasismi…

 4. Vapaan kasvatuksen hedelmät ovat sekopäisiä. Nyky yhteiskunnan mädännäisyys manifestoituu näissä vihervasemmistilaisantifantti pojanklopeissa.

 5. Jos olisivat olleet rikastuttajia. Kuvia ei olisi ikinä julkaistu, vaan henkihieveriin puukotettujen tarkat tuntomerkit sen sijaan kyllä olisi kerrottu vimpan päälle.
  Nämä kaverukset pitäisi teljetä linnaan 100-vuodeksi, sillä molemmat ovat jo mädätettyjä sosialistisella kasvatuksella. Parasta olisi viidakko -kansojen omankädenoikeus, jossa ”lähimmäiset” antavat varsin perusteellisen käsittelyn, jota aloitettaessa ei vielä tiedetä, miksi lopullinen ”tuomiolauseke” pitää sisällään.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.