Ryanairin koneessa tekninen vika – Hätälasku Frankfurtiin, 30 matkustajaa sairaalaan

4
Lentoyhtiö Ryanairin lento Dublinista Kroatian Zadariin keskeytyi tekniseen vikaan. Ilmanpaine koneessa laski yht’äkkiä ja kapteeni joutui laskeutumaan äkillisesti tilanteen helpottamiseksi. 

Kone teki lopulta pakkolaskun Frankfurtiin, länsi-Saksaan. 30 matkustajaa vietiin sairaalaan  pää- ja korvasärkyjen vuoksi ja joiltakin matkustajilta mm. vuosi silminnäkijöiden mukaan verta korvasta. Toistaiseksi ei ole tietoa, kuinka vakavia ongelmia sairaalaan viedyille on tilanteesta aiheutunut.

Saksan poliisin mukaan toistaiseksi ei ole tiedossa mistä tekninen vika johtui mutta Ryanair on kertonut matkustajien pääsevän jatkamaan matkaa toisella lennolla tänä-aamuna kymmeneltä.

Hiljattain, 12.7 Ryanair sai nimensä lehteen sen lentäjien aloitettua 24 tunnin lakon parempien työolojen saamiseksi.

Lähde: SVTDW

 

4 KOMMENTIT

 1. Niin… Ryan Airhan ei omista yhtään lentokonetta vaan ne kaikki ovat vuokraleasingilla. Joten vuokraajaa ja huoltajaa voidaan syyttää ensikädessä. Toisaalta, jos huoltoväliä on pitkitetty niin sitten yhtiötä.

  Miksi muuten ihmiset matkuvat lentämällä? Erittäin epämukava matkustustapa ja kuluttaa suunnattoman määrän energiaa. Ehkä avaruusraketti kuluttaa enemmän per kilo per kilometri, mutta 60 kiloa polettoainetta per matkustaja per tunti on niin suuri määrä, että autolla taitettaessa sama matka, kuluu polttoainetta van 1/4-osa. Ja maailma pelastuu.

  • Nykykoneiden kulutus on kylläkin konetyypistä vähän riippuen 3-5 litraa/matkustaja. Vähemmän siis kuluu kuin vaikka autolla, jota tyyillisesti ajetaan yksin.

  • ”Miksi muuten ihmiset matkuvat lentämällä?”

   No yritäpä ”matkua” vaikkapa liikematkalle Dubaihin, sukulaisiin Ausseihin tai Jenkkeihin tai vaikka lomamatkalle Thaikkuihin autolla, julkisilla tai liftaamalla, purjehtimalla tai polkupyörällä…

   Ja itse siihen implikoimaasi peruskysymykseen; Koska vapailla ihmisillä on oikeus ja vapaus liikkua minne huvittaa millä välineellä hyvänsä. Jotakin sitä vastaan?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.