Lukijan kynästä: Helsinki Calling-rummutus ripuloitui alpakkauutisoinniksi

9
Trumpin ja Putinin tapaamista Helsingissä on viime viikot vastustettu verissäpäin vasemmistoaktiivien sekä valtamedian toimesta. On uutisoitu kymmenien tuhansien ihmisten suurmielenosoituksista ja voivoteltu, kuinka Trump sitä, tätä ja tuota. Jopa Venäjän presidentin vierailu on usein tupannut kaiken kiihkon keskellä unohtumaan.

Erikoista kerrassaan, kuinka Putinia arvostellaan niin sosiaalisessa mediassa kuin ”oikeassa mediassa” eli hesarissa ynnä muissa paskajulkaisuissa, 360 päivää vuodessa, mutta kun Putin saapuu Trumpin kanssa Helsinkiin, unohtuu ”Putinin saatanallisuus” ja ”Venäjän rikokset ihmisyyttä vastaan” kuin taikaiskusta. Toki Krimistä on muistettu huudella, viimeksi tänään kun hesari maalaili piruja seinille pelätessään Trumpin tekevän diilin Krimistä vaihdossa Syyriaan.

Oli miten oli, Helsinki Calling-aktiivien ja valtamedian länkytys siitä, kuinka koko Suomi tulee osoittamaan pyhän vihansa Trumpia kohtaan lässähti kuin top chef-kilpailijan uunikohokas käsien studatessa tuomiota. Tästä on helppo vetää yhtymäkohtia ns. ”alpakka-mielenosoitukseen”, jota markkinoitiin antifasistien toimesta koko kansan tapahtumaksi ja tapahtumaan kerrottiin roudattavan jopa alpakoita houkuttelemaan lapsiperheet paikalle. Tuolloinkin kävi samoin, mainostettiin tuhansia ihmisiä ja osallistujat olivatkin lopulta pääasiassa saman liimanhaisteluringin ihmisiä kehumassa toisiaan ihmisinä.

Amnesty oli jopa ostanut asematunnelista valtavan leditaulun verran mainostilaa tapahtumalle. Taulu ei varmasti irronnut aivan ilmaiseksi, joten saattaa siinä hyvää hyvyyttään hipille rahaa antavan kansalaisen mieli muuttua kun vaikkapa tämän myötä tajuaa, mihin nekin rahat työnnetään. Ajatellaan nyt tältä kannalta, mm. Amnesty ja kumppanit jaksavat muistuttaa vuoropuhelun tärkeydestä ja siitä, kuinka konfliktit täytyy jutella halki ettei tule kellekään paha mieli. Kuitenkin nämä laskiämpärin pohjapinttymät pyrkivät kaikin käsissään olevin keinoin (joka ei muuten ole paljon, kuten olemme huomanneet) estää presidenttien tapaamisen tai ainakin häiritä sitä. Miksi? Miksi vittuilu ja suunsoitto? Eikö se jutustelu nyt ole hyvä juttu? Eikö niitä asioita nyt pidä puhua halki? Miksi pitää olla pelle?

No, kuten aina, hörhöt pysyvät vitsin asemassa ja niiden puolesta huutavat poliitikot ynnä muu sekalainen (ja sekava) seurakunta jatkaa määkimistään. ”No harm done” ja elämä jatkuu. Tulevina päivinä voimme kuulla internetin syövereistä hiljaisen uikutuksen: ”piti tulla iso miekkari”.

Paavo Pääkkönen

9 KOMMENTIT

 1. Vauvapalstalle laitoin monta avausta koskien tuota eilistä tapahtumaa, jota mainostettiin valtakunnan ykkösmedioissa viikkotolkulla perhetapahtumaksi. Nyt en ”yllättäen” pääse koko vauva.fi:hin.

  Onko laillista mainostaa tilaisuutta perhetapahtumana vaikka esiintyjinä on tissit paljaana pervoilevia ihmisiä? Onko jotain lakeja rikottu?

  • aivan, kun on keksityistä vihapuheesta kyse, niin perheen äideiltä viedään lapset sossuun, mutta perverssien naku ja viher puniikkien pervo jutuille saa viedä lapsia? on aikoihin eletty.mättää ja pahasti…..

 2. Saisi kyllä nauttia oikein makoisasti kun nuo pääsisi edes jotenkin lähelle Trumpin/Putinin joukkoa, saisi jokainen noista liimanhaistelijoista luodin pääkoppaansa.

 3. tämä puniikkien ja liima-hörhöjen kiimainen kiukuttelu osoittaa vain sitä että me tavallist veromerkin kantajat olemme enemmistöä ja huolehdimme että yhteiskunta pysyisi asumis kelpoisena..ennemmin tai myöhemmin nämä liiman nuolijat ja haistelijat sekä muut loiset lentävät ”pumpputaivaaseen” tai vajoavat suon silmäkkeeseen…joita ei tulla kaipaamaan.

 4. Sori vaan, kun menee hieman jankuttamiseksi, mutta miksei mikään taho nosta meteliä tuosta tapahtuman valheellisesta perhetapahtumamainonnasta ja siitä, että valheellisen mainonnan avulla on pyritty turmelemaan lasten mieliä?

  • No mikä se sellainen taho olisi? Ja jos sellainen löytyy, sitä ei päästetä julkisuuteen valtamedian puolelta, koska kyseinenkin taho on sitä sakkia joiden mielestä pikkulasten kuljetteleminen perverssien persereikäparaateissa on ihan OK ja jopa suositeltavaa.

   • Tuo onkin suomessa oleva syöpä, koko suomen nykyinen hallitus on käytännössä bedofiliaa ihaileva yhteisö, sama koskee koko suomen asioita hoitelevia organisaatioita.
    Tämä maa on kun joku hlvetin mätänevä ruho jossain kusilammikossa.

 5. ”Paljon puhetta, vähän villoja!” Äänekkyys ei koskaan tarkoita enemmistöä vaan pikemminkin ”äänekästä” vähemmistöä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.